Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган

Гласувалите срещу "Желязков" изпратиха отворено писмо до почетния председател
Обновена: 4 юли 2024 21:48 | 4 юли 2024 21:30, Анисия Иванова
146
Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган
Снимка: БГНЕС

Депутатите от Движението за права и свободи, гласували "против" проектокабинета "Желязков", излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за "единство и заедност" на ДПС под ръководството на Ахмед Доган.

Това потвърди Джейхан Ибрямов, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на Движението. Отвореното писмо е разпространено във Фейсбук групите в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган.

Още по темата

Пред БТА Ибрямов посочи, че писмото е автентично и е изпратено на почетния председател Ахмед Доган.

В обръщението си депутатите посочват, че те са изпълнили разпореждането на почетния председател да не подкрепят кабинета "Желязков" и заявяват, че в момента се извършва "манипулация и дезинформация към структурите на партията с шаблонни декларации, съдържащи несъстоятелни внушения". 

Под отвореното писмо стоят имената на 17 народни представители, начело с председателя Джевдет Чакъров, следван от Джейхан Ибрямов, Севим Али, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Анджей Джандев, Едис Даудов и др.

 

Сред имената не фигурират тези на изключените по-рано от парламентарната група на ДПС - Рамадан Аталай и Айсел Руфад, но фигурира името на депутата Ердуан Мехмед, който по-рано днес подаде декларация до деловодството на парламента, с която настоя вотът му да бъде зачетен като вот "против" проектокабинета "Желязков", и на Марио Рангелов, чието име не фигурираше в първоначално разпространената справка от пресцентъра на парламента с вота на депутатите при гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

Парламентарната група на ДПС не гласува единно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв е тоя Доган защо му се кланят тези
61
1
 
1
 
! Отговори
КОСТАДИНОВ + ДОГАН.. преди 2 месеца
СЕЩАТЕ ЛИ СЕ.?
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
62 Защото ДПС искат всички министри, заради златния си пръст. Да се смее ли, човек, да плаче, ли? Що за нахалство. Я, марш!
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
46 Оказа се, че времето на Доган не е минало. Спря развитието на България в най-решителния момент. Трябва да бъде разследван за имотите и данъци. За придобити незаконно пари. Трябваше и за убийство в сараите му. Пък и името е неадекватно. Всички хора се борят за права и свободи, не само ДПС. Никога ДПС!
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДС създаде ФРАНКЕНЩАЙНЪТ за БГ - ДпС . Сега няма измъкване от ДПС.
57
0
 
8
 
! Отговори
ВСЪЩНОСТ преди 2 месеца
....ДОГАН ДАДЕ ЗНАК НА БОЙКО, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е С НЕГО! Всъщност агент Сава е НЕДОВОЛЕН от Бойко. И едва СЛЕД обявяването на министрите ДОГАН РЕЧЕ: НЕ!!! И ЗАЩО ТАКА, БЕ, ДОГИ?
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БЕЗ ДЕЛЯН - остават без финансов гръб. Делян е спонсорът на ДПС, а Доган - идейният водач, който добре е материализирал идейността си до девето коляно син и внуци.:)))
55
0
 
5
 
! Отговори
Лагрестин преди 2 месеца
Делянчо и Доганчо разиграват някакъв цирк.Ако изчакаме известно време,сигурно ще разберем за какво ни отвличат вниманието с този фарс.
54
1
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 месеца
Много ми е интересно,дали на МаЗол ПУйков от ППДБ му настроиха очите! Имаше някакъв проблем ,обаче разбрах,че като му го вкарвали отзад и се оправял-не бил кривоглед.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
'' Единство и заедност на ДПС '' ........................ тука очевидно става въпрос за сблъсък на ценности. Доган се опита да еманципира Дпс ОТ САМИЯ СЕБЕ СИ, вкарвайки Пеевски. Но не ... верноподанните на султана си искат султана. Сега се скъсват да декларират вярност на султана, не съзнавайки че самия султан се е променил.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
1984 година се случват събития , 40 години по късно 2024 година се случват събития .Ако дълбоката държава реши да се оправим и да ни има на картата на света , сега е момента .Който разбрал-разбрал .
51
2
 
4
 
! Отговори
хм преди 3 месеца
Днес било 4 юли и никой от нас не се сети да честити Националния празник на нашите американски приятели и защитници!
50
2
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 3 месеца
НАТО е Джевджет Чакъров - Не Са Агент Сава и Делян Магнитски........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
49
2
 
2
 
! Отговори
Иво преди 3 месеца
Никога няюа да забравя Доган как каза че той комамдва всичко. И до ден днешен, ДП10 се помислинда се гуши с ББ и веднага верните ДПСари му бутнаха стола. Евала Доган. Номер 1
48
3
 
3
 
! Отговори
Дрън дрън преди 3 месеца
Пеевски и Доган са комбина! Привличат вниманието към себе си, че да съберат още гласове! Предварително е било.ясно, че.кабинетът Желязков е нямало да съберат достатъчно гласове, и затова разиграват този цирк! Не може да им се отрече, че го умеят!
47
0
 
5
 
! Отговори
Танас преди 3 месеца
Доста хора от родата на Петър Стоянови са в семейни отношения с Чакърови. Хайде питайте Коня Стоманов (от Давидковци, общ Баните) какво точно става с ДПС.
46
1
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 месеца
ЗАЕДНОСТ?!?!...Няма такава дума в българския речник!
45
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разбрах защо откачалките са се пробвали да разцепят ДПС.За да може да не са те втора политическа сила и мандата да го получи Кирчо.Отврат просто!
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Номера беше да изтаковат боко с 300
43
0
 
8
 
! Отговори
Гландрагор преди 3 месеца
Какво ни интересуват партийните разцепления нас - обикновените граждани?Може да разиграват и фарс,но е все едно.Това дори не трябва да интересува обикновените турци,тъй като и тях ги залъгват с разни фалшиви обещания.Ако турците искат да помагат на хора като Доган да забогатяват и да се заиграват с тях за "етническия мир",тогава нека се поддават.Не знам животът на някой турчин или българин да е станал по-добър или по-сигурен,защото е гласувал за дадена партия.