Атанас Славов: Служебният кабинет е на Пеевски

Срещата от петък на партиите е градска легенда
4 авг 2024 10:55, Инна Ангелова
81
Атанас Славов: Служебният кабинет е на Пеевски
Снимка: БГНЕС

Служебният кабинет с министър-председател Димитър Главчев не действа като такова, а по-скоро е правителство на Делян Пеевски и Бойко Борисов. Коментарът на на бившият министър на правосъдието Атанас Славов пред БНТ.

Подобна зависимост той определи като корупционен риск. "Ние винаги сме се противопоставяли на модела Пеевски. И да - служебният кабинет на Главчев се оказа на ДПС-Пеевски”, категоричен беше Славов.

Според Славов, сегашният министър на вътрешните работи Калин Стоянов се “отчита пред ГЕРБ и ДПС”. "От друго място получава своите разпореждания. Не от легитимния орган МС и премиер".

Атанас Славов се спря и на петъчната среща, на която ПП-ДБ не бяха поканени и я определи я като "градска легенда".

"Срещата от петък между различни политически сили е някаква градска легенда. Аз няма как да коментирам легенди, още повече, че нито знам за тази среща, нито съм участвал в нея”, сподели Славов.

"Най-нормалното нещо за политиците в парламента е да разговарят, да имат диалог. Дали и каква точно среща е имало да кажат участниците в нея". По думите му има сигнали за възстановен диалог, независимо от това колко емоционално отстояваш своята позиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Нека не забравяме, този противник заедно с Христо и Кирчо които бетонираха - герб/дпс с промени в конституцията
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скрийте се, некадърници. Вие сте Шнорхели и секта като Величие. Конституцията не е детска играчка за Одъртяващи деца със специални потребности. Играйте си маллоумните игри у чужбината. В Украйна няма Пеевски, заминавайте при любимия Зеленски.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Га сърба кайвето на Пеевски не рева, сига ревеш. Алхимиците пак не превърнаха оловото в злато, но продължават експериментите. Партия Продължаваме експериментите.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Конституционният съд само това остави на Великите перестройчици Христо, Атанас и Живко Коцев, Мафията, Пачките. И пак недоволни. Недоволни от себе си. Трябва да се отмени и тази перестройчева щуротия на Шарлатаните.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти искаш да е твое само еднолично Вън алчник разрушител
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво ако е на Пеевски? Само се правят на съперници но като дойдат на власт и нищо.
46
0
 
10
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
А , КОГАТО РАДЕВ РЕДЕШЕ МИНИСТРИ И ОБЛ. УПРАВИТЕЛИ....ТЕ ЧИЙ БЕХА....ХАХАХАААА
45
0
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 1 месец
Много му разбира този тас кафалия. Недаконния кей на Дотон сарай трябва да се конфискува в полза на държавата ,а не да се събаря
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди беше Гешев, сега само за Пеевски говорят.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кабинетът преди служебния на кого беше? Защо не стана ротацията? За да не изтърве другарят евроатлантик Пеевски властта.
42
4
 
8
 
! Отговори
РАДЕВ Е НА ПЕЕВСКИ преди 1 месец
ПРАВИТЕЛСТВОТО ГО НАЗНАЧИ РАДЕВ..... ЗНАЧИ РАДЕВ Е ЗАВИСИМ ОТ ПЕЕВСКИ... ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ТОЗИ ФАКТ?
41
2
 
13
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
За пореден път изречена лъжа , която е запазена марка на подменкаджиите! Нали по ваш тертип и модел с промените в Конституцията беше избран служебния кабинет , тогава защо се оплаквате?
40
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ами да, внимавай какво си пожелаваш, искахте да завладеете всички властови позиции в държавата, а се възползваха пеевски и борисов, който незнайно защо забравя, че пеевски е осъден за корупция с подписа на самия американски президент близостта с пеевски само му вреди, последните назначения на главчев създават впечатлението, че борисов изпълнява поръчките на пеевски
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сладур. Служебният кабинет е на Вас (ППДБ), ГЕРБ и ДПС. Имено вие напрвихте промяната на закона това да се случи.
38
0
 
18
 
! Отговори
Праведен преди 1 месец
Нищонеможещите некадърници !
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напрао обиждате момченцето с опелчето..То зинало да лапне цяла България..сега пък едно кабинетче само било негово..Кът си изчисти борчовете към Вовка - как навири гребен..бир парче "евро,нато,америка" Е - А - на ниво посланици ..Партия си взе - политически лидер се пише - от сутрин до вечер зарежда с интриги ..."КОЙ" ..КЕШ...КАСИЕРА от опелче до милиардер - ни звук ни стон- щот от закуски не е - то видно..КРЗ..РЕЗЕРВА..КТБ..БУЛГАРТАБАК..ЮЖЕН ПОТОК..ДУБАЙ..НЕЩО А
36
2
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 1 месец
От цялото 3 г.управление на ППДБ и служебните докъде стигнахме ,малко ли факти излязоха ?11 млрд заеми за 3 г.,никакви инвестиции,никакви пари по ПВУ,само дрънчат за " съдебна реформа" която излезе пълен правен потрес.Колкото до Магнитски на Пеевски,е от кой е докладчика,от кръга Капитал на Прокопиев ,а там ако се разровиш само корупция.В САЩ не можаха да посочат доказателства ,защото Пеевски заведе дела и накрая било политическо.Е щом е политическо от опоненти ,няма нищо общо със закона.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде са ти доказателствата Славов,големия реформатор на дебейците и уж на Радев?Този и около него са свикнали с интриги и очерняне на опоненти да получават власт и както я получат да я суспендират в полза на зависимости с олигарси.За тях нито Конституция има значение ,нито морал освен комисионни,заради които сме в инфлация.Голямата мечта за гл.прокурор без никакви правомощия не се сбъдна,а защо им е гл.прокурор фигурант ,то беше и мечта на Божков ,та всеки да си прави каквото си иска от големите
34
5
 
5
 
! Отговори
Ко ко речи преди 1 месец
България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба
33
14
 
4
 
! Отговори
Пхахах преди 1 месец
Кой и къде ги доказа че са шарлатани? Някоя медия на Боко и Пеевски ли? Имаме човек на Мултигруп, санкциониран по Магнитски, но Пепетата били престъпници. До къде я докара стадото българско????