Денков пак поиска оставката на Стоянов: Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми

Главчев заслужавал толеранс, защото за първи път бил в такава ситуация
21 юли 2024 19:20, Нели Христова
171
Денков пак поиска оставката на Стоянов: Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми
Снимка: БГНЕС

Не се наемам какво се е случило. Когато имаш министър с опит, трябва да знаеш, че максимално бързо трябва да се реагираш превантивно. Това, което се видя, е, че е било подценено. Това каза председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" акад. Николай Денков в предаването "На фокус" по Нова тв по отношение на вътрешният министър Калин Стоянов и ситуацията с пожарите в с. Воден.

На въпрос дали ПП-ДБ ясно заявяват искането за оставка на вътрешния министър, Николай Денков отговори положително, като уточни, че определено е имало забавяне в реакцията при пожарите в с. Воден.

Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми. Неговата роля и функция е именно да предотвратява проблемни ситуации, каза още шефът на ПП-ДБ в парламента. Денков припомни кървавите протести срещу БФС по време на мача на националите ни с Унгария. Всички знаеха, че ще е тежко положението, той се оказа на кино, каза още Денков.

По думите му премиерът Димитър Главчев за първи път попада в тази ситуация и затова заслужава толеранс.

За да имате стабилно правителство, трябва да имате политическа подкрепа. Попаднахме в капана на ГЕРБ миналия път, каза още Денков. По думите му коалицията ПП-ДБ са направили срещи с четири от представените формации в парламента, но всички поставили нереални условия. Инициативата да се тръгне с тази декларация е "Да, България" - ние им имаме пълно доверие, каза още шефът на ПГ на ПП-ДБ. Според него от ГЕРБ са сбъркали с подхода в първия мандат с това, че не извадили приоритетите на преден план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калин Стоянов се справя идеално със заълженията си. Денков търси под вола теле.
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам да основете Агенция за борба с корупцията с шефове лицата Банкова, както и лицето Живкоу Коцев.
139
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във всеки български ВУЗ има американски петоколонници. Българското образование е подченено на дебългаризацията на децата. Българските жени се слагат на всякакви западни бедняци, едва връзващи двата края в родните си страни. България е в демографска катастрофа. Огромни социални проблеми - накомании, токсикомании, лентяйство, мързел, безродие, неграмотност, хазартна зависимост, неравенства, цензура по всеки обществен проблем.
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДЕНКОВ ВАШАТА НПО ФАНДАЦИЯ ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ СГЛОБКА ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦА ДАДЕ НА САЩ БИЗНЕСА ТОЛКОВА КОЛКОТО НЕ Е ДАЛА ФОНДАЦИЯТА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 1990 ГОДИНА. СРАМ И ПОЗОР РЕАКТОРДЖИ ЕФЕНДЕ АМЕРИКАНСКО.
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗАПИСА - ДЕНКОВ - БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРИОРИТЕТ. ПЕТКОВ - БОРИСОВ НЕ НИ Е ВРАГ ТОЙ НИ Е САМО МАРКЕТИНГОВ ВРАГ. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой беше този Денков
135
2
 
5
 
! Отговори
герберче преди 1 месец
Шарлатаните не били разбрали за капана на ГЕРБ? Драги ми ти шаранчета, какво правите в политиката да ви пита човек, щом не умеете и задните части да си пазите? Айде сега, по канален път да се изтичате, избори след избори, докато ви изхвърлим от Парламента!
134
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Капана на ГЕРБ", ох, не. Тоя лольо не знам кой го е направил академик, но ако променяш конституцията в нечия полза, поне да е в твоя! Няма такъв ***! То дупка в полето да се изкопае и той ще падне в нея.
133
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Нищо не направи за 9 месеца, не беше адекватен при решаване на проблемите със зърнопроизводителите, при карловските наводнения, не беше твърд и по отношение на Македония, те затова почнаха така да наглеят на нас. С тези raдини трябва да сме особено безкомпромисни. Да си гледа сапуните, ако беше организирал производство на сапуни, сега можеше да стане милионер. За политик обаче просто не става. Още докато беше образователен министър натвори гафове и една вечер яде бой.
132
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой си ти, че да искаш каквото и да било, мрънкало антипатично?!
131
2
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Академик... Какъв академик е тоя? Академик е човек на възраст, който започва да говори така: А къде ми е шапката? А къде ми е чадъра? А къде ми е чантата? Това е виц, разбира се. Но - сериозно. Какво направи тоя за 9 месеца управление? Отговорът е - нищо. Показа, че Украйна го интересува повече от България. За мене това си е национално предателство. А можеше да опита да понамали чантаджиите, държавните чиновници, те са основният електорат на Герб. Много са, около 300 000 са в цяла България.
130
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напорист е Ники, винаги се вре пред камерите, има ли събитие и журналисти, веднага е там не пропуска да си декламира опорките и да демонстрира превъзходство. Вижа се че много, много, много му се иска да е отново премиер, ама Ники, кой ще те назначи бе, душо, като се видя, че си слабак, двойкаджия, който сам си пише шестици в дневника, когато не го гледат.
129
3
 
23
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 1 месец
Съсел Ники пак иска да пътува... Екскурзианта АкаДенкофф се вози на хеликоптера с Кики и се държа здраво за парапета да не падне...
128
4
 
21
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Подарявате техника и давата пари за Украйна...............а не можахтре да загасите пожарите....................махай се, бе .............фалшив си като титлата си...........академик бил............ама фалшименто-академик и фалшименто-политик!!
127
1
 
20
 
! Отговори
никой преди 1 месец
не заслужава толеранс, оставихте България да изгори, некадърници............даже разбрах, че минидържавата Македония имала повече техника от нас за гасене на пожари................махайте се , хората не ви искат, не го ли разбирате???
126
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пудела иска ли кеш или мина на хляб?
125
2
 
16
 
! Отговори
Тези преди 1 месец
Кога ще връщат милиардите, които ограбиха за няколко дни? За 50 години напред дългове и инфлацията създадоха и още не са арестувани.
124
2
 
11
 
! Отговори
охобохо преди 1 месец
Обичам този космополитан с очилца и физиономия на съсел на политическия живот .Винаги пирфектен и умничав в исказванията си.Кулка ама не на конци, ами набита на колче
123
2
 
21
 
! Отговори
До Ники сапунджиев, преди 1 месец
Мисля , че човека беше пределно ясен:) екскурзиянти на нас не ни трябват
122
3
 
22
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ преди 1 месец
...пътувай бе , екскурзиант......