Пеевски: Русия печели днес

14 от депутатите на ДПС не подкрепиха правителството
Обновена: 3 юли 2024 16:35 | 3 юли 2024 16:35, Нели Христова
200
Пеевски: Русия печели днес
Снимка: БГНЕС

България пропусна да има евроатлантическо правителство, така председателят на ДПС Делян Пеевски коментира решението на НС да не одобри Росен Желязков за премиер.

"Русия печели днес. Какво значи? Пропуснахме да имаме правителство. Видяхме, че ДПС има 30 евроатлантически депутати и те ще бъдат депутати", каза Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
20
 
! Отговори
Какво се случи? преди 3 месеца
Публичен сюнет на дебел евроатлантически домус! Гнусна гледка!
88
1
 
15
 
! Отговори
Гоче преди 3 месеца
Русия печели днес. САЩ го гонят .Какво ще стане с човека.
87
6
 
26
 
! Отговори
Ама разбира се преди 3 месеца
Ама разбира се, че Русия ще спечели. Народът е с Русия. Вие сте нелигитимни, свинчо! Путин ако дойде в България ще бъде носен на ръце от поне 5 милиона българия. България с Русия вовеки веков. Айде чезвай, прасчо. Хахахахах
86
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И да в ДПС отдавна не са само мюсюлмани там са и християни които биха продали и майка си за пари имало ги е винаги.
85
1
 
15
 
! Отговори
Турците преди 3 месеца
Вън от парламента! Всички предишни и действащи облажили се с конаци, чифлици, къщи и тъщи за гости, скъпо имущество и препълнени банкови сметки- да им се конфискува и шута в Анадола!
84
14
 
6
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 3 месеца
Каква силна икономическа страна сме били с Русия. Те през 90-те затова българите работиха в Гърция, защото бяхме много силни. Като почнете да пишете глупости и ми става лошо да ги чета. Май който пише не е виждал режим на тока. Толкова бяхме силни, че ние бяхме на тъмно, за да можем да продаваме ток на съседите.
83
0
 
9
 
! Отговори
Коледа дойде! преди 3 месеца
Заклаха битката!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Такъв пухкав, закръглен, руснаците не те харесват защото нямат вкус, но ние евроатлантите те любим мили мой! Амин!
81
1
 
8
 
! Отговори
Даааа... преди 3 месеца
Здраствуйте друзя, КГБ ваша жизнь и будище. Прасето ще го колят и ще раздават мазното му месо на бедните руснаци. Голям смях и цирк.
80
1
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 3 месеца
Няма абсолютно никакво значение какво дрънка това лице! Той ще работи със всеки от когото има интерес и изгода, или с който дърпа конците и раздава баницата.Този се продава на всеки, който дава повече.
79
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бъдещето ни е с Русия! С нея бяхме силна икономическа страна. След 1989г. какво стана? Къде ни е промишлеността, къде ни е СС, къде ни е образованието, къде ни е медицинското обслужване? 35 години невиждан упадък с ЕС и НАТО! Народе, Българи...забравихте ли Ботев и Левски, забравихте ли Опълченците на Шипка? Защо допусна от цветуща страна да станем европейска клоака? До кога ще гласуваш за капитализъм и за собствената си гибел? Само с Русия ще си върнем това, което загубихме.
78
0
 
13
 
! Отговори
Пеевски преди 3 месеца
Дали разбра, че си никой. Самолюбието ти и наглостта ти, ти отрязаха главата! Всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола и реда на крякането е казал народа! Ти се опита с *** газ да изпревариш всички и катастрофира!
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доган vs Пеевски
76
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копейките продажни гледам изпаднали във луд възторг,получили *** чак.
75
5
 
18
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 месеца
Все пак трябва да има някаква мярка в глупостите.Според мен на руснаците вече им е все тая какво става в България и считам това за много лошо...най-малко за това,че географията не може да се измени!?И за какъв дявол да сме враждебни към хора които не са ни направили нищо лошо,а напротив -само добро сме видяли от тях!?/Нека да не прехвърляме нашите грешки и слабости върху руснаците/!И г-н Пеевски,който стана първо Дебелеевски,сега -Дерибеевски,да не се опитва да оправдава простотиите си с Русия
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако сблъсъкът е между Пеевски и Русия, язък за Пеевски. Но днес не виждам какво печели Русия. По-скоро печелят Пеевски и Борисов, те и така си управляват, а с тези изказвания само се борят не срещу Путин, а срещу Магнитски.
73
3
 
7
 
! Отговори
Хо хо преди 3 месеца
Кики ще прави правителство в Мола с втория мандат. ДПС се разпадна на две парламентарни групи - Евроатлантическо ДПС и Проруско ДПС. Гениално-феноменално. Айде Кики ти си мъж.
72
0
 
18
 
! Отговори
Боли меКурацЗаРусия преди 3 месеца
Въпроса е да спрете да ни ограбвате *** б Ани Мутри и еничари!
71
1
 
20
 
! Отговори
Айде, преди 3 месеца
Двамата Шишковци се наиграха.А отрезвяването е жестоко.
70
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ай стига с Русия когато на някого от шишкавите политици нещо не им изнася Русия им виновна.Ренета Инджова беше казала ще избираме докато случим на управляващи явно още не сме и как да сме като са едни и същи.