Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна

Той отговори на предположения, направени от Тодор Тагарев
Обновена: 29 дек 2023 11:41 | 29 дек 2023 11:41, Нели Христова
470
Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не е договорено.Тук младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в България, и Румъния. Огромен труд на правителството и парламента, в момента е подложен на доза съмнение, дава се възможност да има негативни коментари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, предаде БГНЕС.

Да се надяваме днес до обед да получим документа, никога не се прави без документи. Ако не стане до днес, ще отидем през януари. Тогава е близо до изборите в Австрия, затова полагаме всички усилия. Зад сцената в Европа това се казва консултации, се провеждат страшно много консултации. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, ако не можеш, имаш пасиви. Нищо не налагаше да се избързва с коментари, каза Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците полагат огромни усилия и можем да възстановим това добро охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, положиха се огромни усилия да се плюе българската държава тогава, каза Борисов.

Попитан за войната в Украйна Борисов каза, че българският народ не желае да участва във военни действия, "и ние няма да допуснем България да участва във военни действия". Едно е да изпращаш като другите държави помощ, друго е да изпращаш военни части. Не мога да повярвам Тагарев какво говори. Българите трябва да знаят, че това няма да се случи, убеден е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов заяви, че всички, които са взели участие в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят. И ние, ПП, ДПС, ДБ и БСП. Упреците, че имало сделка между мене и Асен за нашите кметове, се оказа поредната неистинска новина. Постарали сме се, подчерта Борисов.

Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат около милиард за инфраструктурни проекти. С колегите от ПП-ДБ и другите има голям шанс над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, коментира Борисов. Можем да кажем и позитивни неща в края на годината, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 месеца
Украйна винаги е била покрайнина и такава ще бъде и в бъдеще !
415
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 месеца
ББ -лавираш, но народа те усеща ,че всичко правиш само в твой интерес !
414
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 месеца
Стига си се подмазвал на посолството ,защото няма да те спаси от народа !
413
0
 
1
 
! Отговори
готов преди 4 месеца
Гов на всякаква низост, само да не го набутат в спъсък като Пеевски
412
0
 
1
 
! Отговори
КОЧО преди 4 месеца
N 420,научи правописа и тогава пиши,нещастнико! Боко,никой не ти е искал наши военни да се бият в Украйна.Какво няма да допуснеш...!!! Никой не го е искал,бе!!! Спекулираш!!!
411
2
 
3
 
! Отговори
Закривай окрайна! преди 4 месеца
Вън наглите окраинци!
410
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Земете един риболовен кораб и ги накачете всички на него, министрите пожарникаро, брадичките... Да ходят лично да си изпълняват обещанията към укрите към каубоите няма значение, все ще им светят маслото.
409
0
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 месеца
Самата помощ за Украйна от 27 милиона евро е достатъчна. Не е нужно да пращаш българи да загиват там.
408
10
 
2
 
! Отговори
напротив преди 4 месеца
не само БГ но и целия цивилизован свят трябва да прати военни контингенти в Украйна за да им помогнем да се защитят от дивашкия агресорски ботуш на путлелелер. така се прави иначе един по един всички падаме
407
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов е враг на държавата. Жалък социалист и бандит правещ се атлантик. Мизерен плъх от кохортата на Нинова, Радев и Копейкин. То всичките са копейкини и бандити. Кой ще плашете война! Украйна си върши работата добре. Но може и по-добре, ако Америка, Германия, Франция, Англия се събудят и започнат да изпращат нужното оръжите и техника на украинците. Те са смел народ и ще се справят с руския гнет. Имат енергията да го направят. Затова се страхуват и унгарците, дори и поляците.
406
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 4 месеца
Вие, г-н Борисов, вече го допуснахте. България е във война с Русия и ако някой не го разбира, или се преструва, че не го разбира, то това си е негов проблем и не променя обективната истина.
405
0
 
10
 
! Отговори
Променен Софиянец преди 4 месеца
Ти, Боко , вече си НИКОЙ .зада казваш какво допускаш и какво не допускаш ! Вече само козируваш и целуваш подметките на Просто Киро, Дебелян Пеевски и Пинокио ! Толкова нисш си вече ! Хайде , бегай си у Банкя да помагаш на пенсионерите да си налеят вода от чешмата!
404
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези милиарди, не интересуват народа, защото те не достигат до народа, а до около двеста корумпирани лапачи и хиени!
403
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Тежка 2024г иде, Какви милиарди, бе? Че през управлението на Бойко, хората умираха масово, цели родове бяха разболяни и избити, а някои емигрираха, за кой строеше пътища и лапаше държавните пари, като няма да има кой да кара по тези пътища след време?
402
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
***, долен предател на България, ***!
401
1
 
12
 
! Отговори
иво преди 4 месеца
Ако е вярно,че днес са подписали да напълнят България с авганистанци и сирийци то Боко Тиквата,Денков,свинята Пеевски и сие ще търкат наровете в затвора.Това няма да им се размине.
400
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този криминален тип се чуди как да се подмаже на народа. Махнете го, защо го цитирате?
399
8
 
6
 
! Отговори
Тежка 2024г иде преди 4 месеца
Преврата на Радев срещу Бойко доведе до контра преврат чрез ППДБ. Бойко щеше да ни изкара на далавера от конфликта сега сме на -3,6 милярда Е и доста дарена техника долу горе 5-6 милярда ни струва войната досега пряко, + не пряко общо едни 10 милярда...Да не говорим ,че ще трябва да връщаме 3 милярда на ЕС за спрените проекти от Радев и ПП , а горивото в АЕЦ също ще свърши края на 2024г и там ще трябват едни 4-5 милярда за ново западно гориво и преминаване към него- ремонти настройки.
398
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ! ЗА ДА ЗАЩИТИ СВОЯТА КОЖА, ПРЕДАДЕ ДЪРЖАВАТА И БЪЛГАРИТЕ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО СЪЩЕСТВУВА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ НА САЩ! НАЧЕЛО НА ВЛАСТТА СА ПРОДАЖНИЦИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОТ ТЯХ Е БОРИСОВ. ШУ ШУ МИГТА НАРЕЧЕН АКАДЕМИК ДЕНКОВ РОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, А БОРИСОВ ГО КРЕПИ. ГАБРИЕЛ Е СЛУГА НА БРЮКСЕЛ, ТЯ ОТДАВНА НЕ Е БЪЛГАРКА
397
0
 
18
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
Клоун се прави на фактор смееееееех