Любен Дилов-син: Политическият елит последните 3-4 г. не е добър

Решения, които се взимат, не са умни, посочи депутатът
Обновена: 4 юли 2024 22:18 | 4 юли 2024 22:10, Анисия Иванова
88
Любен Дилов-син: Политическият елит последните 3-4 г. не е добър
Снимка: Bulgaria ON AIR

Малко са очарователните неща в политиката. Сякаш хората, които гласуваха "за" кабинета, не искаха много той да мине, а тези, които гласуваха "против', тайно се надяваха, че може би ще мине. Това е от някакъв вътрешнополитически егоизъм. Ние имаме още едни 3-4 месеца да сглобим мнозинство, иначе ще управлява друго мнозинство и то ще бъде проруско. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов–син в студиото на "Денят ON AIR".

Според него е важно какви са пътищата оттук нататък.

"Ако някой от извън групата ГЕРБ-СДС смята, че ще направи по-добри резултати на следващите избори, не виждам на какво основание. Много беше честен Борисов в това отношение, защото друго освен да се извини, какво да направи", допълни Дилов-син за Bulgaria ON AIR.

По негови думи подигравките към Бойко Борисов, че не може да състави правителство, са нелепи.

"Подиграват се на Борисов, че не бил направил правителство. Подигравате се на един човек, който е най-дълго управлявалият демократично избиран премиер в историята на България изобщо. Снощи българският парламент подаде ръка на съвсем друга тенденция и тя победи. Честно е да се отиде на избори и отново да се питат хората", коментира гостът.

Според Дилов-син политическият елит, който излъчи българският народ последните 3-4 години, не е достатъчно добър.

"Не е качествен, не е умен. Тези решения, които се взимат в момента, не са умни. Начинът, по който си говорим, не е никак умен и не генерира нищо добро. В крайна сметка на следващите избори българите просто ще усетят, че трябва да потърсят един по-прагматичен и по-спокоен подход.  Аз не виждам никакъв вариант. За мен, ако третият мандат бъде реализиран, то изпитанието, което ще бъде наложено пред България, ще е прекалено голямо", допълни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: кабинетГЕРБBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
3
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 2 месеца
Елитът и преди 3-4 години не блестеше с особен интелект, но разнообразяването му с Киро, Кокорко, Лена и подобните+откровените *** от Величие, ИТН наистина обогати палитрата на тъпотата. класически представяна от Буци, Пеци и Корнела+някоя и друга Атака...
24
3
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 3 месеца
До главчо. Ами какъвто народът, такива и политиците. И ти си типичен пример - изпитваш огромно удоволствие да храчиш, да плюеш, да мразиш.
23
3
 
11
 
! Отговори
Главчо преди 3 месеца
Даже и храна за червеите не става тоя бооооклук
22
1
 
1
 
! Отговори
Изнервен преди 3 месеца
До 19. А кой?
21
1
 
6
 
! Отговори
Главчо преди 3 месеца
егати и *** е тоя!
20
3
 
3
 
! Отговори
НЕ САМО.. преди 3 месеца
ТО И БИЗНЕСА И РАБОТНИЦИТЕ СА НА СЪЩОТО НИВО... БЪЛГАРИЯ ЧАКА НОВ ВНОС ОТ КЪДЕТО ДОЙДАТ
19
5
 
14
 
! Отговори
Крушата пада далеч преди 3 месеца
Любене, бащата ми беше любим писател. Стига се подлага на ББ, че ме е срам !
18
3
 
14
 
! Отговори
Руси преди 3 месеца
Не бе фъфльо, 35 години не е добър !
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние имаме още едни 3-4 месеца да сглобим мнозинство, иначе ще управлява друго мнозинство и то ще бъде проруско. ----- А досега какво мнозинство ни управлява? Промагнитско? Те управляват вече 80 години, от Втората световна насам, пък тръгнали да плашат народа със себе си.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предлагам всички ние които не гласуваме на изборите есента да отидем да гласуваме на изборите с бюлетина не подкрепяме никого да влезем в парламента това ще е урок и голям звучен шамар за всички български политици без изключение в България.
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Типично по герберасстки 70% не могат да те гледат, а 30% гласували за теб са гласували 1/4, ама се буташ да управляват, главно заради герб и дпс хората се отвратиха още повече.
14
12
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 3 месеца
До Дилов. Ами като гледам само ГЕРБ продължават да са стабилна партия. И не е никакво унижение, защото и те самите не искаха такова правителство в тази гнусна среда, да ги плюят денонощно. Не виждаш ли, че типично по ганььовски, всеки е срещу всеки? Някой друг може ли да сглоби нещо?
13
14
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 3 месеца
До 9. Първо, Борисов не е разтурил сглобката, а наглостта и алчността на променкаджиите. И второ, хич не е глу.пав, а ни отърва от едни тотални некадърници, които ни докараха най-големия хаос в държавата. Ти доволен ли си от променкаджиите, та искаш да продължат да управляват?
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
***, да си види идола ББ на какво ниво е и да помисли с какви очи изобщо коментира. От 15 г няма никакъв политически елит, не случайно НС се сравнява с цирк. Такова яко падение настана точно от времето на герб. Вече никой не иска да ги слуша защото няма ниво, те се държат и говоря като улични хулигани. Хората се отвратиха, те не са пример и еталон.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Политическият елит в България след 1989 година очевидно не е добър и то меко казано. Престъпен е....
10
4
 
10
 
! Отговори
Дилов, преди 3 месеца
Вчерашното гласуване беше крах за ГЕРБ и персонално за Борисов-нито един глас извън ГЕРБ и депутатите на Пеевски."А " отборът на ГЕРБ," "Дрийм *** " на Борисов отидоха за курбан на сараите .А над половин милион избиратели на партията, бяха подложени на поредното унижение.
9
6
 
5
 
! Отговори
Винету преди 3 месеца
До 8. Тази опорка какво бил казал Борисов непрекъснато се манипулира, та и ти. А точните му думи са: "Аз говоря простичко и вие говорите простичко и затова се разбираме". Смисълът е много различен от това, което си написал ти, нали?
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Фъфльото се изказа като Ива Митева :)))
7
3
 
13
 
! Отговори
Борисов като преди 3 месеца
Разтури "сглобката" какво си мислеше?Че ще има 50+1 сам или с Шиши?Е,като е глупав,сега да се гърчи като червей.Заскужава си подигравките и то за да угоди на Пеевски .
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-н Дилов, тонът го зададе Вашият паша. Той каза: Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме. ( или нещо такова) Той не е просссст, той е креативен и живее от показност. А Вие, защо не се гнусите, че даже и за министър му се подлагате?