Костадинов: В Русия и Украйна се води гражданска война

Най-вероятно ще има правителство, след като минат изборите
7 окт 2024 13:06, Гергана Попова
243
Костадинов: В Русия и Украйна се води гражданска война
Снимка: БГНЕС

Най-вероятно ще има правителство, след като минат изборите - по утвърдения модел на сглобката ПП-ДБ, ДПС на Пеевски и ГЕРБ. Този ход на ПП-ДБ - да направи правителство отново с Борисов и с Пеевски, ще доубие коалицията. Те загубиха повече от 50% от гласовете си. Тези хора нямат политическа визия. Имат икономическа, финансова, лична визия за собственото си оцеляване. Те не мислят за България. В момента ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ са в много силна сглобка". Това каза за NOVA NEWS лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
"Ако българските партии не съумяват да постигнат разбирателство, трябва да се обърнем към народа. Имаме предложение, което смятаме, че решава всички проблеми, които произтичат от сегашната политическа система и нейния упадък, а именно - референдумите. Предлагаме референдум за членството на България в еврозоната, предлагаме да се преговори членството на страната ни в ЕС", заяви още той.

В Русия и Украйна се води гражданска война. Докато ние се вторачваме в един театър, в Газа бяха целенасочено взривени детски болници от Израел. Ако приемем, че Украйна е жертва, а Русия - агресор, в същия случай Ливан е жертва, а Израел е агресор. Ако осъждаме агресията на Русия като държава, трябва да осъдим и агресията на Израел. Жертвите не трябва да бъдат делени", каза Костадинов.

"Благодарение на членството на България в НАТО, ние загубихме три пъти българската сигурност и потенциал. България има по-малка армия, по-слабо въоръжение. Единствено армията гарантира суверенитета ни. А свободата няма цена", добави още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от Русия
Холандски министър обеща 400 млн. за украинския план за дронове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Копейките много обичат да ги лъжат в очите постоянно и нон-стоп. За това този е толкова вървежен както и другия бхаратец Буда
141
4
 
12
 
! Отговори
Джони Браво преди 2 часа
Тоя е пълен ***, проcTaTa му KPATyHa не можа да измисли друго
140
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Прав си коста, за 20 ГОДИНИ В НАТО още караме 3те останали МИГове от СССР. Е токлока струва НАТО и ЕС - тоест НИЩО ДОБРО НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ОТ ТЯХ! Цялото развитие в България в последните 10ина години е благодарение само и единствено на нас, не не ЕС!!! Сърбите и макеттаа са по-добре от нас, за румънците да не говорим!!! И това благодарение на мутрата от банкя, олигарха пеефски и другата кл.ка!
139
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Костя ко стаа с приятелката ти Цомчо/плюнката/.Айде де кога ще ни зарадвате с детенце най-накрая,то голямо бъркане по дупките си бъркахте,ама явно и дамата сте ялови.
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До !лайков лъжец си...
137
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Костя кога най-накрая ще си признаеш,че си ром.
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този да се радва, че няма тук война! Защото не се знае какъв ще му е късмета!
135
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
129- И В РАША Е ТАКЪВ РАЙ ЧЕ КАТО РАЗБРАЛИ НА ТАМ СЕ ВТУРНАЛИ 20/35 000 000 РУСНАЦИ ЖИВЕЕЩИ В ЕС И САЩ- ТАКА ЛИ?
134
12
 
12
 
! Отговори
Вкв преди 2 часа
Копейкин марш в сибир
133
3
 
8
 
! Отговори
До 129 преди 2 часа
1лв за бензин е доста скъпа цена, при положение че плуваш в нефт и газ! Панимаеш, братушка?!
132
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Истината боли- Я ДА ВИДИМ- МИН ЗАПЛАТА В РАША- 370 ЛВ/ПОЛЗВАЙ ВАЛУТЕН КАЛКУЛАТОР/СРЕДНА 1780ЛВ-ПЕНСИЯ200ЛВ/400ЛВ, В ГЕРМАНИЯ- МИН 4000ЛВ/8000ЛВ, В РАША ИПОТЕЧЕН ЗАЕМ 22%В ЕС- 3.77%- ЦЕНИ ХРАНИ ЕДНАКВИ В РАША И ЕС.
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Костадинов взима пари Гоогле-Ютуб , води ви в стаята на ЦРУ ютуб е стая на ЦРУ .. за ви убият .. опа те не убиват , а фалират
130
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Средната класа в Европа изчезва.
129
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева). Безработица практически няма, навсякъде търсят хора, нямаш грижа за работа, да купиш жилище с ипотека при сигурна работа. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои държави като Чечня не си заключват колите.
128
3
 
5
 
! Отговори
Окултист преди 2 часа
А какво става с мистичния план за победата на Зеленски?
127
6
 
7
 
! Отговори
До 112 преди 2 часа
С какъв телефон си бе льолю, с руски ли?
126
8
 
10
 
! Отговори
Свобода преди 2 часа
Излезем ли от НАТО, това означава и война в България. Да спасим Родината, гласувайте против про-руските партии като Възраждане.
125
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 2 часа
До Анонимен 117 ЕКСПЕРТЕ УНУФРИ ЕДНА ПРОФЕСИОНАЛНА ЦИФРОВА СНИМКА ОТ 10-30м РАЗСТОЯНИЕ ДОКАЗВА СНИМАНИЯ ЧОВЕК КОЙ Е!!! Разберете "релефа" на кожата а ако се ползват светови филтри и структурата на кръвоносните съдове непосредствено под кожата са УНИКАЛНИ както пръстови отпечатъци или снимка на окото.
124
1
 
2
 
! Отговори
До 124 преди 2 часа
Ама има нали,а това твоето Ако цапа и мирише само
123
4
 
3
 
! Отговори
Истината боли преди 2 часа
Aко Русия нямаше природни богаства в изобилие, щеще да е от ранга на Бразилия! Сега обаче е докарава до средностатистическа европейска държава! Което не е малко!