Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

Винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си оставал климатът
22 фев 2024 06:01, Елка Василева
313
Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Още по темата
Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия "Фокс нюз".

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво!
213
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен , Стига с този Навални! Истината е, че Навални е нежелан и от изток и от запад, той беше сервиран на руснаците умишлено, за да бъде смазан и убит, когато видяха, че руснаците не го убиха, си го убиха те самите и то в удобен момент, точно преди изборите за президент в Русия! И записа с парите, които иска Навални от англичаните, не беше случайно изпуснат, няма нищо случайно! Стига сте ревали тук подмазвачески, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат отвън!
212
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това си е чист комплимент за тая рашистка абезяна, плод на тежко кръвосмешение и радиация!
211
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НАВАЛНИ Е ГЕРОЙ! НАВАЛНИ ЗНАЧИ СВОБОДА !ПУТИН ИЛИ ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО КОИТО СТОЯТ НА ЕДНА СОФРА С НЕГО И ИСКАТ ДА ГО СМЕНЯТ УБИХА НАВАЛНИ! И ЗАРАДИ ВОЙНАТА И ЗА ДА МОЖЕ СВЕТЪТ ДА СКОЧИ С-У НЕГО.
210
1
 
4
 
! Отговори
L. преди 2 месеца
По-добре Son of a Bitch, отколокто Father of Bastard.
209
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Подобен изблик е капитулация. Дори да го е казал със 100% омраза и презрение: и омразата, и презрението се емоции, които са недопустими за политическо лице на далеч, далеч по-ниско ниво, а за президент и то на империя са абсурд. Тоест: това не може да го каже президентът, а падащото от поста му лице. Но "луд, *** син" дори към неприятеля много рядко се казва само с омраза и презрение, а по-често е с доза възхищение и завист.
208
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Алцхаймер - Опенхаймер.
207
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
210 пич той ще е президен още малко, а не като на други места доживот
206
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Путин в интервюто си каза, че ще запази достойнството на загубилата войната американска администрация като седнат на преговори. Каза и че знае как да им запази достойнството.
205
4
 
6
 
! Отговори
несебър преди 2 месеца
Другари много заблудени,тези отдолу или отгоре в тунелите под Капитолия си слагат двойници за да им нареждат как да ви управляват, както са Байдън, Нетаняху, Зеленски и доста други. Честита светла демокрация.
204
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е човека, много трябва да внимава с Путин, няма как да го управлява като нашите палячовци.
203
3
 
14
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 2 месеца
Истинско постижение и сензация е че байдън НАЙ-НАКРАЯ е запомнил кой кого напада и на кого са врагове САЩ . То не бяха "братския ирански народ".То не бяха изказвания колко бил лош Путин защото бил нападнал Русия ... хаха. Прди стареца имаше листче с Команди, какво да прави на официални срещи, кога да говори, колко минути и къде да ръкопляска сега му говорят директно в ушенцето. Не помни имената на хора от семейството си, загуби се в собствената си градина , ръкува се с духове. говори с мъртвите.
202
6
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 месеца
Бай Деменци пак оплеска гърнето.Склерозиралия дъртак просто цепи мрака с глупостта си.От 330 милиона кравари ,точно този изкуфеляк да е президент е просто невероятно.
201
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
бай Джойдън пак ли се издъни?!
200
8
 
3
 
! Отговори
до днеса преди 2 месеца
вместо да правите смешен и некадърен чек за думи уж според вас цензурирани, започнете да спазвате европейските дериктиви и закони за форумите в онлайн изданията където всеки трябва да се регистрира и дасе проверява самоличността му, както знаете започнали сме дела срещи вас и други които не спазват правилата на форумите и дават трибуна на *** предимно руски
199
5
 
18
 
! Отговори
веско преди 2 месеца
О Джо изкуфял престъпник, убиец, и терорист и то като най- възрастният който ще остане не само в престъпната Англосаксонска история но и в световната. Вместо да гледа спокойно място последните си години навсякъде - войни, хаоси, разрушения всичко което бе създадено в продължение на 85 години се разруши . Като не остана нищо Международно едно по едно се разрушиха остана Либералният фашизъм който процъфтява с всеки изминат ден .
198
0
 
0
 
! Отговори
Перемога преди 2 месеца
С водка and селиодка
197
7
 
6
 
! Отговори
Кучи син преди 2 месеца
Добре казано
196
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Едно пиле ми шушна Nedogdetes!
195
0
 
0
 
! Отговори
До202 преди 2 месеца
Нас само иска да ни води.Вас вече ви водят