Путин падна до фашизъм, към Русия ще тръгнат ковчезите

Може да прогнозираме края на Владимир Путин, смята Чавдар Стефанов
Обновена: 24 фев 2022 14:50 | 24 фев 2022 11:37, Ния Христова
141
 
Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до конфликта?
 
"Конфликтът започна с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна заради външни действия, а заради вътрешни причини. Президентът Владимир Путин така и не успя да го разбере. И днес започна война, както обикновено за агресивните държави. В Украйна отекват взривове, а към Русия ще тръгнат и ковчезите", каза журналистът Чавдар Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той припомни, че всичко това се случи, след като двете сепаратистки републики в Донбас обявиха своята независимост.
 
"Той я призна по циркаджийски начин, за първи път в пряк ефир, когато всички ставаха и говореха откровено как искат да нападнат Украйна, и колко са виновни САЩ, както и другите страни от НАТО. За сегашната операция предупредиха отдавна. Тя се случи малко след празника на Русия, но Отечеството е в опасност", допълни Стефанов.
 
"Много цинично беше руското министерство, което успокои украинците: "Нашите удари са много точни. Ние работим с много точни оръжия, които поразяват само военна инфраструктура, гражданите да не се плашат". Вижте какъв цинизъм за машината на Адолф Хитлер. Руският президент се свлече до фашизъм, който отдавна назряваше, а сега настъпва неговият връх. И може да прогнозираме край на Владимир Путин", категоричен е Чавдар Стефанов.
 
"По неофициална информация 3/4 от руснаците подкрепят евентуален удар навлизане в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че само 15% от руснаците са твърди милитаристи. "Специалната операция" на Путин цели откъсване на Източна Украйна, за да съедини по суша Крим с Русия", подчерта журналистът.
 
Целия разговор гледайте във видеото.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
31
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
Чавдар Стефанов е доста радикален,нещо не му се вързва да говори анаизаторски за случаая,бие го към русофобство.Интересно,а колко е сколонен да заложи 1 към 10 ,че това е на Путин края!? Чавдар Стефанов е дългогодишен русофоб ,хранейки се от НПО-та на САЩ.
54
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега ще види НАТО кон боб яде ли?
53
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво изобщо влезе България в т.ъпата Европа и Нато
52
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка сутрин като се събудя благодаря на бог, че съм се родил в Европа, най-хубавото място за живот, а не в мизерната Русия където половината ми живот щеше да е преминал смачкан от диктатора Путин
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Златото скочи .
50
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън позна - П.утлер нападна суверенна Украйна !
49
4
 
23
 
! Отговори
L@eno преди 2 години
Само да припомня на тоя Чавдар дето се изявява като голям разбирач че чак и интервюта дава.Историческите доказателства и факти сочат че всеки който е тръгнал срещу руснаците е този на който му е трябвал кофчег!Най ярък пример и най близък като дати до сега е 1945 година 30 април,име Адолф Хитлер!
48
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън позна - *** нападна суверенна Украйна !
47
0
 
20
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
Няма добра война и няма нормален човек който да подкрепя войната.Но г-н Стефанов говори глупости,не разбирам защо.Подкрепата за действията на Путин са стигнали 78% одобрение в Русия,за какво да говорим!?Дай сега да видим какво ще стане с украинската армия защото има признаци ,че мин.60 хиляди войници ще бъдат обкръжени!?Налага се да чакаме ,това е положението!
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моите активи са в юоани рублата не я мисля нито долара
45
2
 
14
 
! Отговори
Az преди 2 години
От къде ги намирате тия неадекватни хора , че и ги показвате като някакви разбирачи ?
44
9
 
10
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Бабо марооо, да те светна само че Сталин и Хитлер са били съюзници и заедно са започнали войната, ама то промитите ви мозъци нема как да го признаят това. Ако не са били САЩ, КАНАДА, АНГЛИЯ и други такива да ги снабдяват руснаците с провизи и храна, да са се яли един друг *** и това промитите ви мозъци не признават.
43
2
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Мироналагаща операция според САЩ!
42
0
 
5
 
! Отговори
44 преди 2 години
Имах предвид ракетни удари, а не ядрени, естествено.
41
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 38 Не само че рублата продължава да се срива, но от тази сутрин на борсата Тавекс са спрели изкупуването на рублите, има само курс продава! Надявам се че атаките на руските *** разпространяващи дезинформация и възхваляващи руския диктатор Владимир Путин да секнат!Слава на Украйна! Слава на България!
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Писна мина Путин от джендърси номера.
39
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И може да прогнозираме край на Владимир Путин"Надежди говежди..
38
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравите да защитите фирмените интереси на дедо в Украйна. Интересно защо по времето на Тръмп нямаше това, а да, защото Тръмп нямаше фирми в Украйна.
37
9
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
за всичко са виновни сащ така направиха 1941 подстрекаваха хитлер до последнода нападне ссср гледаха сеир и накрая на воината която изнесе сталин се включихаза да не влязат съветските воиски в париж човечеството не разбра че сащ са убии-ципо генезис и на тях доверие не може да се има с тях приятелство не става
36
7
 
7
 
! Отговори
Един преди 2 години
Абе и аз мразя повече краваристан и Фашингтон отколкото Русия но *** се изложи тоз път!Не е прав!