Мистериозно загинаха руски генерал и съпругата му

Това е поредният такъв случай
Обновена: 16 ное 2023 14:11 | 16 ное 2023 14:10, Нели Христова
80
Мистериозно загинаха руски генерал и съпругата му
Снимка: Twitter

68-годишният Владимир Свиридов, бивш командир на 6-та армия на ВВС и ПВО на Руската федерация, е намерен мъртъв в дома си. До него е било тялото на 72-годишната му съпруга Тетяна Свиридова, съобщава РБК-Украйна, като се позовава на руския Telegram канал Baza.

Според изданието телата са открити следобед на 15 ноември в къщата им в село Аджиевски в Ставрополския край. По предварителна информация двойката е починала преди около седмица.

"Служители на газовата служба вече са извършили замервания и превишение на допустимата концентрация на вредни вещества не е установено“, се посочва в съобщението на руския Telegram канал.

Какво е причинило смъртта на бившия командир на руските ВВС и съпругата му, засега не е известно.

Отбелязва се, че генерал-лейтенантът на Военновъздушните сили на Руската федерация Владимир Свиридов е командвал 6-а армия на ВВС и ПВО на Русия от 2005 до 2009 г., която е дислоцирана в Санкт Петербург.

Украинската медия отбелязва, че на територията на Русия са зачестили случаите на внезапна или мистериозна смърт на военни.

По-рано, според официалната версия, генерал Володимир Макаров, бивш заместник-началник на главното управление на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация за борба с екстремизма, се е самоубил.

Твърди се, че миналото лято пенсионираният генерал от ФСБ Евгений Лобачов е застрелян в центъра на Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много са са развълнували двамата елгебетепеераса...голяма радост голямо нещо...напердашили са цели 30-на "коментара" и са си сложнили плюсчета. После са отишли да пробват мъж да фане че да роди.
35
5
 
8
 
! Отговори
Путларах преди 7 месеца
Ще загинат! Що да не загинат? Щом требва пак ще загинат !
34
5
 
15
 
! Отговори
Libre. Comme. Air преди 7 месеца
И. При. СТАЛИН. ИЗЧЕЗВАХА...
33
3
 
8
 
! Отговори
нафърфорий преди 7 месеца
Хич даже не е мистириозну, мъж и жена, откриха винтелъ на газта и си легнахъ... Що тъй??? Е, па и Песков не знае, ама и да знаеше нема да каже!
32
6
 
23
 
! Отговори
Сезон 2 преди 7 месеца
Мистериите на Путин!
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чайче или се е опитал да лети?
30
4
 
9
 
! Отговори
Патрушев преди 7 месеца
Дело в том, что накануне секретарь Совбеза РФ Николай Патрушев во время своей речи постоянно упоминал президента России в прошлом времени, расхваливал его как покойника.
29
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е, те руснаците все загиват мистериозно, а пък наште-общоизвестно. Бе как не ви мързи да си съчинявате истории. Поне не драскайте в жълтовестници, а станете велики писатели да оставите четива за поколенията. Ама, ха
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чайче с полоний, или салата от рукола с дресинг новичок?
27
3
 
14
 
! Отговори
руска логика преди 7 месеца
До Анонимен 31 "защо ще убиват някакви пенсионирани военни, на по 70 години и повече?! няма никаква логика!"- Те си знаят логиката.
26
2
 
20
 
! Отговори
Странно преди 7 месеца
Руските канали са озадачени от факта, че преди няколко дена Николай Патрушев е говорил публично за Путин в минало време.
25
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
защо ще убиват някакви пенсионирани военни, на по 70 години и повече?! няма никаква логика!
24
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
самоубили са ги, нещо нормално в рушландия
23
4
 
26
 
! Отговори
мдааа преди 7 месеца
абе самозадушили са се с възглавници
22
18
 
7
 
! Отговори
До НСИ при КГБ преди 7 месеца
Загинали от украинска страна 100 000? Някой от рано е започнал с магистралките хахахаСамо за последните 2 месеца незвисими източини дават над 70 000 убити при кататрофалната контраофанзива
21
9
 
11
 
! Отговори
Червонец преди 7 месеца
Никой не знае какво са си говорили Байдън и Сидзипин, но погледнете Сан Франциско. Днес централните улици на Фриско са червени. Навсякъде китайски знамена и нито едно американско знаме. Невероятна фантастика. Става само с виждане.
20
2
 
5
 
! Отговори
"Мистериозната& преди 7 месеца
Названа причина смерти бывшего командующего 6 армией ВВС и ПВО РФ Владимира Свиридова и его жены. По данным телеграм-канала SHOT, они отравились угарным газом....Тела погибших нашли в их частном доме в послке Анджиевском Ставропольского края. В доме была установлена автоматическая газовая колонка с электронным управлением, подключенная к электросети. При отключении электричества в ней должен был сработать предохранитель, однако этого не произошло.
19
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То да не се генерал в Русия - страшен мор настана. Де на фронта, де в къщи.
18
7
 
20
 
! Отговори
Алла преди 7 месеца
Путин избива хри стияните в Русия. Праща ги на война, а другите по апартаментите и блоковете.
17
22
 
9
 
! Отговори
абе преди 7 месеца
Британските и украинските служби се мъчат да обърнат хода на нещата, чрез избиване на разни пенсионирани руски генерали. Ама няма да стане, така ми се струва. Победата на бойното поле няма да е за Зеля, а излагацията на НАЦО е голяма.