Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно

Ще върнем празен мандат, заяви лидерът на партията
Обновена: 4 юли 2024 13:40 | 4 юли 2024 13:16, Елка Василева
250
Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно
Снимка: архив, БГНЕС

ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно, каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Още по темата
На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора, каза Пеевски.

Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени, заяви още Пеевски.

Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори, каза Пеевски.

Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, не искам да се бърка в организациите и да потиска хората, коментира още Пеевски. Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно, каза още той. И обясни, че са изключени от парламентарната група само хора, за които това е било поискано от организациите. Няма нито един изключен от мен човек, добави той на въпрос дали ще бъдат изключени 14 депутати на ДПС, гласували против кандидатурата на Росен Желязков за премиер, излъчен от ГЕРБ-СДС.

Относно споделените отговорности с другия председател Пеевски каза, че Джевджет Чакъров има точни функции, които са ясно профилирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
22
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 месеца
На Шишо му обясниха на понятен и достъпен език, че може да стане храна на ч:::::веите.
32
1
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 3 месеца
Баш в петък срещу събота ли ще ги пращат?
31
2
 
8
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Доган не му пука - може да смени шиши с драган петкан и който поиска - защо да е сбьркал -не слуша ли - ще го изсхвьрли като местан , спомняте си какво му се случи като взе да забравя кой е шефа в бьлгария
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски е продукт на Доган - нищо няма да му се случи каквото и да прави. Толкова години е инвестирано в него, че би било самоубийствено да се смени сега или в бъдещ момент. Почувства се неконтролируем, но леко го дръпнаха за каишката и отново показа лоялност към господаря си.... въпреки че сега може да заеме мястото му и разполага с всичко необходимо.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски няма да дебелее повече, няма. Който не е разбрал, остава в миналото.
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доган много сбърка като постави този човек начело на ДПС! Това че е богат и вероятно дава пари не го прави способен да бъде лидер на партия. Дано се коригира навреме и го махне. Ако не го направи, значи се отказва от партията, която създаде.
27
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
Къде е Доган?!
26
2
 
23
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Шиши бьрзо усети какво му гласят Ако не се дьржи до доган - ще бьде изхвьрлен като местан , може и някое дело да му спретнатЗабравил е в годините , че шефа е доган и американцитеСанкциите го отрезвиха за малкоНо подозирам , че едва ли доган ще спре само до там да го отрезви
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** дебела, ходи на май на та си! Гласувайте, за да не се налага да го гледате този!
24
7
 
17
 
! Отговори
Мента Глог и Валерян преди 3 месеца
Защо Герб свали работещо правителство Кой им заповяда
23
3
 
12
 
! Отговори
А къде е Драган преди 3 месеца
Къде се спотайва, че не вземе позиция! Тая сланинеста канара е с болен мозък! Ебеевски и за твойта болест има лек!
22
3
 
23
 
! Отговори
А, преди 3 месеца
Шиши се кротна.Искаше да прилага ДПС с всичките и структури по места и послушен електорат.Но нито е умен,нито гъвкав и не успя.Затива пък овладя правителството на Галчев,където повечето новоназначения са от ДПС,включително и новите областни управители.Баце също мълчи ,защото не можа да осигури "заветните" 80 депутати и да има правителство на двамата Шишковци.
21
7
 
11
 
! Отговори
Зорница преди 3 месеца
От ясно по-ясно е, че Пеевски държи Доган с тежки компромати.
20
4
 
13
 
! Отговори
50 НС преди 3 месеца
представя всяка седмица култови театрално комедийни представления. Всяка седмица нова парламентарна група изнася "представление". Първи бяха Има Такъв Народ които за броени дни си смениха предпочитанията за Рая Назарян. След този комедиен спектакъл от трупата на Тошко и сие, представление изнесе (под)полковника и воина които не можаха да поделят семейния "вазелин" с който трябваше да се намазват преди всяко гласуване с ГЕРБ. Вчера ни разсмя сарайската трупа на агент Сава.
19
4
 
19
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Но този глиган му липсват само бивните !!!
18
21
 
2
 
! Отговори
Българка преди 3 месеца
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.
17
5
 
20
 
! Отговори
Пак ли се появи преди 3 месеца
Къде се слагаш до Доган! ДПС - вън от политиката! България мама да я иправляват еничари! Конституцията ще бъде спазена!
16
2
 
16
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 3 месеца
Пече се примирие между шишкавия колос, и другия колос с парадигмите, но нищо вече няма да е същото, примирие ше има, но траен мир не. Пеевски, ако не се откаже, може да му струва заличаване на ЕГН в есграона, Доган е по-защитен.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що за неуважение към институцията и поста, и партията и избирателите, които представлява - ходи небръснат като клошар, да му купим самобръсначка.
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще отидете заедно в ГРОБъ с Доганчо мръсно дебело ла.но.