Орел опита да отнесе бебе в Норвегия, лесничей го застреля

Птицата приела детето за плячка
Обновена: 9 сеп 2024 17:09 | 9 сеп 2024 07:07, Красимир Ангелов
108
Орел опита да отнесе бебе в Норвегия, лесничей го застреля
Снимка: БГНЕС

Скален орел е атакувал бебе в Норвегия. Шокирашата случка е от неделния ден, като майката и съсед са се опитали да прогонят птицата, докато накрая не пристига лесничей, който я убива, съобщи АФП, позовавайки се на местни медии.

Момиченцето, на 20 месеца, си е играло в семейната ферма в централната норвежка област Тронделаг, когато орелът се спуска към него. Бащата на детето разказа пред обществената телевизия Ен Ер Ко, че след инцидента то е останало с надраскано от ноктите лице и е трябвало да получи шевове по тила си.

"Орелът дойде от нищото и сграбчи най-малката ни дъщеря", разказа бащата.

"Майка ѝ скочи и успя да сграбчи птицата, но трябваше да се бори с нея, за да пусне детето. Дойде и съсед да помага на нея и на нашето малко момиченце", допълни той.

Лесничеят Пер Каре Винтердал, който убива орела, разказа пред Ен Ер Ко, че птицата е приела малкото момиченце за плячка.

Той заяви, че майката и съседът са успели да откопчат бебето от скалния орел, но "той е продължил да се връща и да атакува", макар "съседът да го отпъжда с пръчка". Това е наложило птицата да бъде застреляна. (БТА, Виктор Турмаков)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от Политика
ВАС: ДПС-Доган да предостави пълномощно за оттегляне на жалбата срещу ЦИК
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
ВaжeнФaкт преди 1 седмица
Знаете ли, че eвpeитe са били зaдължeни да носят жълти звeзди на pевepa, защото са кpиeли, че са eвpеи?
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Наш Прасевски и дракон да го нападне не мое го отнесе. Няма подемна тяга чак толкова.
88
0
 
2
 
! Отговори
Горския преди 1 седмица
Веднага онова диване - Грета Тумберг , да отива да застрелва лесничея! Впрочем, какво стана с ненормалното момиче ? Да не е станала мъж ?
87
1
 
1
 
! Отговори
Секса с ВЪЛЦИ преди 1 седмица
Римляните от Рим практикували и чисто индивидуални изолирани случаи на ЗООФИЛСКИ СЕКС преди Константин Велики и това е ТАЙНАТА на Християнската НРАВСТВЕНА ПОЛИЦИЯ действала във Византийската империя. ......АЛАРИХ чак през 410 година ЗАБРАНЯВА гладиаторските игри в град Рим...............КУЧКАРСКИЯТ РИМСКИ ЕТНОС дори участвал в зловеща война срещу врагове на животните ГЕРМАНЦИТЕ
86
1
 
1
 
! Отговори
Форума е отвратен от преди 1 седмица
пълната дебилизация на българщината! Орел не виждал добре - орлов поглед, здравей и мн. други! А и забравих да напиша в Норвегия има само пепелянки и усойници, нали земята се затопля! Който твърди обратното е. . . . ЗАЩО ТРИЕТЕ ***? ОРЛИТЕ ГЛАДНИ ЛИ ЛЕТЯТ, ЗАЩОТО ИМА ЛОШО ЗРЕНИЕ?
85
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 седмица
И после всички се насладили на орела с ориз!Класика!
84
0
 
0
 
! Отговори
Форума е отвратен от преди 1 седмица
пълната дебилизация на българщината! Орел не виждал добре - орлов поглед, здравей и мн. други! А и забравих да напиша в Норвегия има само пепелянки и усойници, нали земята се затопля! Който твърди обратното е. . . .
83
3
 
3
 
! Отговори
кълванч татлъсес преди 1 седмица
не е бил орел а нашия доган/сокола/огладнял е зеха му парите и ся яде деца
82
0
 
12
 
! Отговори
Горкият човек преди 1 седмица
Сега лесничеят ще го вкарат в затвора по искане на Грета Тумберк
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До И в БГ (59) - От дядо си чувах, че е и по нашите земи, при това не толкова отдавна, е имало случаи орел да изпуска нарочно костенурка върху глава на плешив човек, защото я мисли за камък и се надява така да разчупи корубата на плячката си. Това не е само мит.
80
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Първият Потоп при Ной бе Мощен Земен Вой на Звездни Мигове отекващи във Времето.... Вторият Потоп бе Човешки Бой, изригнал от Черната ДАНАЙСКА КАСТА да потуши Словото, Мисълта и Знанието на БоГ....РА ... и Данайците Изпратиха Мисъл към Орела да лети и де Види Бяло Детенце на Лъвовете - Арийците .... да ги краде....за да може и те да са Бели и Славни като Боговете на Арийците - Българите! По света има три народа с Символ ГЕРБ на Три Лъва - България, Дания и Англия!
79
1
 
1
 
! Отговори
Петровнa преди 1 седмица
До Анонимен 55 ------в Норвегия няма пепелянки.
78
1
 
0
 
! Отговори
Петров преди 1 седмица
До анонимен 55 ---------В Норвегия няма пепелянки.
77
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абрахам - парична Брахма от каста в Йндий се излюпил и народите в Египед вяра той захлюпил. И се появило преклонение пред Паричното сътворение. Така Абрахам рекъл и долната им глава отсякъл. И тръгнали Лихвари като Божии Господари. Прекоси Нанската Земя, Фараона те Убили. Четиринайсета Династия затрили и с Червейска заменили. От горната Глава Короната свалили. НаХуя кожичката му изгорили и короната там поставили.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нали са защитен вид, ама да отнесат защитниците си и да си похапнат сладко, а не децата на хората.:))
75
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Луната застана между (((Слънцето))) и (((Земята))) и РЕвна: Аз съм малка, но ставам за Залъгалка и настъпи затъмнение на Слънчевото Земно Творение. Де минеше Луната, все разнасяше Тъмата. Тъма тъмна кат Лъжа се понеце над Земята кат Мълва... И настана Парична Мес пълна със затъмнителна Смес - наРОДа бе ОпРОстял и ЧЕРен - Овъглен със запалителна Смес.
74
1
 
15
 
! Отговори
само така преди 1 седмица
Щом е решил да напада там ще го прави докато не убие детето - затова - отстрел. Днес четох за трениращ състезател - имаше и клипче как го нападна отвързано куче и го нахапа целия докато тренира. Аз бих застрелял кучето веднага с удоволствие. Да видим какво ще стане с отвързанияпумияр
73
2
 
7
 
! Отговори
данчо преди 1 седмица
До StrikerПо твоята логика защо трябва да оставят орела жив? По силният побеждава. В случая това е човека
72
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Настъпи ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ и ЧЕРният наРОД изтръпна. Нивга не видел Белия ОРел (феРО) в златна колесница да се вози, теглена от Два АТа, като два лъва летящи, крилати. Част от еРИтрейците жадуващи за мъст, като Рекушет заляха Минос и се вляха в наща Т+РАкийска Гръд. Но те бяха други, Грачещи, Гречещи, Злобни. Гърци се нарекоха и сълзите ни от тях потекоха. Нашите Герой за свой Богове направиха и от гръдта на наще майки Гарвани да сучат.
71
10
 
7
 
! Отговори
Striker преди 1 седмица
*** има навсякъде. По тази логика да избием акулите, лъвовете и всичко дето наранява хора?! Няма начин да ме убедят, че орела е виновен, че е...орел? Какво очакват, да почерпи бебето с червейче, ли?!