Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
200
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ох, каква олелия! Франция и Германия на практика са крайно-десни държави, Шиши е на път да владее България, но ни се притеснявам за партията с 90000 гласа ... оле оле ...
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доктора!Викайте го!
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като се иде Марков във Величие остават само - продавачите на застраховки от тъгеда.Тези нямат никакви кадри - само слабумници .. И са секта крайно подозрителни мнителни към всеки
67
2
 
4
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Добре, че днес.бг не е арена на изява на Ивелин, че досега щеше да има хиляда сълзливи коментара, как трябва да си пази здравето и тем подобни.
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тук трябва яка проверка от прокуратурата- колко платиха за да влязат в НС
65
0
 
7
 
! Отговори
Интересно... преди 3 месеца
... тия величави хора са напът да счупят досегашните рекорди на ИТН и ПП в сферата на политическите самоубийства....
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нови предсрочни избори ще има след 6 месеца, дори да подкрепят кабинета на ГЕРБ едни купени циркаджии, утре друг ще им даде повече и ще бутнат кабинета, правителство се прави от стабилни партийни ядра, не от циркаджии.
63
2
 
8
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Абе Ивелин като е света вода ненапита, защо не влезе в парламента? ,ащо още първия ден се заяде с хората си в парламента? Ама замислете се малко. Вижте колко кухи профили има в Ютуб, създадени за да бълват стотици коментари под клипове, в които участва. Ама тоя си е създал мрежа за подкрепа, тролска мрежа. Няма да се учудя и ако е бот.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сциентолозите разчитат да се отъркат в някого- окалване или обожествяване, а може и двете и после...ами после да ги няма- като Яне, като Атакистите и други- за сега са кръгла нула.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да ти дам малко семки да чоплиш мен, гледам имаш талант за това... :)))
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е ли сладък!
59
2
 
12
 
! Отговори
Психолог преди 3 месеца
Да наречеш партията си " Величие" - говори за тежък психичен проблем. Живее извън реалността, като още доста хора, за жалост. Винаги ще се намери някой, който ДА УПОТРЕБИ МАНИЯТА ТИ ЗА ВЕЛИЧИЕ В СВОЯ ПОЛЗА. Цели институти разработват такива политически лица.
58
2
 
5
 
! Отговори
че кой преди 3 месеца
българин не е сключил подобна сделка,иначе откъде този охолен и разюздан живот без да си мръднеш пръста,пенсионерите как щяха да се къпят в мляко,ако не бяха продали децата си по чужбина,това ако не е сделка с дявола,здраве му кажи,за сега всички са безнаказани,но един ден ще им се потърси сметка и тогава д.. да им е яко,ще гледаме здрав сеир
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Задачата, поставена им от Зайчарника и от Сараите беше да дръпнат гласове от Възраждане и после да се присъединят към ГЕРБ!
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези се оказаха дори по-нелепи от (Из)раждане и ППейците. Не стига че са village people, но и капка природна интелигентност нямат. Простеят до невъзможност.
55
3
 
12
 
! Отговори
Степенуване преди 3 месеца
Проcт -> По-Проcт -> Най-*** -> Избирател на мошениците от Величие!
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е нормално за ГЕРБ. Роботат с компромати и пари/делавери. Тако купуват и държат хората.
53
1
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи...хахаха
52
3
 
7
 
! Отговори
Тоя остава да се оп преди 3 месеца
Тоя остава да се оплаче че са се възполвали от него насила.
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боже този съперничи по т.ъ.п.о.т.а. на кирчо обратното на острото