"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата

Прокуратурата саботирала други институции
25 юли 2024 13:15, Инна Ангелова
222
"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов каза от трибуната на Народно събрание, че държавата ни е завладяна култура и даде пример.

"Прокуратурата е частна собственост на един човек. Жалко, че го няма тук на първия ред - Пеевски се казва. Тази прокуратура работи под изключително личното давление на този човек. Тази прокуратура осигурява чадър над определени бизнеси, престъпни групировки", заяви Костадинов.

Депутат е на мнение, че ако искаме да имаме реална и действаща съдебна система  това, което трябва да се направи, е арест на главния прокурор, както и арест на бившия главен прокурор.

"Вчера стана ясно в поредно заседание на поредна комисия в парламента, че определени държавни институции си вършат работата, но други държавни институции, най-вече прокуратурата, саботират тяхната работа. Когато има сигнали в прокуратурата, и то не от граждани, не от граждански организации, не от партии, а от МВР, от ДАНС, когато имаме сигнали НАП, и тези сигнали потъват в  прокуратурата, без никой да направи абсолютно нищо, това означава, че прокуратурата е едно огромна организирана престъпна група", допълни Костадинов. 

“Възраждане” иска да освободи държава от такива престъпни групировки и корупции, както и от олигарси и други “дерибеи”.

"Докато няма арести, докато не бъде арестуван и главният прокурор,  ние няма да можем да успеем да освободим държавата от тази мафиотска хватка", каза Костадин Костадинов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
4
 
! Отговори
asd преди 1 месец
Иска им се насилствен преврат да правятмай
35
7
 
6
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
Фенсщата маса на Коцето стремглаво пада надолу, изтърканите му популистки опорки за еврото и нато, вече не хващат дикиш и Коцето търси нови, по-истински. Малко е закъснял, след кото беше в комбина и патерица на Шиши и Боко в 49-тия Парламент.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костадинов може така да ги размотае с третия мандат, че да им докара бъбречна криза. Може пък той да се окаже обединителя на нацията.
33
7
 
7
 
! Отговори
Да преди 1 месец
на Копейката и цомчо да се пецкат у аресто
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите политици са най-честните в света. Няма нито един осъден.
31
7
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 1 месец
И кога тук е Уколандия бе украинска копейко
30
6
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
До 16,САЩ,имат цял концлагер с хора без съд и присъда,чувал ли си за Гоантанамо?!
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е. Както винаги. По- добре арести, от колкото нещо по- агресивно.
28
5
 
5
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
Нещо много ваканционно го дават евроатлантиците. Мързи ги да коментират Костя, пък и май няма какво да кажат срещу него. Въобще, едно лежерно настроение цари в евроатлантическата общност. Ама ще заиграят шамарите на Камала и Посолство:)))
27
9
 
6
 
! Отговори
копейкоподлец преди 1 месец
Вярно е , че крадците , шарлатаните и негодниците трябва да носят отговорност и да търпят възмездие НО , няма по-тежко престъпление от ПРЕДАТЕЛСТВОТО и ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА , а това е основното занимание на разните му там лъжепартиоти , които толкова много обичат родината си щото искат да я присъединят към територията на РФ.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде чибба бе уж влязохе да борите евроатлантизма пък се сляхте с него и с оня олуп подполковник Марков. За Боко Пеевски и Доган си трайкате няма коисийки и т.н.
25
10
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахахааа, все по-малко копейки ще гласуват за Копейката :))))))))))))))))))))))) То беше против ваксините, против еврото, против ЕС.... Ся против какво ще е? Корупцията ли??? Пълен резил!!!
24
7
 
6
 
! Отговори
... преди 1 месец
Сега очакваме и Шарлатаните да запеят в хор, с тонколоната на Мутрафанова!
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТО И БЕЛАТА ЗЛАТКА ТАКА ПРИКАЗВАШЕ АМА СИ ЗАМИНА ОТ ПОЛИТИКАТА. ОСИГУРИ СТАРИНИТЕ СИ . И НА ТОЗИ НАПЪЛНИХА ДЖОБОВЕТЕ А СЕГА ЩЕ ЛАЕ СПОРЕД ТОЯГАТА. МИЖАВИ ДУШИЦИ.
22
5
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Коцето прогледнал днес, след като гласуваше винаги дружно с ДПС, ГЕРБ и ИТН и соботираше всякакви реформи????!!!!! Какви игри играе този?
21
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя колко е нагъл и как лъже....просто нямам думи. Говори едни фантасмагории, обещава едни безумни неща и прибира много милиони. И като повечето в парламента няма нито един реален работен ден в живота. Не е работил в реалната икономика и не е създал добавена стойност. Цял живот на държавни хранилки. Всичките ни политици са такива! Такива не могат да управляват страната защото те не знаят как работи икономиката. Никога не се занимавали с производство и с пазари. Не разбират от нищо.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арести нема щото са синжир и нали ВСС се избира от НС.
19
9
 
9
 
! Отговори
Хайдеее, преди 1 месец
...Коце Копейката взе да раздава присъди от трибуната на НС! Последният път, когато се раздаваха присъди, беше от Гошо Тарабата, и България не може да се измъкне вече 80 години от руската окупация! А за Гл. Прокурор е прав , защото много Копейки отдавна трябваше да са в затвора, за държавна измяна!
18
4
 
6
 
! Отговори
ПО ДОБРЕ преди 1 месец
ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ, И ДА ГИ ВОДИ др. КАЛАШНИКОВ
17
5
 
14
 
! Отговори
То имаше арести, бе преди 1 месец
То имаше арести, бе. ПП ДБ арестуваха Борисов, а после направиха КОАЛИЦИЯ с него. Ти на кой свят живееш? Осъден политик ли искаш да видиш? Само в мечтите си.