Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?

Шестима здрави мъже се появиха на кадри от атентата на Москва
Обновена: 27 мар 2024 14:55 | 27 мар 2024 14:26, Нели Христова
272
Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?
Снимка: БГНЕС

Шест яки момчета, изглеждащи като тайни агенти, са се погрижили вратите на изходите на залата в Международния изложбен център "Крокус" да бъдат затворени секунди преди началото на стрелбата там. Това става ясно от видео, което се разпространи вирусно в социалните мрежи. Шестимата са облечени еднакво – със сини пуловери и сини джинси и са еднакво набити. Те са застанали в радиус от пет метра един от друг. В началото снимат обстановката с телефоните си. А буквално преди първите изстрели един подир друг започват да крещят и заповядват: "Затваряйте вратите".

До момента няма никаква официална информация кои са тези хора.

Видеото бе излъчено и в предаването на руския журналист Антон Хардин, който живее на Запад. Той разкрива още много странности около терористичния акт, отнел живота на повече от 130 души.

Григор Лилов също излезе с версия, че тайните служлби на ФСБ стоят зад атентата.

"Пет стотинки не давам какво твърдят за атентата Москва, Вашингтон, другите столици, медиите у нас и по света.
Пет стотинки не давам, защо политиците по света не само крият  „подгряването" на общественото мнение” в Русия от Путин чрез този атентат, но крият и втората, свръхсекретна причина за организирането му и провеждането му от ФСБ.

Защото на фона на тайните преговори за Украйна с Кремъл, няма световни политици, които да признаят истината: ИДИЛ е всъщност ФСБ. И този странен ИДИЛ парадоксално се оказа и косвено замахнал срещу ... чужди правителствени ръководители и НАТО!!!.", написа той във Facebook, отбелязвайки, че стрелбата уж е станала през нощта, а видеото, което ИДИЛ публикуваха, изглежда е заснето през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И без това видео си беше ясно че КГБ-то се развихря не им се връзват да преговарят за Украйна и вече не издържат .
179
1
 
9
 
! Отговори
Сенеката преди 1 месец
Няма дъно подлостта ...
178
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ВСЯКО НЕЩО Е ОТ ТОЗИ КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС. ВСИЧКО ДРУГО СА КУХИ ПРИКАЗКИ.
177
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и баба разбра, че това е много организирана акция. И ни показват някви таджики от кишлака. Стига, ве. По веригата, по веригата и ще се стигне до истината-тези, които казаха, че не са виновни първи. Аз като дете като свършех беля, веднага казвах, че не съм аз. Гузен негонен бяга. Но ще си платите в случая.
176
8
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
Е, все пак са мъже!Синият цвят е предпочитан от мъжете. С какво да са облечени? С поли и розови бузки?По-*** заключения не бях чувал!!!
175
6
 
11
 
! Отговори
Айде пак преди 1 месец
Абе, защо не ги предаде тоя *** тия записи на руските власти да видят истински ли са. Защото из ония дни пък напротив две 16 годишни момчета мюсюлманчета пяк някъде отрепубликите, работещи в гардеробнато бяха наградени, за това че са отваряли врати и спасявали хора.
174
2
 
16
 
! Отговори
видеото преди 1 месец
Всички подобни зали и публични места имат десетки видео-камери, повечето незабележими. Всичко се записва, и дублира, обикновено някъде в подземните етажи, в защитени места. Докато убийците стеляха, навсякъде беше светло, т.е. записвало се е. И къде са записите???
173
10
 
28
 
! Отговори
Конспиратор преди 1 месец
"Шест яки момчета, изглеждащи като тайни агенти..."Как изглеждат тайните агенти? Сигурно изглеждат много тайно и много агентурно. По това ще ги познаете.
172
9
 
13
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Григор Лилов си е атлантически Цереушник. Москва е пълна с украинци. Президента на САЩ Тръмп си призна, че ИДИЛ е създаден от ЦЪРЪУ. И инфото за ИДИЛ дойде от ПОСОЛСТВОТО, не от Русия.
171
8
 
20
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
Пак ли клипчета? Като онези от Буча? Този път в кадър еднакви набити момчета с еднакви джинси и тениски. На тениските надпис ФСБ. И кой е снимал с айфоня, докато таджиките са гърмяли наоколо? Ристе Грозев да не би?
170
7
 
6
 
! Отговори
aa преди 1 месец
ся като полетат кинжалите и фабовете нвма да има значение кой какво
169
3
 
5
 
! Отговори
До и натам преди 1 месец
Сетих се - сигурно са получили наставления от украинците първо да изпробват минните полета от руската страна ! Катаджията обаче ги разконспирирал, и геройски е провалил шпионските им планове !
168
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До не бил ИГИЛ Агентите на ФСБ бяха в залата другаре.
167
13
 
5
 
! Отговори
не бил ИГИЛ преди 1 месец
най-бил де.бил от ЦРУ
166
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Русия Не Григор Лилов се появява във видеата под въпрос, другаре плоскоземи.
165
1
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
междувременно, след предварително готовата песен на шаман, се оказа, че пикник няма да си отменят следващите концерти и продължават по план с участията.
164
13
 
12
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Григор Лилов си е атлантически агент за влияние. Москва е пълна с украинци. Президента на САЩ Тръмп си писна, че ИДИЛ е създаден от ЦЪРЪУ. И инфото за ИДИЛ дойде от ПОСОЛСТВОТО, не от Русия.
163
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изхождам се ООООБИИИИИИЛНО върху "свободата на словото" и "свободния демократичен запад", пускам водата шшшшшшшшшш пътувай във мръсния канал атлантическа гнусотийо.
162
3
 
10
 
! Отговори
Вече до и натам? преди 1 месец
Навярно са решили първо да си купят с рублите перални от руските войници по украинската граница, ти как мислиш ?
161
16
 
10
 
! Отговори
ЦРУ постановка преди 1 месец
стига ми само шума на американопапагалчетата да се сетя че отздзе са ги нагънали...