Борисов: Когато чумата върне на хората децата, тогава ПП ще върне пари

Проблем номер 1 е миграцията, заяви лидерът на ГЕРБ
2 сеп 2024 12:36, Нели Христова
355
Борисов: Когато чумата върне на хората децата, тогава ПП ще върне пари
Снимка: БГНЕС

"Проблем номер 1 е миграцията. Кои даваха за пример за нулева нелегална миграция. Кои? Понеже е модерно да питаме кои? България", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас, цитиран от"Фокус".

По думите му за еврокомисар нито сме закъснели, нито има определен ред. "Но понеже българите обичаме да се самобичуваме, да се самообвиняваме. Ние така или иначе всеки ден плащаме по 1 млн. лева на Турция, Затова, че некадърните правителства направиха такъв договор", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че отново си вдигат програмата за саниране през ББР, рефинансиран от бюджета, 100% безплатно.

"Хиляди блокове направихме, след нас нула. Сега не знам дали ще ни накарат да върнем парите за обследването. Накарахте хората да си платят, защото искаха промяна", допълни Борисов.

Добрев заяви, че ПП трябва да върне парите, а Борисов отговори: "Когато чумата върне на хората децата, тогава ПП ще върне пари".

Нито сме закъснели с номинациите за еврокомисар, нито има разпределени ресори, повтори Борисов, който присъства на среща с участието на координатори на ГЕРБ, областни кметове и кметове на общини.

Белгия още не е изпратила кандидат, отбеляза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от Политика
Не може да има две регистрации на една и съща партия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
4
 
19
 
! Отговори
По-точно преди 2 седмици
Борисов е неадекватен! Прехвърля собствената си вина на ПП!!!
255
4
 
13
 
! Отговори
Ана преди 2 седмици
Господи какъв негодник е Разрушителя на България, известен като автокрадец, мутра, интригант, рекетъор, Бай Ганъо Балкански и т. н. т. Господи къде си?
254
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колкото Боко тараши за 13 години, тия пп ераси го тарашиха за 1 година, а резидента за 6 месеца. Извода е, че никой от тия не трябва да е на власт. Като прибавим и другите копейки, то не остана кой да управлява. Най добре да си стои Главчев. Нищо не прави, но и в дългове не ни вкарва.
253
5
 
24
 
! Отговори
Чумавите години преди 2 седмици
Когато чумата Борисов налетя на България през 2009 г. настана мор голям! Чумата върлува 12 г. и през 2021 г. българите се оказаха с 850 000 души по-малко!
252
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ти малка чума ли си бе ?
251
2
 
6
 
! Отговори
Оп преди 2 седмици
Нямаше да има нужда т още санирания, ако парите от първото бяа отишли по предназначение
250
2
 
3
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 седмици
А 45 + 35 комунистите кога ще ги върнете? Хахахахахха ееееее хахахахахах
249
2
 
11
 
! Отговори
Само СедИсе преди 2 седмици
Асфалт паша, Шиши и Ниновица са злокачаствени тумори, вредни за народ, държава и Родина, и трябва да бъдат отстреляни, пардон - отстранени.И не само това.Трабва да бъдат окаушени, разследвани и осъдени ,и не само да прекарат за многая лета при Бай Ставри, а и да им се конфискува откраднатото.
248
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КАКВО, БУДА ЩЯЛ ДА ДОКАРВА ЧУМА В БЪЛГАРИЯ???...
247
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БОЙКО МУФТАТА
246
5
 
8
 
! Отговори
Главанак преди 2 седмици
Добре,че на власт е била тиквата,та страната е цъфнали и върнала! Само че:1. Борисов не е вечен;2. Идва ред и в мафията герб да излезе информация за крадците/ и ще излезе рано или късно/, за маркерите,за олигарси и т.н. Просто хората вече преодоляват страха и всякакви лъжи за пачките и кюлчетата няма да се приемат за истина,независимо от скалъпените прокурорсщи постановления! Просто затова сега бързат с кражбите и разюздената корупция!
245
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Българин 236 - Пич ти да не живееш в паралелна вселена?
244
4
 
16
 
! Отговори
THE BEST преди 2 седмици
Бойко колко има да връща на България..... не е истина...... Но и той няма да върне..... А се надява на Правителство, след изборите. А аз се надявам - ГЕРБ да не са от партиите в Парламента ...... Камо ли Правителство да прави... НЕ разбраха ли водещите партии , че хората не ги искат.... Трябва нови и/или други лица да влязат там и да се опитат да променят нещо.... Или поне друг да пооткрадне малко.... Стига само едни и същи физиономии.... Не се ли наядоха вече...
243
2
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
бандита с вид на спеченекстремент най-после си призна ,че е ЧУМА !...И е прав-Той ще върне окраденото ОТ НЕГО ,когато чумата върне децата !..С по-простички слова:..-Тоя е изтрещял тежко и окончателно !
242
3
 
16
 
! Отговори
Борисов е чумата! преди 2 седмици
Няма спор...
241
15
 
5
 
! Отговори
Перко преди 2 седмици
Мачкай Бойко !
240
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А ти кога ще върнеш парите за непостроените магистрали и заграбения бизнес на хората? И ти колко къщи си разплакал !
239
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Късата памят на населението ни,ти дава възможност,да го манипулираш,както се дресират кученцата в цирка.От 2009 год.до наши дни,ти уволняваш,назначаваш,пресен пример с арменката,която си сложи запарения ***, на най високия стол в парламентарната ни Република.
238
4
 
11
 
! Отговори
ниско прелитащ преди 2 седмици
Бре , еднокнижника изпълзя от гардероба , където се криеше и започна да ръси мозък ! Да не е приютил приятеля си Доган и оня да му е дал кураж , че няма страшно и всичко е под контрол ?
237
1
 
19
 
! Отговори
Когато тиквата преди 2 седмици
върне на хората заграбеното, тогава ПП ще върне пари