Марс влезе в Рак - три зодии ще поставят важни граници

Планетата навлезе в кардиналния воден знак, където е "в падение"
5
Марс влезе в Рак - три зодии ще поставят важни граници
Снимка: iStock

На 4 септември 2024 г. Марс навлезе в Рак и ще остане там два месеца. Планетата на войната управлява нашето самосъхранение, нашите стремежи и мотивирана енергия. Известно е, че тя ни дава своята агресивност и способност да защитаваме себе си и другите. Въпреки това, когато Марс навлиза в сантиментален Рак, той не се чувства в хармония с типичното си огнено изражение. Насочва се към угаждане на хората. Планетата е в падение в  Рак, което значи, че е с отслабена сила.

Като колектив ще трябва да избягваме конфликти, ще трябва да избягваме саможертва, пасивна агресивност и омаловажаване на нашите емоционални нужди. По време на този транзит три зодиакални знака, по-специално, ще се научат да се доверяват на интуицията си и да се приближат до себе си, създавайки здравословни граници.

Сега фокусът се измества към дома, семейството и емоционалната сигурност, подтиквайки ни да се погрижим за личния си живот и да намерим комфорт в познатата среда. Не забравяйте, че червената планета има тенденция да бъде темпераментна, напориста и смела, но сега енергията й ще е обърната навътре в интроспекция. Впрегнете енергията на този транзит, за да намерите баланс между изискванията на вашата външна реалност и личния ви живот.

Ето и кои 3 зодиакални знака ще са най-засегнати от навлизането на Марс в Рак:

Овен: Поставя граници в семейството

Овенът ще бъде подтикнат да се изправи срещу вътрешното напрежение в себе си. Докато Марс навлиза в психологическа сфера на Овните, те ще трябва да се изправят срещу наранените си чувства. Напрежението в междуличностните отношения, семейството или динамиката на избраната от тях близка общност трябва да бъде успокоена точно сега. Въпреки че този огнен знак обикновено има склонност да се чувства уверен и сигурен, когато поставя граници, той може да се върне към минала версия на себе си, която се чувства така, сякаш не може да разклати лодката. За да се излекуват, Овните трябва да се застъпват за емоционалните нужди на своето вътрешно дете, тук и сега, като възрастни.

Докато Овен навигира този транзит на Марс в Рак, казването „Не“ на семейството става от съществено значение. Човекът Овен трябва да действа като индивид, за да разчупи нездравословните модели или проклятия на поколенията. Изгубването в нефункционираща, остаряла роля или версия на себе си вече няма да служи на неговата еволюция.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Марс в Рак
Още от За да се разбираме
Как да спрете да попивате чуждите емоции?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Меркурий кога>
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хубу е че безплатни глупости :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
Любопитен преди 1 седмица
Рак-а от какъв пол е Марс ясно ,че е мъжки?