МРРБ: Терзиев показва, че е заложник на политически интереси

Министерството и АПИ ще продължат да изпълняват съвестно своите задължения
20 окт 2024 21:15, Красимир Ангелов
15
МРРБ: Терзиев показва, че е заложник на политически интереси
Снимка: БГНЕС

"Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за гражданите, с особено внимание към осигуряването на тяхната безопасност.

Неприемливо е г-н Терзиев да демонстрира поведение, което показва, че е заложник на политическите интереси, вместо да поставя на първо място обществените нужди и сигурността на гражданите", пише в позиция на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Още по темата
"В тази връзка припомняме, че Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) още вчера 19 октомври 2024 г., след извършени многократни проверки и обстойни анализи, обяви на сайта си, че пуска движението при детелината на бул. "България". "Въпреки, че от Столична община не е изпълнено изискването за рамка за височина на камионите, удобството на гражданите е най-важно", се казва още в съобщението на АПИ. Също така обявиха, че Агенцията е готова да съдейства на Столична община с експертно мнение за подобряване сигурността покрай съоръжението.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“ ще продължат да изпълняват съвестно своите задължения, ангажирани изцяло с осигуряването на безопасността на гражданите и развитието на инфраструктурата в страната.

Няма да позволим политически да се злоупотребява с името на министерството и на АПИ. Ние сме експерти и нашият приоритет остава ясният ангажимент към общественото благо и правото на всеки гражданин да живее в удобна и безопасна среда", съобщават още от министерството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: МРРБАПИВасил Терзиев
Още от Избори 2024
Борисов: Децата и внуците на комунистите искат да управляват днес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 29 минути
Всички гейове гласуваме за пп-дб
12
2
 
1
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 час
Мисля че Кмета на София е много ограничен човек , дори с някакви отклонения . Видяхте ли как бяха подпрели Моста с 5 маслени Крика от Камиони ?
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
МРРБ е частно министерство.
10
2
 
2
 
! Отговори
Д1рт Пенционер преди 1 час
Кмето ни открадна печката от пенсионерски о клуб
9
0
 
2
 
! Отговори
Мин.НаИнов.Играбежа преди 1 час
Важното е да има иновации в грабежа.
8
0
 
1
 
! Отговори
Айде бе преди 2 часа
Главчоолу след като е облизал тиквените задни части е решил че е време да поднесе миризмата от пълните си уста. Що не каже че Шефа и Компирката са краднали рамката при ремонта с евросредства. Па и на кой надлез от магистралите на Шефа има рамки щото е крадено от всичко.
7
2
 
7
 
! Отговори
Ivaka преди 2 часа
Смешници.. от 20 години не са се сетили , че там няма рамка за камиони ,но сега им дойде на акъла само и само да саботорат изнервят гражданите и да си поддържат политическата клоака
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
А фъндъка не беше политически, заложник така ли? Интересно как имат избирателно виждане.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Баце, много разбираш от АПИ. А от ЛАЕ разбираш ли?
4
3
 
7
 
! Отговори
??? преди 2 часа
Оказа се, че корумпетата от АПИ, държат София в задръствания и отказват да пуснат в експлоатация ремонтираните обекти. За да ни е гадно преди изборите. Няма такава корупирана организация.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
МРРБ и АПИ "защитиха" името си с 500 000 км бг магистрали /според ББ/, катастрофи с много жертви по пътищата, корупцията и др. Критика към новите управляващи - да, но самокритиката къде е?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Сливница остана за следващия спринт. Продъкт Оунъра ни принуди да се къмитнем към скоуп, много по- голям от обичайното ни велосити. Затова не успяхме този спринт, но ще го свършим в следващия.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
АПИ са на ГЕРБ и постоянно саботират Столична община. И децата ги знаят.