Борисов пита: Защо заради петрола от ПП-ДБ са готови да падне кабинетът?

"Лукойл" е частна компания на Кремъл и парите отиват натам"
Обновена: 17 ное 2023 09:51 | 17 ное 2023 09:51, Камелия Цветанова
177
Борисов пита: Защо заради петрола от ПП-ДБ са готови да падне кабинетът?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини ПП-ДБ, че се готови да жертват правителството, за да остане дерогацията за руския петрол за рафинерията "Лукойл".

Още по темата
"Как така заради този петрол пусти и тези пари явно са готови да падне правителство, да се съберат с опозиционните уж партии "Възраждане", ИТН и БСП и да е по-важно от правителството?", риторично попита той.

"Лукойл“ е частна компания на Кремъл и парите отиват натам", отсече Борисов.

Той беше категоричен, че нито има фирма, свързана с петрол, нито познава някого от сферата, за да бъде обвинен.

"Това е голяма въпросителна защо дерогацията е по-важна от правителството", настоя той.

Отново провала на заседанието на НС лидерът на ГЕРБ отсече, че не неговата партия трябва да осигурява кворума в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сглобкаджиите разиграват доброто и лошото ченге.
18
2
 
14
 
! Отговори
тъй тъй преди 7 месеца
Този пенсионер няма ли да се оттегли най-накрая?!
17
5
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 7 месеца
Спомням си , когато Ваньо Танов отне лиценза на Лукойл, и "независимият" български съд го върна след две седмици! Първата работа на Превратаджията Радев и неговите питомци,беше да премахнат Държавната Петролна Компания, която трябваше да премахне монопола на Лукойл! Въпросът на Борисов си е основателен! Ясно е ,че менкаджиите не са взели никакви мерки и контрол за преминаването на неруски петрол! Искат март да поставят ГЕРБ на пачи яйца! И си мислят, че Борисов ще им се върже? Обикновени ***,Сър
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Толкоз ли не се досещате , че вътрешната политика е вследствие външната на страната ни И че ,,сглобката " не е в компетенцията нито на Борисоф нито на Петков.А е продиктувана заради войната в Украйна И Бойко в никакъв случай не би бутнал правителството.Още на другия ден ще е в списъка ,,Магнитски".Трябва ясно да се заяви и потвърди от медиите.Които са винаги уплашени .Винаги готови да кажат истината, обаче ако им я диктуват Същото беше и с ,,Атентата " Гешеф
15
2
 
14
 
! Отговори
Вселина Томова. преди 7 месеца
Бочко ти колко години краде надебеля даже вземи си огледало да си видиш на какво приличаш.Крадец и лъжец.Лежа в затвора за крадени коли ,Ипон мафиотска фирма крадец.
14
3
 
24
 
! Отговори
а ти преди 7 месеца
Мутро , защо държиш цял народ и държава в залог на личното си оцеляване ? Киро са му сменили чипа и е напълно неадекватен какво върши . Правителството ви е нелигитимно , представлява единствено купен , корпоративен и частично заблуден вот , за да разграбвате де що сварите и после по островите .
13
2
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Бойка калдаръм кадъна, а когато харем гроб имаше мнозинство 12 години защо не го направихте бе? А да беше зает да биеш тиква пред Ердоган и да го молиш за гласове за магаретата които кандидатира за президентки! Кадърно вместо да смучиш на Ердоган сабята да си беше свършила работата! Същата си като Курналина Импексова! Идеята те спохожда когато нищо не зависи от теб и забравяш в момента в който вече можеш да го свършиш! 12 години в коя спалня те помпиха, че не го свърши?
12
13
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Браво на Тиквата! С лъжите на Киро и сие обратно по техните глави! Само про'с'так може да гласува за евроатлантизъм!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичкото това е вярно.Ама защо Борисоф сега се сети.12 години те бяха на власт.Всичките органи , регулиращи и проверяващи бяха техни.12 години управляваха в съглашателство.,,Защо " , още тогава питахме Ама те не чуваха Бойко играеше карти с Валентин Златев Ходиха си на гости
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-добре танковете да дойдат
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като не ви изнася, не внасяте вот на недоверие и не бутате правителство. Нали уж сте повече - внесете промените в закона и ги гласувайте. Так е просто извиване на ръца, явно за да ви дадат нещо или да ви оставят на мира някъде.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
преди години бойко се разплати с руснаците, като им построи безплатно турския поток. Сега се разплаща с американците, като иска да спре руския петрол в Лукойла. Винаги плаща, за да оцелее - така му минава целия живот. На пеефския също!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичкото това е вярно.Ама защо Борисоф сега се сети.12 години те бяха на власт.Вдичкиъе органи , регулиращи и проверяващи бяха техни.22 години управляваха в съглашателство.,,Защо " , още тогава питахме Ама те не чуваха Бойко играеше карти с Валентин Златев Ходиха си на гости
6
1
 
23
 
! Отговори
Баба Радка преди 7 месеца
Батко и Шиши подскачат по заповед на онова посолство. Единия за да не влезе в клуба на Магнитски другия за да излезе. Който не скача е червен.
5
2
 
24
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 7 месеца
ПП-ДБне смеят да спрат руския петрол, защото още на следващия ден горивата ще са с 1 лев по-високи по бензиностанциите и софия ще бъде разгромена от протести /превозвачи, таксиджии, обикновени хора.../ А бойко и пеефски са обещали на Галя от американското посолство да спрат руския петрол в Лукойла, за да им изчистят миналото и настоящето! Горе долу това е според мен!
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичкото това е вярно.Сма защо Борисоф сега се сети.22 години те бяха на власт.Вдичкиъе органи , регулиращи и проверяващи бяха техни.22 години управляваха в съглашателство.,,Защо " , още тогава питахме Ама те не чуваха Бойко играеше карти с Валентин Златев Ходиха си на гости.
3
1
 
28
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 7 месеца
Бойко и Пеефски са обещали на американците да спрат руския петрол в Лукойл, в замяна да ги оставят намира и зачистят миналото им /магнитски - единия е вътре, другия е кандидат/. Та, за това драпат толко за Лукойла. В случая Правителството са прави !!!
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз питам защо да не падне ? Да не би да е нещо добро ?
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само "Лукойл" ли е в България бе чиито пари "отиват някъде" ?