Росен Желязков: ГЕРБ е единствената стабилна партия в момента

Нямаме вътрешна динамика на противоречие, нито лидерски проблем, заяви той
21 юли 2024 20:10, Нели Христова
107
Росен Желязков: ГЕРБ е единствената стабилна партия в момента
Снимка: БГНЕС

Напрежението във всяка партия, особено когато има сериозна парламентарна група, е знак, че в политическия живот има напрежение и промени. За нас това е възможност - след големия успех на ДПС на изборите за 50-ото НС, не мисля, че ще го повторят в следващия парламент. Това каза в предаването "На фокус" по Нова тв бившият председател на парламента и кандидат за премиер от ГЕРБ - СДС Росен Желязков.

По думите му това е възможност за силните партии да работят в смесените райони.

Желязков заяви, че ГЕРБ е единствената стабилна партия в момента. Нямаме вътрешна динамика на противоречие, нито лидерски проблем, нито неудовлетворени амбиции на кандидати. В ГЕРБ върви процес на подмладяване, на по-голяма експертност. ГЕРБ стана доста по-смирена партия, каза още бившият шеф на парламента.

По отношение на ПП-ДБ той заяви, че винаги са изповядвали с тях общи евро-атлантически ценности.

От "Продължаваме промяната" ПП не приеха тези на "Демократична България", че е нужно да се разговаря. Не сме разговаряли с ПП, нито с коалицията, а само с "Демократична България". Самият Денков казва, че те имат различия с ПП по отношение на методиките. А това беше една от тях - тези, които имат общи методики, да седнат да разговарят.

По думите му в този парламент единствената възможност е била правителство на малцинството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я ло ви сте ако сте стабилни къде вие е правителството ?
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е сигурно
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната употребена мишка,от Борисов!-:)! Жалка работа!-:( ГЕРБ Приключи с " голямата политика"!! Само този индивид,все още Не го е разбрал уви!!-:(((
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко души от ПГ на ГЕРБ са били, са или ще са глаВни /или глаДни/ герои в разни гейтове? С намагнетизиран член, както и нови кандидати за "Магнитски"! Юристи, икономисти и други специалисти от ГЕРБ и от трите власти са обиграни... в корупцията. Рано им е да се радват, че са "успели" с уменията си да манипулират останалите конкурентни партии...и ИЗБИРАТЕЛЯ.
88
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
За жалост е точно така. Разумът отива в главите на депутатите в останалите групи и като не намира никой, излита.
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РосИне, РосИне. Всички с това име ли сте хлъзгави?
86
1
 
4
 
! Отговори
Чери преди 1 месец
Стабилни сте Росенчо. Стабилни в арогантността, лъжите и кражбите. Ако Пеевски ви хвърли око, и това ще ви вземе.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ СТАБИЛНИ ДС МАФИОТИ НЯМАТ МЪРДАНЕ
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Stabilna pepel
83
1
 
9
 
! Отговори
Украин Джилязк0ФФ преди 1 месец
Бля бля бля евроатлантически ценности бля бля бля Слава Кокаине бля бля бля до последния жив украинец бля бля бля чекмеджето е празно...
82
1
 
11
 
! Отговори
хи-хи-хииии...... преди 1 месец
Така е, Росьо.......стабилна е, като пръч на лед!
81
1
 
5
 
! Отговори
Доволен Конц есионер преди 1 месец
по-точна, 35 години ни управляват различни *** фи от ски кла но ве на няколко О П Г-та.Толкова добри, послушни, търпеливи ту земци, как да те ги заобичаш и да им концесионираш земята. подобен рахатлък не сме имали от индианско и ост индийско.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виждали сме ги такива"стабилни" крадци! Ще се справим и с вас!
79
2
 
13
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
ГЕРБ не е "стабилна партия" ,а икономическа групировка на зависимости и обвързаности с един вожд към ,когото има култ към личността .Ако вожда го няма - престава и съществуването на "партията" .
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и ДПС беше стабилна, ама гледай да не ви стане председател Пеевски! Че той ,както обича да кадрува из партиите и при вас ще дойде да ви нацепи!
77
2
 
9
 
! Отговори
м а ф и я преди 1 месец
ос та вка!
76
2
 
13
 
! Отговори
Дам... преди 1 месец
Така е Роска, вие гербавите сте единствените стабилни мафиоти в територията и сте на една ръка разстояние да овладеете отново цялата територия. Не че и сега не го правите чрез вашия служебен Главчо, но друго си е баце ви Винету да се изкипри на магистралата с джипката и да се фали как отново се присвояват, пърдон усвояват от всички вас гербавите евро фондове. Щото чекмеджето требе да се напълни пак, нали Роска?
75
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Здравейте сменици от партиите различни от ГЕРБ! Не разбрахте ли, че не умеете да управлявате, дори и власт наготово, да ви се даде. Дори и в коалиция.Три пъти се проваляте, делите се и се разпадате в безидейност, алчност, похотливост, плагиатство и неоснователна жажда за власт, и пари. Докога ще правим избори, нежели станете първи, или се научите как се управлява? Губим милиарди.Явно,това е химера, неосъществима мечта.Оставете да работят тези, които могат. От това ще спечелим всички, дори и вие.
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стабилна в безизходицата ! Докъде ни докарахте бе крадливи корумпета?! Загубихме 4 години от живота си защото не пускате кокъла. Няма по-долно животно от гербаджията, *** упорит и алчен за власт! След вас потоп нали така Желязков?!
73
2
 
7
 
! Отговори
4 ГОДИНИ ПРОМЯНА преди 1 месец
РАДЕВ, КИРО, КОРНЕЛА, МАНОЛОВА,...ДОКЪДЕ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ..???