Марков не вижда причина да напуска “Величие”

Мога и без партията, допълни депутатът
5 юли 2024 09:56, Инна Ангелова
71
Марков не вижда причина да напуска “Величие”
Снимка: БГНЕС

Николай Марков, който е председател на парламентарната група на “Величие”, не вижда причина да напуска поста си. Това каза той в интервю пред bTV.

Вчера идеологът на партията Ивелин Михайлов го накара да се оттегли от поста, а с него да напусне и Виктория Василева, която е заместник-председател.

По думите на Марков на конференция на формацията той е бил избран за председател и поздравен от Албена Пекова.

"Задължение на тези, които проведоха конференцията, е да внесат документите в съда. Оказа се, че това е поредната измама и те не са ги внесли. Това е документална измама“, заяви Николай Марков. Към момента в сайта на “Величие” Марков не фигурира като председател, а като такъв е посочена Албена Пекова. Марков не фигурира и в Централния съвет.
 
"Аз и без тази партия мога, г-жа Пекова е в тежка финансова зависимост от Михайлов, те двамата постъпиха некоректно“, коментира Марков.

Той обяви, че разломът в отношенията му с Ивелин Михайлов е настъпил, защото е поискал да бизнесът на Михайлов да се отдели от партийната работа. Поискал е да престанат да се събрат пари в кашони и да се продават книги на Михайлов по 150 лв.

„Дават ги присъстващите, пускат ги в кашона – който идва на срещите на партията с Ивелин Михайлов. Всички координатори на т. нар. партия „Величие“ са от „Тогедър“ – фирмите, които са брокери и които казват на хората, учат ги как се теглят пари от банки и защо се теглят, да инвестират“, разказа Марков.

Преди дни идеологът на политическата формация Ивелин Михайлов, който не е депутат, заяви, че е получил заплаха за живота си от Марков. Ябълката на раздора била подкрепа за проектокабинета на ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: НСкабинет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ивелин Михайлов предложи да де явят на детектор на лъжата. На три различни, независими. Файде Морков осветителю, чакаме
39
0
 
8
 
! Отговори
тоти преди 2 месеца
Е как бе..нали ще гушка по 4 хилки търкайки по цял ден меките столчета ......
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ивелин ще те оправи, бъди сигурен :)
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 2 месеца
Това трябва да е поредната разработка, целяща да отклони вниманието от основните играчи. Тия ги чух за първи път, като обявиха резултатите от изборите. Както се появиха, така и ще изчезнат. Всяко чудо за три дни! Проблемът е само че ще завлекат и партийната субсидия със себе си.
36
2
 
8
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Този е сбьркал партията - предоолагам -пп/дб ще го приеме веднага - ценен кадьр не е за испускане - никога герб и после е пръв да гласува за тях
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лъжа след лъжа. Няма книга на Ивелин която да струва 150 лв. Вижте в сайта му.
34
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Не. Това че избирателите ти не ти искат не е никаква причина. Ето затова в БГ мажоритарна система ще се превърне веднагически в тоталитарна - като Беларус, Русия... Тук не е франция:)
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наредено му и пратено е да унищожи Величие, затова не напуска. Парите се пращат на траншове. Шкембак, народа ще те съди. И съвестта ти.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Целта на Марков е да унищожи Величие.От вътре.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ужас 27 Упражняват се върху необразованите, неграмотните, фанатизираните. И все ви дърпат с националистически опорки, а вие им вярвате. И Волен беше така, и оня с релсата беше така, Костя Копейкин е същата работа, сега и величе се включиха. Национализмът никога не е водел до нищо добро.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-големия лъжец и щизофреник в политиката.
29
3
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Отървахме се тъкмо от -ицо хазарта , кирчо , ристъо лодкаряИ хоп изненадаТежка сьдба има бьлгария
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз си подадох заявление за членство по желание във Величие и никой не ми се обади , после изтеглих ру тракера книга за сектите .. Във Секта не можеш да влезнеш по желание - трябва някой да те вербува..
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва да има закон- когато една партия се отклони от моралните принципи, узнае се за неприемливите простъпки вътре в нея, когато уронва почтеността, престижа на Парламента, да бъде отстранявана от НС. Кой се занимава с порядките в НС, кой следи за тези деяния, или в НС е позволено всичко?
26
0
 
10
 
! Отговори
Както се пееше преди 2 месеца
Пирамидииии, фараонииии и балъци за милиони.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е секта - скетите могат да бъдат не само религиозни - но и търговски и обучителни с бизнес семинари.. Търговска секта е Херба Лайф , а обучителна секта е СофтУни на Наков. При Наков също присъстват елементи от сектата на Сциантологията.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледахох тоз - всяка дума му беше бисер , уникат както и цялата партийна БЕЗЛИЧИЕ, БЕЗРАЗЛИЧИЕ и подобни ...
23
0
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Всякакви образи се упражняваха вьрху нас - клетите бьлгариЕдин дори бе кандидат президентЖорж ганчев - свиреше с една китарка в предизборният клип с песен - изберете мен за да нямате проблемТой поне бе веселяк , честен човекДокато този ми напомня точно на кирето , лика прилика са си
22
0
 
5
 
! Отговори
Стоко преди 2 месеца
Страшен цирк от еднодневки.
21
1
 
9
 
! Отговори
Питам само? преди 2 месеца
Този Марков още ли не е напуснал Величие? Докога ще ни занимава с простотиите си! Целта на България е друга! Защо ни занимавате и ни отклонявате вниманието с някакви олииигоофрени с мания за величие?! Бойко къде се скри, след като за 7-ми път не можа да състави правителство???????