Manowar са първият хедлайнер на Midalidare Rock 2025

Бандата ще забие за пети път у нас
13 юли 2024 15:40, Александър Попов
15
Manowar са първият хедлайнер на Midalidare Rock 2025

Manowar се завръщат в България през 2025 г. Те ще бъдат хедлайнер в първия ден на Midalidare Rock In The Wine Valley 2025, на 11 юли, петък.

"Специалният повод отбелязва дългоочакваното пето завръщане на Manowar в страната и това ще бъде най-голямата ни продукция в България досега“, споделят от групата.

Банадата подготвя ексклузивно шоу в чест на несравнимата лоялност на българските Manowarriors.  

Празнувайки 45-ата годишнина от основаването си, Manowar ще тръгнат на турнето "Blood of Our Enemies Tour 2025", с което ще отпразнуват съответно албумите "Hail To England" и "The Sign Of The Hammer 2024", както и ще представят допълнителни любими песни на феновете от огромната си кариера, разгърнати в чисто нова сценична продукция.

"От първия път, когато  дойдохме тук през 2007г., ние се  свързахме с хората в България", казва басистът Joey De Maio. "Невероятната енергия, несравнимата страст и несломимият дух на нашите български фенове показаха на целия свят, че те са сред най-силните и най-добрите ни фенове! Горди сме да поканим всички да се присъединят към нас и да отпразнуват заедно с нас върховната сила и мощ на истинския метъл!"

Тридневните билети за Midalidare Rock In The Wine Valley са вече в продажба. Ограничено количество еднодневни билети ще бъдат пуснати в началото на 2025-а година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Manowar
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Who преди 3 седмици
До Ми сирки, СърСтатията е от 13 юли 2024г (втория ден от тазгодишния 3-дневен фест)Меноуар ще гостуват на 11 юли 2025 (първия ден от следващогодишното издание на същия фест). Всичко си е точно и ясно написано, стига да четете.Относно фестивала, ще има и други яки банди, тази само е първата обявена. Само че се набляга на по-специфичен стил, Туул... биха се вписали май. Всичко е логистика и тайминг, няма как да накараш група да дойде на 11ти в БГ ако вече са буукнати 10ти в Аржентина напр.
10
1
 
4
 
! Отговори
фен танас преди 3 седмици
До фантомаССПравят се, но няма много зрители. Младите слушат чалга и културата им е чалгаджийска. Мога да кажа само, че на фестивала имаш много хора според организаторите над 40 000 и не видях един фас на земята. Всеки си изхвърля *** и беше невероятно чисто. Това на концерт на чалга певица или певици не може да се случи. Манталитета е друг. За трите дена на феста не видях нито един бой или да се блъскат хора.
9
1
 
4
 
! Отговори
Кума Лиса преди 3 седмици
Бих се накефил да дойдат например......Туул , Праймъс , ФЕЙТ НОУ МОР , Ръш , Бонамаса , ама няма да стане , защото.....Защо ли ?
8
1
 
2
 
! Отговори
фантомаСС преди 3 седмици
Защо ли не направят такъв ДВУ или ТРИ дневен фестивал , но САМО с български групи ?Прохождащи , млади , утвърдени вече, а и от старите ! Няма да е зле !
7
2
 
8
 
! Отговори
do 6 преди 3 седмици
щото си пpocт чaлгaр.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не съм ги чул тез момчета.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За коя година става на въпрос. Защото Мановър идваха у БГ-то миналата година.
4
9
 
5
 
! Отговори
Ми сирки, Сър преди 3 седмици
Ще забият на 11 юли, а статията е от 13 юли. Някой нещо не е разбрал.
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
2026 или 2025 или 2024
2
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кои са тия?
1
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако не п.укнат до 2025 :)))