Пеевски с ранна честитка за Съединението

"Нека намираме каузите, които ни обединяват"
154
Пеевски с ранна честитка за Съединението
Снимка: БГНЕС

Лидерът на едното крило в ДПС Делян Пеевски рано сутринта честити Деня на Съединението на България.

"Честит национален празник! Днес отбелязваме 139 години от Съединението на България. Една паметна дата в българската история, която е доказателство за българската борбеност и свободен дух. Това се казва в обръщение на председателя на ДПС Делян Пеевски.

"В дни като тези отдаваме почит и признателност на всички герои отдали се на каузата за национално обединение. Тяхна решителност, смелост, дързост и разум могат да бъдат пример за достойно национално поведение.

Нека заедно, като български граждани съхраним завещаното ни и да отстояваме националната идентичност и европейските ценности. Да намираме каузите, които ни обединяват, в името на добруването на хората и новото начало за нашата Родина. Само единни и обединени можем да продължим по евроатлантическия път на България и да се противопоставим на прокарването на чужди интереси.

Съединението прави силата!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Общество
НСО с мерки в Пловдив за честванията на Съединението
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДПС участва в повече от една коалиция, това обезсмисля изборите?Сега полуграмотните депесари част от които не знаят и български, така ще се омотат, че направо няма да могат да гласуват, е поне цифрите познават те така и им казват.
105
1
 
3
 
! Отговори
До ком.58 преди 1 седмица
АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ 1878,НЯМАШЕ ДА ИМА КАЛВО ДА СЪЕДИНЯВАМЕ.ЗА КЛАНЕТАТА 1876 ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА МЪЛЧЕШЕ, О И НИ РАЗДЕЛИ С БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР.СПРАВКА ВИЖ САН СТЕФАНСКИЯ ЗА ЖЯЛА БЪЛГАРИЯ- РУСКОТО ВИЖДАНЕ И ВИЖ БЕРЛИНСКИЯ - ЕВРОПЕЙСКОТО ВИЖДАНЕ-ЗА РАЗДЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ-..И ОЩЕ ПРОВЕРИ ТОВА : 1908 Г. РУСИЯ ПЛАЩА 80 МЛН.ЗЛАТНИ ФРАНКА НА ОСМ.ИМПЕРИЯ, ЗА ДА НЯМА ВТОРА ВОЙНА !!!! СЛАВА НА РУСИЯ .САЙТА ДА НЕ ЦЕНЗУРИРА !!!
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не мога да приема физиономията на един льохман,който с майка си са окрали и продължават да крадат българите.Ненавиждам това явление, повече от най големият си враг.Днес двама милиардери, си поделят всички блага смъкнати от гърба на българите.Търпи народа,осуква се псува,кълне и като се зададат избори тича да гласува.Бедният народ,е като пластелин в ръцете на олигарсите. Купуват го по време на избори,като чушките в магазин за плод-зеленчук.
103
0
 
6
 
! Отговори
РАДЕВ преди 1 седмица
Няма да избегнеш Коледа...и народната любов
102
1
 
0
 
! Отговори
Мари преди 1 седмица
Вярваш ли в това което казваш?
101
4
 
5
 
! Отговори
Не партиен член преди 1 седмица
Хах помня едно директно излъчване с Кирил Петков на днешният ден.Човекът не знаеше какво се чества какво събитие е всъщност освен думата съединение нищо друго не можа да изрече .Най големият срам и това бе човек и министър на финансите и премиер . Винаги трябва да се излъчва това видео с думите не повтаряйте грешките си избиратели на България.За Пеевски човекът се е взел, че е едноличен собственик на България,и такова е и обръщението му към неговите слуги цял народ.
100
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По времето на комунизма много ходеха дървосекачи в Росия - Сибир, Коми, Сочи. ПредимноЦигани. И след време те се връщаше с по една рускиня за жена. Като малък прекавах ваканциите на село, многоЦигани от там се върнаха с рускини, а те живееха в коптори, кирпич и плет, външни мизерни тоалетни. Но рускините доволни, казваха мизерията в рассията още по зловеща. От войната рускините пак ще останат без мъже и ще тръгнат пак да се женят за бгцигани за да се нарждат русофилчетаСъсЦиганска кръв!
99
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой въведе Крепостното право в България след влизането на СССР войски в България? Кой изби в България Българските Ковбой - Селяни, които не си даваха земята в ТКЗС-то и ги нарекоха Кулаци и ги избиха по концлагерите? Кой? Кой иззе земите на Българските Ковбой - Селяни и ги натика в Колхозите да бачкат и да изхранват КомунягиДебеляги? Кой изби цялата Българска Интелигенция, Аристокрация по Концлагерите? Кой? Юдата Джугашвилич Сталин от СтефкаСереСутринРано - СССР! Марш от България Русофилство!
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нови затвори трябват,но не луксозни
97
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ти пък като какъв ми честитиш бе, дебелак? Взе да се изживяваш като господар на държавата, ама не се знае какво те чака.
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дебелия - в затвора !
95
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От ПП нищо не чухме за празника ,или пак незнаят кво съединението за България ,но ако някой украински празник че го знаят ,защото са украинска партия слуги на Зеленски
94
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Българската така наречена Българска Историческа Академия на Науките няма нито един Българин! Там така им е променен гена, че цялата българска история я промениха на Шкембяна История! Там е забранено да се пише "Истината за Торта с Която ние Българите покриваме Земята - ИсТория! Ако ги запитат някъде: "Къде е България? Къде, на коя карта е България?" ... всички в ХОР ще се съберат и ще реват - там по Ресторантите по Казината, там където се прославят до висоти Шкембесята в Небесата!
93
3
 
10
 
! Отговори
Мен преди 1 седмица
Ким Чен Ун ни трябва на нас и всичко ще се нагласи.
92
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КешКешКешКелеш, ПутПутПутПутенеш. Ах гиди ВОВАнчо наш калпазанчо!
91
2
 
25
 
! Отговори
Истанбул преди 1 седмица
Този животноподобен момък е изключително нагъл и дразнещ.
90
3
 
27
 
! Отговори
Магнитски преди 1 седмица
Полиция , съд , прокуратура , ДАНС всички на хранилка при присвоилия близо милиард от банки и нагласени търгове с поставени лица Пеевски ! България - държава обладана от Мафията!
89
3
 
13
 
! Отговори
Задачата преди 1 седмица
Пеевски трябваше да раздели ДПС на турци и роми. Той е с ромите и плаща с парите на Таки.
88
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българийо, честит ти Пеевски! Сякаш довчера всички бяхме сираци!
87
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спомням си по времето на Соца една млада красавица с пионерска вратовръзка на шията гледаше по телевизора патриотични програми и постоянно си оправяше с гребен прическата на косата. Попитахме я защо постояно си оправяш прическата? А тя се усмихна и ни каза: Понеже ме наблюдават от телевизора! Пак я попитахме: А от къде знаеш това, че от телевизора те наблюдват какво правиш? И тя отговаря: Това ни го каза Учителката по комунистическо възпитание!