Младежката програма Project YOUth на Пощенска банка бе хит сред младежите на Aniventure Comic Con

Спонсорирано съдържание | 22 юли 2024 14:16, Александър Попов
Младежката програма Project YOUth на Пощенска банка бе хит сред младежите на Aniventure Comic Con

Фестивалът Aniventure Comic Con 2024 се проведе за седми път в София. Над 25 000 души споделиха емоцията на най-голямото събитие за поп култура у нас. Любители на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси, кино и графити се събраха, за да се забавляват в компанията на популярни актьори, художници и таланти от цял свят.

Пощенска банка и Visa потопиха в завладяващия комиксов свят стотици почитатели, които посетиха специално изградената зона, посветена на младежката програма Project YOUth by Postbank. Младите хора имаха уникалната възможност да се насладят на ексклузивно изживяване с камера робот, да се забавляват с интерактивната ни тетрис игра, както и да проверят знанията си чрез занимателния финансов куиз.

В рамките на Aniventure Comic Con 2024 феновете имаха възможност да се срещнат на живо със свои любими актьори, които разказаха за себе си и споделиха интересни моменти от живота и кариерата си.

За творчески настроените бе организиран косплей конкурсът, в който бяха отличени най-добър костюм, сценично представяне и прилика с оригинала, а двама косплейъри бяха избрани да участват в събитието Pop Culture Hiroshima в Япония тази есен. На Алеята на талантите родни творци отново показваха своите произведения, свързани с аниме, манга и Азия като цяло. В японската зона бяха демонстрирани традиционни и нови японски изкуства.

След края на тазгодишното издание организаторите обявиха и датите за следващия фестивал –  5 и 6 юли 2025 г.


Спонсорирани публикации