Какви са представителите на зодия Близнаци?

Ще ги срещнете да купонясват в малките часове
15
Какви са представителите на зодия Близнаци?
Снимка: Istock

Близнаци е третият от дванадесетте зодиакални знака, който обхваща периода от 21 май до 21 юни. Планетата управител на тази зодия според астролозите е Меркурий. Близнаци е въздушен знак и той спада към пролетните зодии заедно с Овен и Телец. Научете малко повече за зодията в следващите редове.

Какво е характерно за Близнаци?

Били ли сте някога толкова заети, че да искате да можете да се клонирате, само за да свършите всичко? Това е накратко преживяването на Близнаци.

Подходящо символизиран от небесните близнаци, този въздушен знак се интересува от толкова много занимания, че трябва да се удвои. Поради присъщата двойственост на Близнаците, те често са погрешно представяни като двулики. В действителност обаче Близнаците рядко имат скрит план. Игриви и интелектуално любопитни, Близнаците постоянно жонглират с различни страсти, хобита, кариери и групи приятели. Те са социалните пеперуди на зодиака – те могат да говорят с всеки представител на зодиака, за всичко.

Ще ги срещнете да купонясват в малките часове, балансирайки между вечери и дансинги. Сезонът на Близнаците започва на 21 май, ден, който въвежда топлината и заряда на лятото.

Близнаците съответно са отлични в ръководенето на промяната и трансформацията. Тези любопитни хора са страхотни пионери, използващи енергията си, за да оглавяват иновативни творчески проекти. Безстрашни мислители, Близнаците винаги са готови да опитат нещо ново. Но след като са споделили своята прогресивна визия със света, най-добре е да ги оставите да се върнат към идеите: тези хиперактивни въздушни знаци имат кратък период на внимание и са най-доволни, когато могат да се движат плавно от една идея към друга. И Близнаци, и Дева се управляват от Меркурий, планетата пратеник на комуникацията. Въпреки че споделят планетарен управител обаче, тези два знака са противоположни в своите подходи – Близнаците изразяват емоциите външно, докато Девата ги обработва вътрешно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Балкани
Ген. Гяуров за доклада на ДАНС: Рутинен е и няма нищо бомбастично
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Близнак преди 3 седмици
Накрая малко сладникаво стана, но иначе подкрепям и откривам себе си в написаните редове.
8
0
 
2
 
! Отговори
Тиква преди 3 седмици
Всеки ден гледам си зурлата в огледалото,нямам рога, искам да видя твоите роги.моля,дай ми възможност.
7
2
 
6
 
! Отговори
Тиква преди 3 седмици
Не знам, жена ми зодия близнаци, ***, много добра , красива и хубава.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като изключим един,който за 12 години ни разказа играта,останалите са готини.
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Begate da pasete Bliznaci samoto ima ne zodiyata kazva kakvis a dvulicniki kometari pred tebe ysmihnati zad garba bao bao
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Намират изход от всеки проблем, но затова изразходват цялата си енергия. Те обичат спокойния живот и Внимание! НЕ ги лъжете, те мразят лъжата и ще отмъстят рано или късно.
3
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе доста са си двулични.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Надути , нагли , егоцентрични , вяра трудно може да имаш. По добре далеч от такива особено жените. Ще си патите много с тях.