Как колегите да ви харесат?

Не бъдете източник на стрес
28 окт 2024 23:00, Михаела Лазарова
0
Как колегите да ви харесат?
Снимка: Istock

Много хора прекарват повече време с колегите си, отколкото с всеки друг в живота си. Ако се разбирате с хората, с които работите, това може да увеличи удовлетворението от работата ви, производителността на работното място и цялостното ви щастие. Как да накарате колегите да ви харесват?

Покажете уважение

Показването на уважение към вашите колеги е важна част от това да се разбирате с тях. Разбира се, винаги има шанс да не харесате непременно всеки човек, с когото работите. Всъщност това се очаква и е нормална част от работата в офис среда. Без значение какво предизвикателство е общуването ви с даден колега, показването на уважение към него може да гарантира, че връзката ви с него остава положителна и че можете да се разбирате, докато сте на работа.

Избягвайте прекомерното споделяне

Въпреки че със сигурност трябва да се стремите да бъдете открити и честни на работното място, също така е важно да избягвате прекаленото споделяне на лични въпроси в повечето случаи. Опитайте се да поддържате работните си разговори положителни и леки, когато е възможно, освен ако не сте особено близки с колега. Това може да ви помогне да поддържате професионални, но приятелски отношения с вашите колеги.

Източник: 7 начина колегите да ви харесат 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари