Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи

Всички ще го убиват, а ходи без охрана, коментира депутатът от "Величие"
Обновена: 4 юли 2024 10:15 | 4 юли 2024 10:15, Нели Христова
222
Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи
Снимка: БГНЕС

"Има зависими депутати, обвърани с финансови схеми", заяви формалният лидер на "Величие" Николай Марков в кулоарите на Народното събрание.По думите му, те ще станат ясни и са обвързвани с Ивелин Михайлов.

На въпрос защо настъпи разривът между него и Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега.

Това, което искат - да гласуваме с “Възраждане”, аз не го разбирам, коментира още Марков пред журналисти в парламента и попита: "В качеството си на какъв Ивелин Михайлов иска да уволнява депутати?".

Относно това, че Ивелин Михайлов е идеологът на "Величие", Марков се изсмя и заяви: "идеолог"...

После обясни последната си публикация във Facebook, в която пише, че "всичко може да приключи":

"Всичко може да приключи. Животът на човек приключва за миг. Може да приключат идеите, мечтите, парламентарните групи."

По думите му "Величие" не е партия, защото няма структури. Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие".

Марков отрече да е отправял заплахи за живота на някого.

"Господин Михайлов винаги играе жертвата. Него всички го убиват и набелязват. Обаче той е мултимилионер и ходи без охрана. Аз не знам за човек, който всички ще го убиват, мафиотите ще го убиват, Бойко Борисов, Пеевски, аз, но ходи без охрана. Аз, да кажем, че нямам пари да си купя кафе. Но той има пари да си купи охрана, а няма, което означава, че не се чувства заплашен", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Михайлов е твърде млад, за да е обременен с комунистически ум. По-точно, псевдополковникът Марков е с оскъден ум и комунистическо мислене, защото е корумпиран чревоугодник, бившо ченге от ДС при това уволнен от НСО, вероятно за некадърност. И най-важното, е от поколението на комунизма.
179
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
нали си от корупционната амбасада?
178
2
 
4
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
И всичко това от секта тип " Ваше височества" ,която не знае кой и е лидера, сами си искат оставките и се разпредекят пред тоалетната.
177
12
 
5
 
! Отговори
на 48 години преди 2 месеца
Иелн Михайлов не е момченце и трябва напълно да осъзнава какави ги върши и да отговаря за думите си на селска клюкарка. Остана си на село и завидя.
176
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 месеца
А бе Марков, я си кажи, ти наистина ли си любител на чашката? Излезе информация, че си закъснял за първото заседание на новия парламент, защото си се бил напил предната вечер и си бил махмурлия... Ако наистина обичаш да пиеш, нали се сещаш, че хората няма да те вземат насериозно? Всеки ще каже: Мани го тоя! И при едни нови избори потъваш в небитието като Стефан Янев например. Дръж се малко по-стегнато, военен си в края на краищата! Вие военните, нали сте хора на честта? Поне така трябва да бъде.
175
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв му е статусът в момента? -- стои в парламентарната група и се надява на някакво чудо, не смее да се отцепи, вероятно има няколко колебаещи се още като него, също не смеещи.
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
борисов в сравнение с михайлов не е никакъв академик, той е това, което на руски наричат вор в законе.
173
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Макар че доколкото разбирам Марков ходеше на тези срещи по метода "Авантакис"
172
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напълно съм съгласен с определението за Михайлов, но Марков седеше с него на 3-4-часови срещи в страната и чужбина и се правеше, че са съмишленици. Е добре, но този човек ли критикува Бойко Борисов? Еми той Бойко е академик в сравнение с тези двамата
171
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парламентът е пълен на 90% с опортюнисти като този "експерт" по националната сигурност.
170
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие"." -- може да се откаже защото е бил само претендент, но не го притежава. А след събитията с неговите хвърчащи възгледи вече няма никакви шансове да го спечели. Загуба и трагедия за спонсорите му, сега може да пишат глупости.
169
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Величие дори себе си не успяват да убедят в нещо за повече от ден два. Но се намериха 98 хиляди, които да им се вържат на глупостите. После се чудим защо ни е зле държавата - ами акълът за толкова ни стига.
168
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
в заглавието -- комунистически възгледи, вътре в статията -- посткомунистически -- ха-ха, хий-хий! Между двете понятия разликата е океан, но за един шизофреничен ум разликата сигурно е минимална.
167
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако решиш да прочетеш някои дукоменти на сциентологията това още не означава нищо. Там има напр., без да съм ги чел, някакви методи разработени за постигане на някакви цели.Те могат да се използват -- на принципа това да, а това не. Докато той е полезен за бълг. политическа система, могат да го обвиняват само враговете му, които се страхуват да загубят постовете си и ползите от тях. Има много точни моменти когато се разпознава кога един политик става вреден. За марков този момент вече настъпи.
166
2
 
4
 
! Отговори
Внесено от САЩ преди 2 месеца
Когато Сциентологът Марк де Турк, по времето на Николай Василев искаше да обучава държавната администрация, цялата преса писна колко е опасно, и на Марк не му се получи (тогава). Михайлов е СЦИЕНТОЛОГ от висок ранг(представител на New Era (сциент.) за БГ), и влезе в парламента, в управлението на държавата, и това по малко притеснително ли е? Всеизвестно е посолствата на една държава, указват натиск по целия свят и лобират за тая Психосекта, защото превръщайки децата ни в зомбита, си осигуряват..
165
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е предателят във величие' който ще бъде отлюспен. Прикривал се е по време на кампанията, за да може да овладее партийния лидерски пост, но по една случайна или не- случайна причина това не му се отдало и сега може да бъде отсвирен. Ще депутатства няколко месеца докато трае този парламент и после в канала."Това, което искат - да гласуваме с Възраждане, аз не го разбирам" -- кратунката не проумява, че всъщност гласуването не е с възраждане а по посока на българските национални интереси.
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Те се осветиха! ЖАЛКО ,ЧЕ НАРОДА Е ТОЛКОВА ОТЧАЯН!ХВЪРЛЯ СЕ ПРЕД ВСЕКИ СПАСИТЕЛ КОЙ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕ ВСЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ДОВЕРИЕ С БЛАГИ ПРИКАЗКИ!
163
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко семпъл трябва да си , да строиш замъци , Марков поне една колиба заковал ли е ?
162
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ОЩЕ НЕДОНОСЧЕТА ЩЕ СЕ ИЗЛЮПЯТ! НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ НОВ ПРОЕКТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД -ЦИРКОВЕ!НА МАЯ ЦИРКОВЕТЕ!НА ТАТЯНА ДОНЧЕВА И БОЛОНКАТА!ПОСЛЕ ЕДИН ГЪЛЪБ ПРИЛЕТЯ!ПОСЛЕ ЕДИН ГЕНЕРАЛ И ТОЙ УГАСНА! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ШАРЛАТАНИТЕ! ЕЕЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЮМРУКОВ СЕ НАГЛЕДАХМЕ!НАТОВАРИХА НИ СЪС СКЪПИ ГОРИВА!ЗАЕМИ!И ВСИЧКИ С ПЛЮВАНЕ ПРОТИВ БОЙКО ВЗЕМАТ НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ!ДОКАТО НИ ДАВАХА СКЪПО ТЕАТРО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ УСВОИХА МИЛИАРДИ ОТ ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ! НИЕ СЕ РАДВАМЕ КАК СКАЧАТ НА БОЙКО!
161
1
 
5
 
! Отговори
Реално преди 2 месеца
Полковника може да се е ос.рал, но не ни е откраднал бъдещето. Навреме се оакаха, да си трае в миманса, и да не лъже повече хората. Надеждата умира, вярата също...