Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
200
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от Общество
Сачева: Няма как да има коалиции от типа "Орел, рак и щука"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 4 дни
Черно тото... :)))
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тук играят парите и скоро ще разберем за какво иде реч! Да си спомним как ППДБ преди да влязат в парламента лъгаха своите избиратели, че няма да се коалират с Борисов и Пеевски а след това му дадоха цялата власт и заедно с него (по точно по негово нареждане) промениха конституцията! Тоест от тогава започна пазаруването на парламентарни групи и ППДБ са първите с тази практика и от къде го знам ли? Еми защото както виждате в момента никой от ППДБ не напада ДПС и Пеевски а цялата атака е по ГЕРБ и останалите малки партии тоест "тук играе парата" на дебелото момче!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
идва да покаже докъде е паднало нивото на политиката в България. Утре очаквам неграмотен овчар или ром да направи партия и да влезе в парламента, ще люпят семки и ще псуват в парламента и ще бистрят политиката
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ало Великия я се дръж мъжки- какво ми ревеш. И си плати задълженията!!!
7
2
 
7
 
! Отговори
Public enemies преди 4 дни
Тея с кръстовете има да будалкат 5 месеца бабите по селата из църквите, накрая и на Боко с първото място могат да видят сметката с тая схема.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя руски сел н си мисли, че като си правят пародии на "разцепление" ще излъже някого за това какво представлява цялата им организацийка и откъде се е появила. Кофти късмет за него, че преди това руските му господари го разиграха този "сценарий" още 4-5 пъти, та хората свикнаха бързо да ги забелязват.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ивелин Михайлов е голям мошеник.
4
3
 
3
 
! Отговори
Неразбрал преди 4 дни
"които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите" Добре де, нали това казаха Величие на президента? И нали това обещаваха на събранията преди изборите? Че ще гласуват за конкретни проекти и срокове? Детска болница, АЕЦ Белене и т.н.? Нали това искат от евентуално бъдещо правителство? Защо сега да е отстъпление? Нещо се обърках.
3
1
 
19
 
! Отговори
Янчо Сандански преди 4 дни
Николай Марков и Ивелин Михайлов- в Йоло Денев намирам повече достойнство и разум.
2
1
 
6
 
! Отговори
32335445 преди 4 дни
Цирк :D
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ивелинчо, ти си млад, ама ти не знаеш ли , че този човек е Тигилин.Префекта на преторията и пази Доган.Неговите думи 2013 при атентата срещу Доган бяха:Ако беше убит НС щеше да изгори.