Асен Василев: За първи път ДПС се разцепи

Имам силни съмнения за третия мандат, заяви той
102
Асен Василев: За първи път ДПС се разцепи
Снимка: БГНЕС

"Това, което трябва да се отчете е, че видяхме за първи път разцепление в групата на ДПС, които не гласуваха единодушно за първия мандат", заяви съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев след неприетия кабинет с първия мандат.

"Нищо няма да бъде както е било. За съжаление, България през последните три години е заложник на ината на двама души - на един със зависимостите си и на друг с амбициите си. Видяхме, че на човека с амбициите започнаха да не му се получават нещата", добави Василев.

Според него Делян Пеевски държи съдебната власт, а Борисов политическата такава.

"Причината да сме отишли на шести и сега на предстоящи седми избори е, че цялата политическа система е затапена. Съдебната система е затапена от Пеевски, а политическата от Борисов, който е зависим от Пеевски, който държи прокуратурата”, добави съпредседателят на ПП-ДБ.

Той изрази силни съмнения за възможен трети мандат.

"Не може трета, четвърта, пета и шеста сила с 30 депутати да се опитва да прави кабинет в такава силно фрагментирана ситуация”, смята Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: Асен Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
12
 
! Отговори
Надя преди 3 месеца
А бе лъжец,как бе те е срам,разчиташ само на невежите .Правителството на Костов падна 2001 година тогава ГЕРБ не съществуваше ,хората не знаеха за съществуването на Борисов Идването на цар Симеон свали Иван Костов ГЕРБ дойде на власт 2009 година Ти си един негодник .Нищо повече!
40
3
 
3
 
! Отговори
До 51 преди 3 месеца
Пак т.пи предложения.Затова такива като величавите ще влизат в парламента,а такива като гробарите ще ви зануляват.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А къде изчезнаха гербавите?Да не са си направили колективно сепуко?
38
4
 
9
 
! Отговори
Не се радвай! преди 3 месеца
Защото в скоро време и ПП-ДБ ще се разцепят! От ДБ трябва да са пълни глу.па.ци да продължават да теглят на буксир наследниците на червената партийна и ДС номенклатура!
37
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППДБ са малко, ама са умни, за това и се задействаха разни събития, които поразтърсиха родната политико-икономическа мафия. Жалко, че народа така и не разбра какво се случва и какво трябва да се случи.
36
3
 
12
 
! Отговори
Лошо е, че преди 3 месеца
Пеевски си повярва! Ченгето Доган отново беше на правилното място в подходящото време. И изригна: Русия преди всичко. Горките привърженици на ДПС, отново ги употребиха.
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предлагам на изборите на есента всички ние които не гласуваме да отидем на изборите да гласуваме с бюлетина не подкрепяме никого да влезем в парламента това ще бъде урок и голям звучен шамар за всички български политици без изключение в България
34
2
 
5
 
! Отговори
Пророк преди 3 месеца
ДПС е на Доган Герб е на Борисов Пеевски е феномен Феноменално фалира банки лафки сега ще ги рацеепва първо ДПС после и Герб феномена Пеевски си няма партия ще си цепи и бере хаха да му мисли Борисов дали няма да му цепне и цапцароса Герб
33
2
 
4
 
! Отговори
Лека жена преди 3 месеца
Да пускат дефрагментиране и Възраждане. След това финансиране по ПУВ и всякакви стопирани еврофинансирания. :) : P
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За 48 години живот в Бг, не можах да видя нито едно управление,което да може да покаже по-добри и истински резултати от ГЕРБ.Каквито и да са, никой не може да ги доближи, остават несравними.При това аз съм чедо на заклети комунисти, само че от тия от мнозинството наивни и глуповати българи, които само подкрепят сляпо и безрезервно БКП, а никога не можаха да докажат и покажат предимства на прословутото татово време, което беше откровен лагер на несправедливото равенство около границата на бедност
31
2
 
5
 
! Отговори
НИМРОД преди 3 месеца
Случилото се е уйдурма както му казват турците. Играха го под команда за да спасят Борисов който иска да продължи да управлява със служебния кабинет. Йезуита от Козяк 16 вече е решил да действа по СТАЛИНСКИ: "ИМА БОРИСОВ ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА БОРИСОВ НЯМА ПРОБЛЕМ"
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ти гледай когато вие се разцепите
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прав е Асен. Третият мандат е изсилване, с което биха се хванали само безотговорни типове като Костадинов, Слафчу и подполковника!
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ехо акъл не давай а върни 10 милиарда от. бюджета на държавата
27
5
 
4
 
! Отговори
КИМ и СИКИМДЕ преди 3 месеца
На цепняците от ДПС, слон да им го нарече със ДДС.
26
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и ти Василев се инатиш и стоиш на пътя на България.
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
През последните три години видяхме как на едни посредственни хора им дадоха властта и те вкараха България в блатото. Така се вижда от провинцията.
24
2
 
13
 
! Отговори
До 35 преди 3 месеца
Кое ДПС - на Доган, или на Пеевски? Кой държи съдебната система - Доган, или Пеевски?
23
14
 
6
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 месеца
Най-накрая се каза публично, това, което знаем, много отдавна, ние на терен: ДПС държи съдебната система;))) т.е. през нея чужди държави са сложили чатала на врата ни!
22
9
 
15
 
! Отговори
РУZKИ МИШШОЦИ... преди 3 месеца
КИРО, АСЕН И ДЕНКОВ..... НА КАИШКА НА РАШКОВ...