Грабни третото поколение iPhone SE от A1

iPhone SE - гигабитови скорости с 5G ULTRA на достъпна цена
Спонсорирано съдържание | 23 мар 2022 10:50, Александър Попов
Грабни третото поколение iPhone SE от A1

Предварителните поръчки вече започнаха

На 8 март световният гигант Apple представи най-новия модел смартфон iPhone SE, а А1 вече започна да приема предварителни поръчки онлайн. На сайта A1.bg всички желаещи могат да направят поръчка на най-новите изкушения от гамата на iPhone - iPhone SE, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в алпийско зелено, както и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено. Доставките за поръчалите предварително се очаква да започнат на 25 март.

Новият iPhone SE – класически дизайн с много подобрения

Третото поколение на достъпния iPhone SE запазва класическия дизайн с хоум бутон и вграден сензор за пръстови отпечатъци. Дисплеят е с размер 4,7 инча Retina HD, резолюция 1334х750 пиксела, гъстота на точките от 326 ppi и 625 нита яркост. За любителите на фотографията тези модели телефони разполагат с основна 12 МР камера с оптична стабилизация и 7 МР предна камера.

Въпреки визуалните прилики с по-стари модели, новото попълнение на iPhone показва промени, свързани с производителността и свързаността на устройството. iPhone SE е оборудван с A15 Bionic чипсет, както и при по-високия клас модели iPhone 13. A15 Bionic е с 6-ядрен процесор с 2 високопроизводителни и 4 енергоефективни ядра, 4-ядрен графичен чип и 16-ядрен невронен процесор.

Смартфонът ще се предлага в три цвята – черно, бяло и червено. По отношение на паметта потребителите могат да избират между 64 GB, 128 GB и 256 GB. От този модел смартфон се очаква да има и по-дълъг живот на батерията, благодарение на спестяващите енергия A15 Bionic чипсет и операционна система iOS 15. Моделът поддържа безжично зареждане, а с 20 W зарядно може да се зареди до 50% за 30 минути.

iPhone SE вече поддържа мрежи от пето поколение и така с 5G ULTRA мрежата на А1 потребителите ще могат да се възползват от гигабитови скорости на мобилен интернет.

А1 ще пусне в продажба и петото поколение на iPad Air - новия 10,9-инчов таблет, който използва процесора на Apple M1.


Още по темата: А1iPhone SE
Още от