Пеевски нападна Радев за новият член на СЕМ

Демонстрирал васални зависимости към Москва
Обновена: 2 сеп 2024 16:15 | 2 сеп 2024 16:15, Инна Ангелова
149
Пеевски нападна Радев за новият член на СЕМ
Снимка: БГНЕС

Решението на Радев да назначи в Съвета за електронни медии журналист, с доказана в годините принадлежност към руския режим и неговите интереси, с влечение към прославата на ярки комунистически величия и идеали на коминтерна по света, е поредната груба провокация към свободата на словото и медиите, към основните демократични принципи и ценности и евроатлантическа принадлежност на България. Това заяви депутатът Делян Пеевски.

Според Пеевски действията на Радев са тревожен сигнал към Европа, която категорично прокламира независимост за медийните регулатори.

“Все по-често Радев поставя на изпитание доверието на българските гражданите за това, че държавата и в частност регулаторите, в които той има свои квоти, че назначаваните от него ще работят за интересите на обществото”, допълни Пеевски.

Той подчерта, че “с този акт Радев грубо манифестира своите васални зависимости към Москва и за пореден път доказва, че за него властта е самоцел и подчинение на чужди интереси”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: МоскваСЕМРадев
Още от Политика
Кои фактори ще са решаващи при избора на БГ еврокомисар?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
36
 
7
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 седмици
Радев е един жалък недоубит комунист, срам и позор за България.
73
1
 
26
 
! Отговори
Пловдив преди 2 седмици
Щяли да му предложат да чисти тоалетните в НС но се отказали че с неговата мания да завладява всичко ще завладее тоалетните .
72
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
какво му остава на пеевски, да си приказва, регистрацията му не мина, това са последните му избори, освен ако борисов не го приюти в ГЕРБ, следва това, което виждаме в ДПС
71
4
 
15
 
! Отговори
Правилното преди 2 седмици
До Анонимен 68 "А Шиши показва робска зависимост към Посолството" Казва се "към Пасоля". Използвай правилните думички.
70
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шопаря от бандит и мутра много бързо се прревърна в блюдолизец на САЩ! Мисли си, че така действията му са невидими и ще стане любимото куче на посолството ли? Ама там на опашката преди него са пуделите от ПеПеДераската дружинка начело с шмекерчето от Канада?
69
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
*** от 140 килограмов,не споменавай името на Р.Радев.С многото си бръщолевене по негов адрес,можеш само да му раздухаш космите около мъ.ите.
68
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А Шиши показва робска зависимост към Посолството и поставя на изпитание нашето търпение. Толкова се е надул, че скоро ще се пръсне - балонът имам предвид
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Пределно ясно! Не о4аквах 4е има толкова про сти ки люде !
66
26
 
7
 
! Отговори
Матрьошка преди 2 седмици
Хубавото е , че руските петоколонници вече не се и крият и директно определят Радев като руска матрьошка. Като го отвориш, от него излиза Маринов, като го отвориш, от него излиза Мутрофанова, като я отвориш, от нея излиза Решетников, като го отвориш, от него излиза Бортников, и него като го отвориш, от него излиза Путииин.
65
3
 
32
 
! Отговори
Американ преди 2 седмици
Грухът се подмазва на САЩ белким го махнат от списъка "Магнитски".
64
3
 
23
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 седмици
До # 42 Пеевски не се наведе,защото шк...ем...бе...то му пречи да се свие,но ще го оправят скоро.
63
5
 
33
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Ех, горкия той .... не може да си направи партия заради магнитни санкции, та затова се е пробвал да открадне чужда партия, както обикновено прави - да краде.
62
5
 
21
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Да разбираме, че г'усин Магнитски е пазарувал в СЕМ.
61
7
 
35
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 седмици
Тази с...в..и...н...я да не се занимава с Радев,а да си регистрира партията по Закона за политическите партии,защото автентичната партия на Доган от дълги години е регистрина и е участвала в избори. Той е господин "Никой" в тази партия да изключва депунати,а още по малко сам без колективните решения на партията да изключва членове на ДПС. Кога Пеевски събра колективните органи на ДПС и решиха те да изключват членове на партията като нямат кворум нито Пеески нито Доган?
60
1
 
18
 
! Отговори
Евроатлантизмът - преди 2 седмици
тоалетна хартия за забърсване на пос рани с корупция за дни ци.
59
29
 
9
 
! Отговори
Пределно ясно! преди 2 седмици
Всеки, който пише срещу националния герой Делян Пеевски, той несъмнено е на страната на Доган и ДС. Това ще продължи до краха на Русия в Украйна, когато Пеевски окончателно ще овладее положението в Евро-Атлантическа България и враговете на Свободния свят ще трябва да се укриват от ударите на закона...
58
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски е абсолютно прав.Много точно!Резидентът се изтропа пак на метеното.Айде скоро КОНФИСКАЦИЯ и на руското шпионско гнездо СОК КАМЧИЯ.
57
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски в момента е най - точния евроатлантик.Доган е хлъзгав и на тези тема и в старото ДПС е пълно с комунистии и доносници.ППДБ, голямо разочарование.Там от 2001 в САЩ знаят, че Костов мрази Америка и не го искат.ГЕРБ, това е по скоро партия на Германия тука, но и за тях с едно на ум.Възраждане - руснаци, ИТН главанаци....БСП я няма вече.И ся, кво.Пеевски пръв евроатлантик.Доста хора ще вземе на изборите.Има 400 хил турци дето не гласуваха за Доган, а и доста българи, заради войната с Доган.
56
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато водещия на думи евроатлантик е включен в престижната листа на Магнитски, това не руши ли имиджа на евроатлантизма...-
55
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато един човек с два процента рейтинг системно се зцаяжда с човек с 65 процента рейтинг, какво ли цели... 0 процента рейтинг вероятно...