DEVIN е любимата марка вода на българите

Потребителите избраха DEVIN в категория „Бутилирани води и безалкохолни напитки“ на класацията „Любимите марки“
Спонсорирано съдържание | 15 юли 2024 13:44, Александър Попов
DEVIN е любимата марка вода на българите
Христина Вучева, маркетинг директор в „Девин“ ЕАД

Българските потребители избраха „Девин“ като Любима марка в категория „Бутилирани води и безалкохолни напитки“. Продуктите на DEVIN натрупаха близо 30 000 гласа от трите кръга на единствената по рода си потребителска класация у нас „Любими марки“.

„Да сме „Любима марка“ е израз на доверие от нашите потребители. Това ни изпълва с увереност, че всекидневните усилия, които полагаме, за да осигуряваме на пазара продукти с чиста, натурална вода с грижа за здравето и с уважение към природата, се оценяват от нашите потребители. Основната ни цел е да свързваме хората и природата за един по-здравословен начин на живот – днес и в бъдеще, и да използваме силата на бизнеса за добро. Именно в тази насока продължаваме да развиваме инициативите си за опазване на околната среда и в полза на обществото“, сподели Христина Вучева, маркетинг директор в „Девин“ ЕАД.

Над 70 500 души се включиха в класацията „Любимите марки“ 2024, която се проведе за 16-а поредна година и даде възможност на потребителите да гласуват онлайн за марките, спечелили тяхното доверие с качеството на продуктите си и с работа в полза на обществото. Тазгодишното издание протече с рекордна активност, като в третия финален кръг бяха подадени 1 542 678 гласа, а общо подадените гласове надвишиха 3 милиона. Класацията за пореден път доказа, че е не само индикатор на потребителските предпочитания, но и платформа, която насърчава прозрачността и доверието между марките и техните клиенти.