Кремъл с оценка: Пълната изолация на Русия е невъзможна!

Светът е "много по-голям от Европа", заяви Дмитрий Песков
168
Кремъл с оценка: Пълната изолация на Русия е невъзможна!
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви в неделя, че не е възможно Русия да бъде напълно изолирана, въпреки че Западът продължава да налага санкции срещу Москва заради военната й операция в Украйна.

Още по темата
"Не може да има пълен вакуум или изолация на Русия, това е технологически невъзможно в съвременния свят", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред руската държавна телевизия.

Светът е „много по-голям от Европа“, каза той и добави: „Рано или късно ще трябва да изградим диалог, независимо дали някои отвъд океана го искат или не“.

Западните столици наложиха на Русия безпрецедентни икономически санкции, след като Москва нахлу в Украйна на 24 февруари. Има също забрани за пътуване и замразяване на активи на редица правителствени фигури, включително президента Владимир Путин.

Говорейки за възможността за среща между Путин и президента на Украйна Володимир Зеленски, Песков каза, че това е „хипотетично възможно“, но ще изисква писмен документ, съгласуван от двете страни по време на мирните преговори с Киев.

За да се състои срещата, Песков каза, че делегациите трябва да представят "конкретен документ". „Не набор от идеи, а конкретен писмен документ“, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото и да е ставало в бучи мучи или както там се нарича то не е извършено от руската страна и е инспирирано от противниковата страна. Запада осъзнай се бе защо подкрепяш лъжи. Честния човек вижда истината и я различава от лъжата. Спрете войната. Запада стига лъжи. Писна ни.
101
3
 
14
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Прав си Митьо, освен Америка и Европа има и Северна Корея и Еритрея.Пожелавам ви успех с такива партньори за в бъдеще.А меду другото дали тоя плъх Митьо Песков знае къде се намира Еритрея?
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дир бг незабавно спрете да използвате непълнолетни *** това е незаконно . Педофили ли сте.
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "руските *** " ами ти я се виж започваш си изречението с малка буква. Ти си *** бе умник освен че си дете.
98
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофоб ти си абсолютно неорентирано хлапе че и неграмотно освен това пишеш за пари и се засрами.
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
руските троло.ве се отличават с ниско теме, обикновенно работещи ниско квалифицирана работа, силно желаещи всички облаги от запада, но неспособни да ги получат
96
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не друго има и една голяма полза от тази война,всички задръстени срамежливковци в България ще облажат с леснодостъпна руска македонка ;)
95
2
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
...глобалният капитализъм вече си "отивал"! Идвало времето на доказани демокрации като ...Ким Чен Ун, Путин, Лукашенко , Мадуро,Си Дзин ... и всякая своя*лочь! Щатните таракани съвсем изтрещяха!
94
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко, ще постудуваме няколко дни, през това време Русия ще фалира и ще рухне и... Хахахахахах. Руснаците са свикнали да живеят десетилетия в мизepия, ако щеш вярвай. Сега де факто им спряха макдоналдса, дъвките орбит и потничетата Зара. А в ответ, те спират на европееца храните, светлото и топлото... Сега ми кажи често: кой ще страда и ще търпи повече? Не ми пука особено какво ще става с Русия, ама предвиждам че тука ще стане страшно...
93
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'По-добри плащащи от ЕС ...няма!'----->>> Аха, супер плащащи. Замразяват ти сметките и искат да получават без пари. Хахахаха. Ако се оттърсиш за момент от пропагандата, ще видиш че останалия свят(без САЩ и Япония) рязко се отдръпват от финансите на ЕС, защото им се показа че във всеки един момент може да им се замразят сметките, без особени преговори, под диктовката на САЩ.
92
3
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Светът би много по-голям от Европа??? Ами идете и се нанижете на Китай и Турция! Те само ви чакат! По-добри плащащи от ЕС ...няма! Колкото до "пълната" изолация, поне признава че частичната изолация е вече налице! Пълната ще е до пет години! Никой не вярва вече на Путин и не иска да имат нищо общо с един военнопрестъпник!
91
4
 
25
 
! Отговори
Д-р. Гигълс преди 2 години
Песков да не бърза с оценката , минало е само един месец . Догодина пак ще си говориме ако той и останалите царедворци не са в буркани с формалин в Ермитажа при к ура на Распутин
90
3
 
32
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
Че накъде повече бе джуджак!?!? А да бе - северна корея, сирия, биларуш и еритрея ви подкрепят - да сте живи и здрави!
89
2
 
33
 
! Отговори
Невъзможно преди 2 години
Невъзможно е да крадеш територии от съседите си - Грузия, Украйна , да избиваш тяхното население и да се правиш на Европеец.Марш всички *** в Сибир и да не се връщате.
88
3
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Русия ще бъде изолирана повече от Северна Корея.
87
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само технически,а и на практика е възможна пълна изолация на всяка една държава.
86
4
 
30
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Демократичният свят вече зачерктна русия, докато е на власт путин.
85
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Светът е "много по-голям от Европа", заяви Дмитрий Песков ---- кой свят бе yшанко? Третия, петия?
84
1
 
18
 
! Отговори
до Анонимен преди 2 години
""Кремъл не въднъж е бъркал в преценките" ---- Уви, така е! За съжаление..., си прав! 2008, 2014, Минск-1, Минск-2, а сега води преговори с..., всъщност с кой??? Обикновено Победителят не води преговори, тай диктува условията на победеният, та съвсем естествено възниква въпроса - А, кой е Победителят???
83
7
 
39
 
! Отговори
демократ преди 2 години
Ама никой не иска да ви изолира напълно. Дружете си с жълтурите, с индианците, арабите и африканците. Халал да ви са. Просто не ни се бъркайте на цивилизования свят с гнусните си агресии, стойте си там в сибирската к.о.ч.и.н.а и си се самозадоволявайте както и колкото искате.