Николай Денков: Да не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт

Опитват се да ни отклонят от европейската посока
22 сеп 2024 12:15, Стела Стоянова
66
Николай Денков: Да не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт
Снимка БГНЕС, архив

Преди 116 години умни български политици – дипломати, с подкрепата на хората решават, че никой друг няма да диктува съдбата им. България става независима държава и тръгва по пътя на своето европейско развитие.
Неравен стана този път през последните години. Опитват се да ни отклонят от европейската посока, саботират справедливостта, омаловажават свободата. Това пише във Фейсбук профила си Николай Денков от "Продължаваме Промяната - Демократична България".

"Но Денят на Независимостта ни напомня, че ако сме единни в общите ни цели и ако не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт и облагодетелстване, то децата и внуците ни ще изградят бъдещето си тук. Честит празник! Да живее свободна и независима България!", пише още Денков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от Темида
Гледат мерките на задържаните с америций днес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Ха, ППДБ също преди 21 секунди
показаха, че желаят бабаитска пълна власт. Да не сме слушали записа, та да не сме сигурни.
58
0
 
0
 
! Отговори
Простаци преди 3 минути
Може ли това важно изказване да го държите долу скрито, когато то трябва да стои гордо в ТОП новините. Ако беше изказване на Толупа или на Путин, щяхте да го държите горе цял ден. Но понеже академик се е изказал - дайте да го скрием по-бързо
57
2
 
2
 
! Отговори
Не знам защо този преди 12 минути
човечец с измислената титла академик се мандрахерца в политическата помия? Никъде по Европа няма такива название! Има димпломирани, не дипломирани (бакалаври), доктори, професори итн.
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
Денков е възпитан и интелигентен, за жалост българина си иска простака Боко да им набива с 200 и е доволен от това
55
2
 
0
 
! Отговори
коя посока? преди 27 минути
като на големия професионалист Калин Стоянов в ДПСто на Пеев ли? гиди малко сапунено човече!
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 27 минути
Бегай бе идuoT
53
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 30 минути
Абе ние не веднъж сме били в европейската посока, ПСВ завърши с национална катастрофа. ВСВ пак бяхме на европейския път с нацистите от Германия, Франция, Италия. Тогава нашите евролиберали изпратиха в лагерите на Хитлер 11 000 евреи. Сега евролибералите пак натискат към жестокия запад, какво ли ще трябва да правим този път за да им се доказваме? Да убиваме руснаци и българи ли?
52
1
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 33 минути
Заради такива като ВАС вкопчени като удавници за сламка в "майка Русия ", невиждащи по-далеч от "светлото" си комунистическо бъдеще , вече 30 години България не може да изплува от руското блатно тресавище и да се превърне в нормална и уредена европейска държава! България продължава да е зависима, тъкмо от Русия , не от Щатите!Ходете си при майка ви в Москва!
51
2
 
2
 
! Отговори
И Денков така преди 36 минути
Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. БЕШЕ СЕ НА-С-РАЛ! Та и Денков така!
50
4
 
2
 
! Отговори
Изтатрузен либераст преди 37 минути
Татрузиха ни, и Боко и Доган и Кир и Кокор и Христо и Делян и Денков и Гаргамел и Урсула и Борел и Бидоня и джуджето Зе.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 37 минути
Нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Провесионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
Денков пак с Chat GPT ли си писа поста?
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 39 минути
Това новият Проф Цанкоф ли е, убиецът на студентите, А?
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 41 минути
До Потресен// това не е всичко ротационния принцип в политиката НИ бе на два оборота демонстриран по време на фигурен кротационно кръгов полет и видяхме какво стана с момчетата пилоти. Шушукаф се. че СевернаКорея предугадила че хиляди субекти ще се корумпират най корупционно корумпирайки операторите на гилотините в СК, са разработили цетруфуга за молекулизиране на същите субекти, като в проекта се разчите че помията по-лесно би преминавала в горещ бульон преди да нахранят гладните нихниПрасета
45
2
 
1
 
! Отговори
До 42 преди 42 минути
Н го ли виждаш какъв е смо т льо,тя тя жена му го бие , та какво остава за другите
44
0
 
8
 
! Отговори
Бг преди 44 минути
Не мога да запомня заради кое откритие този гений получава титлата Академик, сапуна ли беше или верото
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
35 години Денков като истински лъв ни брани от бабаити, барони и корумпета. Изсвеляваше схемите им, пудел им пусна да ги громи, скиташе немил-недраг в името на... Гръбнака!
42
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 45 минути
Денков пак ще яде шамари по подлези и кьошета. 100% :)))))))))))))))))))))
41
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 48 минути
Днес България не е независима държава. Тя спазва разпореждания и правила на чуждо управление. Сърбия може да се нарече независима, но не и България.
40
1
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 49 минути
доМайка Русия Те руснаците на себе си не могат да помогнат къде потънаха в тези гомна в Украйна ти на България искаш да помагат.