Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

Винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си оставал климатът
22 фев 2024 06:01, Елка Василева
313
Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Още по темата
Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия "Фокс нюз".

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
7
 
3
 
! Отговори
Колко меко преди 6 месеца
Изказване . Джуджака не е луд другото е вярно Бих добавил и няколко думи за майката
193
2
 
11
 
! Отговори
едно ангелче ми каза преди 6 месеца
Белия бродник иска да ви води в царството на мъртвите!
192
5
 
17
 
! Отговори
Дъртака преди 6 месеца
Надушва, че умира и иска да завлече целия свят.
191
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Истината боли бе копейки
190
3
 
4
 
! Отговори
само питам преди 6 месеца
Колко газ е произвел белия бродник по време на този прием? От напъване сигурно се е наакал в памперса!
189
1
 
9
 
! Отговори
Гого преди 6 месеца
И този дъртак иска пак да ака
188
4
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
До 190 "Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!" -точно колкото Мишел, Урсулата,щ и комисарите и.
187
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изказване на селски бек от крайпътна кръчма.
186
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Джо е имал предид Григории Распутин , излъгал го на покер преди месец !
185
2
 
8
 
! Отговори
Отговорът на Путин преди 6 месеца
Руският президент Владимир Путин нарече обидното изказване на Джо Байдън по негов адрес адекватна реакция на думите за него. "Казах, че ще работим с всеки президент, но смятам, че за нас, за Русия, Байдън е по-предпочитан. И съдейки по това, което току-що каза, каза, аз съм абсолютно прав, защото това е адекватна реакция на казаното от моя страна", подчерта президентът Владимир Путин.
184
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изображението кадър от "Живите мъртви" ли е?
183
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
182
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оцапания памперс пак се изказа неподготвен. Срам за американците, че позволяват спънатата склер0за да пърдунти из Белия дом на тяхна сметка.
181
3
 
12
 
! Отговори
сиромах преди 6 месеца
ами това е все едно Путин да нарече бай Дън луд без акълен старец,който е готов да направи световна ядрена война,като не си прави сметка,че Пърл Харбър ще им се струва на хамериканците една невинна игра на стражари и апаши!
180
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин тези дни летя на ТУ160 стратегически бомардировач, Алцхаймер държа реч, в която на половината обърка за какво говори, загуби си мисълта памперса.
179
4
 
7
 
! Отговори
До 156 преди 6 месеца
Къф бензин те гони? Аз съм заплодил кравата и от догодина впрягам. И вече няма да завися от руския окупатор. Е, вярно, че ни обзаведе с ВЕЦове, ТЕЦове, АЕЦ, ПАВЕЦи и директна нефтопреработка, ама щом казвае окупатор, сигурно е така. Ето, аз вече няма да съм зависим от него. Уговорил съм си и десети бустер, за да осигуря оборот на ФондерАкинен, та да подпомагам "партньорите" си.
178
9
 
3
 
! Отговори
точно но не напълно. преди 6 месеца
До мдаа Съгласен съм напълно с коментара , но неправилно го категоризираш "измъкнат" правилното и много по-притеснително е "ще се измъкНЕМ!" Винаги избираме губещата страна от 100 години насам, а тук печелившата страна не е Русия, а е неутралност доколкото е възможна в рамките на Цялостната европейска политика и опит да следваме националният си интерес.
177
3
 
18
 
! Отговори
Шиши преди 6 месеца
Попитали Байдън: На колко оценявате паметта си от 1 до 10?Байдън попитал: От 1 до колко?
176
6
 
11
 
! Отговори
Странно ми е преди 6 месеца
Колко много хора се възхищават на подобен език. Но е обяснимо -все пак това е лицето на свтовния бандит.
175
3
 
17
 
! Отговори
Сайкик преди 6 месеца
Принципно така наричат някой, който те е пре**ал окончателно и не ти остава друго, освен да седиш върху ръцете си с разбита уста, да кълнеш и да си клатиш краката. Ако не вярвате, погледайте филмите им.