Бонев: Хекимян е избран, за да се покаже, че ГЕРБ имат звезда в листата

Решението е прието спокойно в щаба на Васил Терзиев
26 сеп 2023 07:50, Росен Стойчев
112
Бонев: Хекимян е избран, за да се покаже, че ГЕРБ имат звезда в листата
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ е нашият основен конкурент на изборите, защото това е една от големите партии, а и от 18 години управлява София. Това каза в ефира на Нова Нюз председателят на "Спаси София" и водач на общинската листа Борис Бонев.

„Днешният избор на г-н Хекимян за мен повдига три основни направления на размисъл. Първо – виждам опит да бъде подновена фасадата, зад която ГЕРБ дерибейства, зад която има нагласени обществени поръчки, ремонт на ремонта, корупция, далавери, некомпетентност”, посочи Бонев.

Още по темата

„Второто притеснително нещо, което ме кара да не мога да приема много насериозно тази кандидатура, е, че говорим за човек, който само преди седмица е бил извикан на килимчето в Банкя и г-н Борисов просто го е информирал, че ще бъде кандидат за кмет. Не виждам вътрешна, истинска мотивация, внимание и интерес към София”, допълни председателят на "Спаси София".

Третият притеснителен факт, по думите на Борис Бонев, е, че „с тази кандидатура кампанията за София става заложник на чисто вътрешнопартийни – на ГЕРБ, интриги”.

От предизборния щаб на Васил Терзиев приели кандидатурата на Антон Хекимян напълно спокойно, казва Бонев. „Такъв тип знакови назначения са само, за да се похвалим, че имаме някоя звезда в листата. Когато тази звезда после няма намерение да работи за интереса на софиянци, не води до никакъв положителен ефект за града”, твърди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: вотБорис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако не вярвате вижте поведението на Калин Янакиев.Този човек , който се представя за някакъв евроатлантик се оказа, че е ходил постоянно в руската черква...Вие давате ли си сметка какво е правил там, докато е бил изритан накрая.Този човек е бивш и бъдещ руски агент.И това са моля ви се съюзниците на НАТО.С такива съюзници врагове не им трябват.
18
1
 
23
 
! Отговори
Bonev преди 11 месеца
Бонев е от онзи мазния тип подлизурковци, които само знаят да плямпат. Хекимян не е по-добоър но Бонев е доста неприятен тип
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Типичното поведение на загубеняк. Когато не може да каже нищо хубаво с което да спечели електорат започва дя плюе по алтернативата. От хапливи политици с големи приказки и нищожни дела ни е омръзнало. Няма да си кмет то е ясно. Откажи се докато е време.
16
2
 
27
 
! Отговори
карачанаков преди 11 месеца
A kой ще спаси София от този навлек на снимката,очевидно като ученик доста е опитвал от оня белия прах.
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преди години, когато СДС рите (бивши комунисти и съветофили до един) договориха с Елцин влизането ни в НАТО им беше казано ясно каква е работата им там.И те го правят и досега.НАТО наивно като Троя прие дара на Русия, която по ахейски им подари България.Подаръка се изплаща, виждате как НАТО е предавано ежечасно от бг службите .Всичко за Нато се знае в Москва веднага.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
София е хубав Европейски град- който се управлява трудно и с лъжи и клевети не става другарю Бонев.
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Арменския кмет и арменския поп. Нали се сещате накъде отива столицата ви? Слагат ви арменци, за да имате на кого да се оплаквате.
12
1
 
18
 
! Отговори
мяу преди 11 месеца
бонев , и ти си звезда , ама на парада !
11
2
 
6
 
! Отговори
вярвай си преди 11 месеца
Евроатлантическо правителство в троянски кон на Русия.Ти също не си в час.Всички тия евроатлантици, са първи путинисти един ден като падне НАТО.Вече са го правили салтоморталето, от комунисти за един час 89 станаха евроатлантици.
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Журналист обвързан с политическа партия не е журналист, а загубено време
9
4
 
12
 
! Отговори
ЧЕРВЕН РЕВЛЬО преди 11 месеца
БОНЕВ- КАЖИ ТИ КАКВО НАПРАВИ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ АКО ТЕ ИЗБЕРЕМ СТИГА СИ РЕВАЛ КАКВО НЯМАЛО...ТИ ДА ЗНАЕШ ГА ЧЕРВЕНКИТЕ УПРАВЛЯВАХА БЕШЕ ЩАСТИЕ АКО СИ КУПЯ ХЛЯБ И МЛЯКО ЗА ДЕЦАТА - ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД 2.1995Г/1977- ЧЕРВЕНКИТЕ НИ ОБРАХА ТЕ МИЛИАРДЕРИ С НАРОЧЕНИ БЕДНИ МОМЧЕТА НАРЕКЛИ ГИ МУТРИ, А ТЕ СКРИТИ ЗАД ТЯХ И ПОСЛЕ ЕДНА ПО ЕДНА ГИ ОТСТРЕЛЯХА- ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ НИ, ЗАЩОТО ВИ ЗНАЕМ НОМЕРАТА- ТЕ СА ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ.
8
12
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 11 месеца
Иванов, Борисов и Пеевски нищо не са обезсмислили. Ревете и се късайте гадни рубладжии от БСП, Възраждане, ИТН, Левицата, президентството и къде ли още не. България вече има истинско проевропейско и проатлантическо правителство. Набийте си го вече в главите.
7
2
 
21
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
Абе Бонев от "Смучи София" и *** , с какво един управител на фирма трето поколение ДС, създал фирма с парите на народа , е по добър от един честен и критикуващ журналист? И това не противоречи ли на идеите които проповядва издигналата ви коалиция? Срамота , първо погледнете себе си и тогава говорете!
6
9
 
3
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 11 месеца
От Буци, нищо умно не може да се очаква......
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бареката е казал на шмекерян,ей бypcyk зарязвай ги тези мисиркаджийски истории за смешни петдесет -седемдесет бона на месец,парата е в политиката,ей го старият строящ сикаджия -арестант е закъсал яко за хора,пари има в шкафчинциту,ще развърже кесията да те ухажва. После парата потича.
4
1
 
21
 
! Отговори
Борислава Бонева преди 11 месеца
Този като го излъгаха и не стана кандидат, сега защо излиза все той на преден план? Иначе нагласен на приказки, но Василчо нещо го крият? Видяха, че по-добре да не говори много. И защо всяко изказване им е как Бойко го извикал, как не ставал. Ами кажете вие защо ставате и какъв план имате? Освен зелените глупости, че ще се движим с колелета, докато Бонев пърпори с талигата си! Много малък итегритет показват тези момчета и по всичко личи, че са вътре за парите само. Хекимян печелеше добре и преди
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бойко Б. Христо Иванов и Пеевски вече обезмислиха демокрацията в България.Какви избори, навсякъде самите политически анализатори твърдят:ИЗБОРИТЕ СА ДОГОВОРЕНИ! Истинската сглобка е между политика, бизнес и медии.На плебса му тикат бюлетината/машината и дотам.
2
2
 
12
 
! Отговори
Xixi преди 11 месеца
Бонев не бил лош ?? Я пак.
1
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бонев не е лошо момче! Трябват наистина повече хора, ангажирани като него. Но учудващо се присламчи към Терзиев. Не му е там мястото. А парите са много!