Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
200
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
19
 
! Отговори
стига бе преди 3 месеца
Кой гласува за тия? Те сами ще се избият, тръгнали държавата да управляват?! Като семейство пред развод са, но вече в парламента и ще им гледаме драмите там. Луда работа.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ивелин е прав в случея а тая дъртата у рва която беше при Слави се е продала и го е карала да се съгласи Величие с условията та Бойко и на Пеевски щело да има много кеш.И тази партийка се оказа създадена от ДС. От Баце и Шиши по идея на Соколсултан. Бай ви *** го е казал - всички са маскари. Крадлива глутница от ченгета и техните лакеи.
28
0
 
7
 
! Отговори
Сатаната преди 3 месеца
Марков ми продаде душата си Мухахахахахаха
27
3
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 3 месеца
ГЕРБ го създаде ДС, на които Борисов беше подопечен и с помощта на Царчето пак под контрола на ДС го "шитнаха" на западняците за "европеец". Всъщност Боко винаги си е бил мутричка, която е рапортувала на ДС, т.е. на КГБ, т.е. на Кремъл.Всичките му действия обслужват Кремъл - построи им пАтока, спря за 11 години изграждането на европейската газова инфраструктура, чрез нарочното замразяване на строежа на интерконектора с Гърция, "забрави" за дълговете на Лукойл към държавата, позволи продажбата на Камчия на руснаците и т.н.
26
3
 
9
 
! Отговори
кмето преди 3 месеца
Тоя силно ми мяза на продавач на дини от крайпътна сергийка, и като цяло на на някакъв пълен н...стник! Тия които гласуваха за тази Ветренска перачница, да си му берат гайлето.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първия шаран клъвна ...Човека го пише ясно ,но трябва да имаш високо интелектуално ниво за да разбереш .Един въпрос към теб ,2 дни преди да гласува величие едно с ГЕРБ ,Марков е имал среща с посещение на човек от американското посолство ,не с руското .Защо ли????
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вади кръстта и го проклинай селянче, ама те от Максуда не се дават лесно :)))
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шведска тройка от дебелаци: Борисов, Пеевски и Марков. Кой кого, ще видим
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ето го ТРИКЪТ на Борисов. Сега разбрахте ли бъ лъ ци ?
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цирк, наговорен цирк, за да подкрепят тиквата. Играли са яки кинти
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Писах преди изборите ,ще го напиша още веднъж ; Марков е маша с която трябваше да се избегне второто място за Възраждане и неспособността да се състави правителство удобно на запада за подкрепа към Украйна .Навремето така създадоха Подемос и Суидаданос в Испания и само след 5 години и двете партии вече не съществуват .Същото ще е с партията на Марков .Тя е просто партия -бушон .Не че и Възраждане е партия която мисли за българите .В България на този етап е немислимо да има партия която не е контролирана от посолството на САЩ ,това е самата истина .Марков няма харизма да повлече масата след себ
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Марков преди изборите: ще осветлим и ще разбием схемите на гроб и дпс Марков след изборите: който не подкрепя гроб и дпс ще бъде убит!
18
7
 
11
 
! Отговори
Капитанът преди 3 месеца
От тия варненски партии Атака, Воля-Марешки, Възраждане и Величие очаквайте само руско-турски сериали и панаири. Всичките са продукт на руските служби,които са много силни във Варна и затова тези партии се сглобяват тук от руските агенти. Всичко се случва и с помощта на трибукввния Холдинг,който от 20 години контролира Варна и е държава в държавата.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Партия Гроб жадно гледа към еврофондовете и на всяка цена (буквално) е готова да купи клоуните от Веселие.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А гербтролбриг още чака опорките на Севи. И после ще започне да обича подполковника пооковник
15
1
 
12
 
! Отговори
Внесено от САЩ преди 3 месеца
Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат). Цанов доказа въВ последното си видео връзката м/у Михгайлов и Сциентологията (САЩ). Фирмата е наименувана ТОГЕДЕ
14
1
 
0
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 месеца
Странно... Ха'шатан не е пускал вътрешно корпоративно мемо, че е сключвал някакви големи сделки скоро (та да следим изкъсо субконтракторите дали спазват договорите до второ пришествие }:))) ). Този нещо се е объркал }:).
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Би било нормално Величие да подкрепи кабинет, за да стоят техните депутати още 4 години в парламента. Но на ГЕРБ пак не им стигат гласовете. ГЕРБ + ДПС + Величие + изгонения от БСП имат само 119 депутата. Трябват им още двама.Сега им е момента да захлебят,Шиши и Баце ще замерват с пачки и кюлчета!Най-лесно се купуват случайно попаднали,все едно си хванал шестица от тотото!
12
1
 
9
 
! Отговори
О, БОЖЕ...... преди 3 месеца
слез и си прибери недоразуменията
11
0
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 3 месеца
Черно тото... :)))