ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора

Мога да ви обещая по-добри времена, каза Бойко Борисов
20 окт 2024 12:45, Стела Стоянова
209
ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора
Снимка БГНЕС

Възложил съм да се проучи опита на Португалия за насърчаване на младите специалисти и фирми в областта на IT сектора.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, на която бе представена програмата на ГЕРБ-СДС в тази област.

Мога да ви обещая по-добри времена, обърна се Борисов към присъстващите и припомни как бе взето решението за суперкомпютъра, който бе изграден у нас.

Аз и партията ви обещаваме, че това, което кажем днес, ще бъде изпълнено, подчерта Борисов. Не могат да ме хванат в неизпълнено обещание, припомни той.

По думите му, покрай електрониката има много добри възможности за военната промишленост.

Борисов заяви също, че отказва да подкрепи неназовани лица, визирайки "равноотдалечения премиер", който според ПП - ДБ трябва сам да си избере екипа, пише "24 часа".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: данъциГЕРБIT - сектор
Още от Общество
Любомир Дацов: Спекулира се със страховете ни, за да се правят по-големи разходи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
0
 
! Отговори
Пешев преди 4 минути
А плочкаджиите кога?
185
0
 
0
 
! Отговори
ДЕ преди 7 минути
Скоро не сте им вдигали данъците на айтитата майтитата...дай да ги сурвакаме че я съсипаха тая държава
184
2
 
0
 
! Отговори
Макроикономист преди 31 минути
До Анонимен 181. Още си наивен работяга. Като минеш през два университетата (един в чужбина), работиш в 35 години по Европа на високи нива и на прилична заплата ще придобиеш друга ценноста система. Пожелавм ти я с добро сърце. Ще помогне и на тези около теб.
183
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 32 минути
Не стопяеането на нацията, ниските пенсии , катастрофалното здравеопазване , масовата емиграция , невъзможноста да си купиш жилище , липсата на инфраструктура , корупцията , неефективното правосъдие , изоставането от остсналите европейски нации , образованието , безнаказаноста , на младите айтита данъците , :D млади айтита , гласувайте , Бате е разпоредил !
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
Към Макроикономист PS: "В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран"..... Вие наистина не сте работили на ръководна позиция в тези държави!!!!
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
Към Макроикономист. От опит? Не изглежда така. Човек може да получи висока заплата само на позиция с високи отговорности, включително собствен бизнес. Всичко това е много стрес и време, посветено на работа различно от напускане на работа в 17 или 18 часа и това е. Дори да не говорим за годините на обучение, които са необходими, за да се стигне до висока позиция. Това си е огромна разлика и знам, че хората, които визирам ме разбират. Не гледай завистливо в паничката на другия!
180
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Като цяло на айтитата данъците им трябва да са 40%.
179
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Отново днес бг изтрива коментари вкарани им в контингента им като не надежни. Защо триете господа модератори като нема нито една обидна дума??? Къде е свободата на словото и коя европейска институция да занимаем. Може да го изличате но е записано.
178
1
 
0
 
! Отговори
Checkpoint Charlie преди 1 час
А кога ще се легализира прости_туцията както е на запад?
177
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Аха да му повярвам и се сетих, че досега няма изпълнени обещания. Вервайте му ...хахаха
176
0
 
4
 
! Отговори
Макроикономист преди 2 часа
До Анонимен 173. И Румъния е като нас. Виж скандинавските страни, Великобритания или Ирландия. Данъка започва от 0 и стига до 52 процента. Не ти вярвм и за високите заплати (от опит) . В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран. Стреса е в същност при хората който работят много и получват малко.
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Бойко увеличи своето тяло до неограничени величини. Притегателната ти гравитационна сила ще направи всички партии да обикалят по орбити около теб и да се учат какво означава теорията на Айнщайн от по времето на гравитационната енергия на Бай Тошо по времето му на управление в БКП!
174
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Борисов е най - успешния управляващ след разтапянето и разцепеляването на БКП на парчета и успя да й запази закона на Айнщайн за "Равенство на масата и енергията във физиката, което означава, че всичко имащо маса, има еквивалентно количество енергия и обратно. Та затова закона на БКП е все още жив в тялото на ББ. Масата на тялото му е огромна и в нея е заложена огромна енергия равна на вселенски взрив!
173
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Към Макроикономист. Не е точно, Дори Румъния има плосък данък, както в България. При плоския данък всеки плаща пропорционално, така че който печели повече, плаща повече. Изглежда мислите, че високите заплати падат от небето, повярвайте ми, за да печели наистина повече, човек има много повече стрес, по-малко личен живот, свободно време, на което да се наслаждава и т.н. И това дори не се компенсира от данъчната система (независимо дали е плоска или пропорционален, но плоският данък е по-справедлив
172
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тиквата се прави на модерен, а ползва телефон с копчета
171
1
 
6
 
! Отговори
Васил преди 3 часа
Мутрата от Банкя - в затвора !
170
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Прав е, някой трябва да се грижи и подържа суперкомпютъра, дигитализацията на Бг и мн др.:)), нема да бегат на запад. ИИ още не е готов за всичко и да замести всички, а си е добре и ръчичка да пипне. Умен човек е.:))
169
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А глупостите които се пишат против Борисов доказва че БОРИСОВ Е НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА
168
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 152 какви глупости 152 какви лъжи Нали живеете тук или корупция има навсякъде по света и ми дотегна от Лъжци едни и същи да лъжат постоянно за да хващат бедни неоразовани безработни
167
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Настъпиха времена за компартията укротителка на народа - БКП... когато Парата света владей и който я нема без апартамент, пардон партия в парламента не може да живей и ходи по кошовете да събира партийните отпадъци от предните години... за да живей!