Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!

По-рано днес Бориславова заяви, че ИТН ще влязат в коалиция с ГЕРБ
21 юни 2024 16:20, Нели Христова
250
Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов нарече Лена Бориславова леко изперкала. Повод за думите му е изказване на депутатката от ПП-ДБ от по-рано днес, което той коментира във фейсбук профила си.

На влизане в парламента в петък Бориславова коментира, че шансовете за кабинет са големи, тъй като има мнозинство на ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Според Трифонов подобен коментар е направил и Георги Свиленски от БСП. Лидерът на ИТН припомни, че партията многократно е заявила, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, както и че няма да подкрепи кабинет нито с първия, нито с втория мандат.

Той се обърна към тях със "скъпа Лена, скъпи Гоше" и ги нарече "индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността".

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", написа още Трифонов.

Това не е първото пререкание между лидерът на ИТН и депутатката от ПП-ДБ. През февруари 2023 г. Слави Трифонов и екипът му пуснаха в социалните мрежи "Песен за Лена", в която Бориславова е наричана "уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи. Депутатката от ПП-ДБ даде Трифонов и сценаристите му на съд за обидата.

"Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", завърши Трифонов в публикацията си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тва се едно кварталната повлекана да разправя, че девствена
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ха,ха,хаааа,славунчо се отмята,чагърта,подиграва се, пък накрая ходи в Банкя да лиже /като овца сол/
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчо с офшорните сметки взел да учи другите на морал и чест.Ай сиктир бе Чалгар Гнусен Противен.
16
0
 
8
 
! Отговори
Сега преди 1 седмица
Стига разправя хуморески ти първо стегни редиците на тая твоя банда че играта едни стъпки като иде ми дойде ми
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя Слави два пъти му се изхилих на публикации и *** болкирали админите му хаха *** смешниците
14
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 15 преди 1 седмица
Стана това, че няма фалшификация... иначе до сега герберите да се бяха възползвали. Фалшивите работи са при калинките на борисов.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя жив ли е?, политика в прламента се прави!, виж и боко и шиши са си там . Тоз само статуси който даже не ги пише той!Тия величие като гледам са от итн хората?1ва сила нищо,после бутна правителството?
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Я Чалгаря изпълзял от дупката си.
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе чалгар ппротивен що обикаляш още София с два джипа охрана кат неква ммутра каквато винаги си си мечтал да бъдеш,ама не си.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ ..
9
2
 
12
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 1 седмица
СЛАВИ ЗАЛИЧЕН СИ ОТ МЕН!!!!!!!!!!!
8
6
 
4
 
! Отговори
Катя преди 1 седмица
Плешивците ме възбуждат...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не колкото тебе.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ехее, тоя и психолог станал. Добре, че има npoсти хорица, да му се връзват, че щеше преди 20 години още да е забравен.
5
0
 
10
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 седмица
Интересно ако Борисов предложи ИТН да направят експертен кабинет изцяло както те решат, но да го предложат с първия мандат, каква ще е причината да откажат?
4
5
 
13
 
! Отговори
яко изперкал преди 1 седмица
Значи няма да подкрепят кабинет 1-ви и 2-ри мандат, нооо щели да предложат "експертен" кабинет тип смокиново листо с 3-ти мандат, който познайте от кого ще бъде подкрепен
3
8
 
19
 
! Отговори
Надарен преди 1 седмица
ЯМХ Чалгар ггнусен.
2
5
 
13
 
! Отговори
Глупости преди 1 седмица
Уникален *** е този
1
8
 
20
 
! Отговори
Край преди 1 седмица
Тоя *** излъга 2.5 млн българи че се бори за мажоритарни избори а то се оказа че се бори да закърпи бюджета на нелепата си телевизия и за луксозното си живучкане. Жалък човек.