Програма за концерта на Judas Priest в София

Хеви метъл легендите идват отново в България 20 години след първото си гостуване у нас
16 юли 2024 15:08, Красимир Ангелов
19
Програма за концерта на Judas Priest в София

Роб Халфорд и Judas Priest се завръщат в България за мащабен концерт този петък, 19 юли 2024 г.

Високооктановото шоу ще се проведе в Арена София и е част от световното турне  “Invincible Shield”,  в което Judas Priest  представя не само най-новия си студиен албум, но и всички любими хитове от дискографията на легендарната банда. Самият Роб Халфорд изпрати поздрави към българската публика преди поредния си концерт в у нас – доказателство за взаимното уважение и любов между музиканти и фенове.

Judas Priest, с почти 50-годишна кариера, продължават да покоряват сцените и сърцата на феновете по целия свят. Турнето “Invincible Shield” стартира в Обединеното кралство и Ирландия и преминава през Европа и САЩ, преди да достигне и до София. С новия си албум “Invincible Shield”, който включва 14 парчета, бандата затвърждава своя статус на икони в хеви метъла.

Специални гости на събитието ще бъдат хеви алтернативната рок банда District 13, базирана в Лондон. Съставена от Джон Уайлд (вокали/китара), Алесио Барба (бас) и Асен Милушев (барабани), Групата комбинира хеви метъл и пънк, описвана като кръстоска между Black Sabbath и The Ramones. District 13 са познати на българската публика от участието си на Hills of Rock през 2018 и 2022 г. Дебютният им албум "Soma" получи високи оценки и включва хитове като "Wild Flowers" и "First Impressions".

В едно от последните си интервюта за българската публика, фронтменът, вокалист и абсолютна икона на жанра Роб Халфорд, споделя спомените си от последното си идване в България и топлото посрещане от тълпите от фенове. “Почувствах се като някой от  The Beatles”, споделя той, и няма търпение да се завърне на българската сцена и да види верните си фенове отново за една дълга и незабравима вечер.

Програмата за концерта в петък изглежда така:
18:30 Врати
19:30 District 13
21:30 Judas Priest

През своята блестяща кариера, Judas Priest са издали 19 студийни албума, бандата е носител на множество награди, включително Грами за “Най-добро метъл изпълнение” и е въведена в Залата на славата на рокендрола през 2022 г. С революционни албуми като „Sin After Sin“ и „British Steel“, те оставят незаличима следа в музикалната индустрия и продължават да вдъхновяват поколения музиканти и фенове.
Билети за концерта все още има в мрежата на Ticket Station. За повече информация и новини за предстоящи събития, посетете Fest Team и ticketstation.bg, както и профилите в социалните мрежи.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Judas Priest
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Радек от Боктор преди 1 месец
Гледах ги през април във Виена! Роб Халфорд още го може! Ще забият як купон!
17
0
 
5
 
! Отговори
XYZ преди 1 месец
Направиха невероятен концерт 2004 заедно с Queensryche
16
0
 
11
 
! Отговори
Дърт металяга преди 1 месец
Дедо Боже на метъла, да си жив и здрав още много години! В петък чакаме да ни издъниш ушите и да ни разтресеш старите кокали. Слушам те от 1977 г., скоро ще стане половин век!
15
0
 
9
 
! Отговори
Метълхед преди 1 месец
Издадоха нов албум тази година и мисля, че има доста яки парчета за група на 50 години. Мислиш си, че са твърде стари за такива работи, но въобще не си личи. Егати костеливите са тия, евала
14
8
 
7
 
! Отговори
Почитател преди 1 месец
Без КК няма Джудас!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко супер, ама няма ли един стадион, писна ми от тази продънена зала. Лято, 40 градуса, те в зала... И не ми казвайте, че има климатици... Бил съм на концерти в Армеец много, но повече на концерт там няма да стъпя! Само на спорт!
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато гостуваше Дългия при Тото преди една година и нещо и чух от Дългия за тази група. Първо му е гостувал вокалистът на групата, а след това и с групата и Слави разправя: "Репетират с Ку Ку бнед тази група и по едно време вокалиста идва при мен и ми казва: Дай да изключим когато е предаването на моите хора кабелите. Слави: не те разбирам? Вокалиста: виж сега, твоите свирят всеки ден, моите съм ги събрал преди месец. Да им изключим кабелите да не се излагат." Муаххахахаа...
11
9
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 месец
Те, Мейдън и Металика са най добрите в жанра. После 👌ACCEPT, Annihilator, Heloween. Металика и Мейдън см ги гледал. Много исках и Джудас ама няма с кой да ида. А в тия жеги да пътувам до София мерси.
10
3
 
10
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Последният им концерт в България беше 18.07.2022 на Мидалидаре Рок .Не е вярно, че е бил през 2015 .Не е вярно също , че е бил на Hills of Rock.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв концерт, каква почивка бе, нямам пари
8
3
 
11
 
! Отговори
Гого преди 1 месец
Някой по-долу пише : Да бяха афиширали концерта по-рано , хората тръгнаха по почивки . Датата за София е обявена в средата на февруари т.е. повече от 5 месеца преди концерта .Вие колко по-рано искате да го обявят ?
7
3
 
4
 
! Отговори
valq преди 1 месец
Darti valci! Brad mi i na tqh 6tal da hodi, pari na vqtira! Vmesto da si doidi v pavliekeni!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Информацията не е вярна, 2015 беше последният концерт пак в Арена Армеец
5
17
 
4
 
! Отговори
Гоим преди 1 месец
Старите пръ дльовци на зла деградирана наглобританска нео-колониалната индустрия. Изглежда че са подзакъсали на стари години, организирай шабашове Като в София, вместо да с гледат кефа под слънцето.
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
добри са , но да бяха афиширали по рано .... хората тръгнаха по почивки
3
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
През юли месец се изсипа целия *** на света в Бг.
2
8
 
13
 
! Отговори
Велик Judas Priest преди 1 месец
Break in the law!
1
8
 
14
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Добър концерт. Роб Халфорд е велик !