Костадинов: В Русия и Украйна се води гражданска война

Най-вероятно ще има правителство, след като минат изборите
7 окт 2024 13:06, Гергана Попова
206
Костадинов: В Русия и Украйна се води гражданска война
Снимка: БГНЕС

Най-вероятно ще има правителство, след като минат изборите - по утвърдения модел на сглобката ПП-ДБ, ДПС на Пеевски и ГЕРБ. Този ход на ПП-ДБ - да направи правителство отново с Борисов и с Пеевски, ще доубие коалицията. Те загубиха повече от 50% от гласовете си. Тези хора нямат политическа визия. Имат икономическа, финансова, лична визия за собственото си оцеляване. Те не мислят за България. В момента ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ са в много силна сглобка". Това каза за NOVA NEWS лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
"Ако българските партии не съумяват да постигнат разбирателство, трябва да се обърнем към народа. Имаме предложение, което смятаме, че решава всички проблеми, които произтичат от сегашната политическа система и нейния упадък, а именно - референдумите. Предлагаме референдум за членството на България в еврозоната, предлагаме да се преговори членството на страната ни в ЕС", заяви още той.

В Русия и Украйна се води гражданска война. Докато ние се вторачваме в един театър, в Газа бяха целенасочено взривени детски болници от Израел. Ако приемем, че Украйна е жертва, а Русия - агресор, в същия случай Ливан е жертва, а Израел е агресор. Ако осъждаме агресията на Русия като държава, трябва да осъдим и агресията на Израел. Жертвите не трябва да бъдат делени", каза Костадинов.

"Благодарение на членството на България в НАТО, ние загубихме три пъти българската сигурност и потенциал. България има по-малка армия, по-слабо въоръжение. Единствено армията гарантира суверенитета ни. А свободата няма цена", добави още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от Русия
Холандски министър обеща 400 млн. за украинския план за дронове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 19 секунди
Разбрах, че Коцето мечтаел да иде до Чукотка и на северните архипелази. Искате ли да съберем 6 долара (56 милиона рубли) и да го пратим еднопосочно?
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
Коци много джафка, но ще му стиска ли да защити Ливан, Палестина и Иран?
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
Айде и другия тролей Ада на чебурашките отново доказан дойде,а ония другия с Ник Баба с ВПН го помпи с плюсове като Зозо
169
2
 
2
 
! Отговори
Копейката преди 3 минути
българска хиена, дето се е присламчила до дръгливия медвед
168
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
Който гласува за Възраждане трябва да му се прибира паспорта или личната карта, да се праща на Путин, директно призовки и визи за фронта.
167
3
 
5
 
! Отговори
Руски свичуга преди 6 минути
Милите московци, станали хизбулаZци.
166
2
 
5
 
! Отговори
WTF преди 8 минути
И този човек ли е патриота??? Малееее, до къде сме докарали, да не плачем като ливанците след време и на тях Хизбула им е обяснявала колко лош е Запада, пък накрая ги няма никакви!
165
4
 
6
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 8 минути
Копейкин, по време на гражданска война не ти бомби друга държава инфраструктурата, болници, училища, тогава падат главите на такива като теб. Гражданска война съвсем скоро ще има в любимата ти Раша, а Путин да си издълбае по-дълбок бункер, че ще усети народната любов отблизо.
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 минути
Сега, на никой нема да му хареса какво имам да кажа, ама бащата на всички лунатици и крейзита де връща на бял кон (буквално) и ще вземе едно 20-30хил гласа от олд скуул хитлеристите, които станаха ядрото на Възраждане като потъна Атака. Така че Възраждане може и да не са втори. То ще си е и пълна излагация ако са, мен лично сериозно ще ме притесни нивото на интелигентност на нацията.
163
2
 
2
 
! Отговори
До Зозо преди 11 минути
Абе ти не можеш да гласуваш и за това ревеш
162
5
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 13 минути
Най - безцеремонно ще гласувам за дебелия Цар Дилян Шишман. Много ще са изненадани на 27-ми вечерта. Шиши ще удари 15% сигурно. Боци 35% :)))))))))))))))))))))))
161
3
 
3
 
! Отговори
Истината преди 15 минути
Звучи като Турско присъствие 5 века.
160
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
Пеевски ако не излезе с някой миризлив донос и за този ей ме на. След около 12-15 дена, за да няма време да реагира този и да го срине. Не че ме кефи дебелия, напротив. Ама им знаел далаверите на всичките, кой с кого изневерявал на жена си, кой от кого вземал пари и тн. После и Пеевски може да стане пълнено прасенце за Коледа, не ми пука. Гръмнаха Петров и него може да оправи Бойко. Чао муцки хх
159
4
 
4
 
! Отговори
До Зозо преди 18 минути
Като се доказа, че не си българин защо се обаждаш за неща, които засягат само българите,а?
158
7
 
5
 
! Отговори
Наталия Елис преди 18 минути
Костадинов, ще има да вземаш, аз съм украинка, а не рускиня. Ако бях рускиня, да говориш за гражданска война, но украинците не са руснаци, те са българи, черните българи на кана субиги Бат Баян. "Много поздрави" на твоят император, хазарина-евреин Шломович Путин! Поздрави ли го, днес за рожденият му ден?:))))
157
6
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 22 минути
На Копейката ся чичо му Волен ще му дръпне едни 20000 гласа на изборите. И пасторът Ивелин 4-5% :)))))))))))))))))))))) Не се напъвай много Копейка.
156
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 23 минути
Ще се бие тоз в гърдите, че са втора политическа сила и ще се надява бройлерите и партийните членове да не проумеят, че е само защото ДПС се разцепи. Иначе за тях ще гласуват по-малко от 250 000 души, което си е мега смешно. По-малко е от 5% от имащите право на глас. Народа си отвори очите - няма за кой да се гласува, Копейката е един ром с мегафон и голяма уста
155
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 27 минути
Ми включи се ве... то само хейт наляво-надясно и полсе тайно с ПП и ИТН договорка, от която ПП се отказват.... ала ваксиниран антиваксър пак
154
5
 
7
 
! Отговори
До Зозо преди 27 минути
Айде и украинския тролей се обади от коневръза
153
0
 
0
 
! Отговори
До 118 преди 28 минути
Дай аргументи братчед!