От Кремъл отрекоха да е имало разговор между Путин и Тръмп

Повод в книгата “Война” на американски репортер
9 окт 2024 11:55, Инна Ангелова
15
От Кремъл отрекоха да е имало разговор между Путин и Тръмп
Снимка: ЕПА/БГНЕС

От Кремъл отрекоха твърденията на американския журналист Боб Удуърд, че бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е провел цели седем частни телефонни разговора с Владимир Путин, съобщи руската медия РБК, цитирана от Ройтерс.

Пред РБК прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков отрече Путин и Тръмп да са разговаряли по телефона.

Твърденията се съдържат в най-новата книга “Война“ на станалия известен покрай случая “Уотъргейт“ репортер, в която се твърди, че Тръмп е наредил на свой помощник да напусне офиса му в резиденцията Мар-а-Лаго, за да проведе телефонен разговор с Путин.

Вестник “Вашингтон Пост“ съобщи, че книгата не описва какво са обсъждали двамата мъже, и цитира служител на кампанията на Тръмп, който поставя под съмнение предполагаемия контакт. В книгата се цитира и неназован съветник на Тръмп, който посочва, че предишният президент на САЩ може да е разговарял с Путин цели седем пъти, откакто напусна Белия дом през 2021 г.

Кампанията на Тръмп отхвърли твърденията на Удуърд и заяви, че съдържанието на книгата му “е измислица“, съобщи в. “Ню Йорк Таймс“. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Русия
Руската ПВО е прехванала 47 украински дрона
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
0
 
! Отговори
Крундел преди 53 минути
е какво да кажат, нали все пак оранжевият тръмпанар и мага менталноограничените му фенове е най-голямата им инвестиция, няма да си я провалят я
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
С масови убийци и бесни кучета не се преговаря-трепят се....
12
0
 
2
 
! Отговори
за да не сте преди 1 час
Изненадани - Германският канцлер Олаф Шолц е готов да разговаря с руския президент Владимир Путин. Това съобщи източник от германското правителство.Както отбелязва "Ройтерс", според източника този разговор не е табу за Шолц. Той има за цел прекратяване на украинската криза.Шолц не изключва това и аз искам да го потвърдя още веднъж, казва източникът от правителството. Die Zeit съобщи, че Шолц иска да разговаря директно с Путин за първи път от почти две години.
11
0
 
4
 
! Отговори
не разбрах преди 1 час
Ако е имал какво?
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тръмпънаря е зависим заради пороците си от убиеца Путин.,който с КГБистки прийоми е натрупал компромати срещу Оранжевия клоун. Бай Дончо Белината,кво да го прайш...
9
1
 
3
 
! Отговори
дрън-дрън преди 1 час
и какво от това? и с него ще разговаря путин, а не с оня изкукалия, дето постоянно е в несвяст, и заради него се избиха толкова народ!
8
0
 
3
 
! Отговори
Аз мога да преди 1 час
наредя на свой помощник да напусне офиса ми, за да проведа телефонен разговор с Путин, с шефа на марсианците, с представители на съседна галактика. Може по някаква причина да не желая неговото присъствие при мой разговор с гадже.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
В коментар 7 да се чете:"Докато не бъде избран Г-н Тръмп......"
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Докато не бъде избрана за Президент,Г-н Тръмп е частно-лице и може да разговаря,колкото и за каквото си иска с когато и да е и колкото си време иска,стига другата страна в разговора да е съгласна и да държи връзката"отворена"А и щом може да си плати разговора,няма никаква пречка да го проведеТа какъв е проблемаЗа разлика от тази на Камала,на която държавата плаща предизборната кампания,той сам си плаща самолета и всички разходи(И даже и гаранцийте наложени му отСъдът)за предизборната си кампания
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Тези пък от Демократическата партия на САЩ, съвсем откачиха. Чудя се каква ли още глупост ще измислят през оставащите дни до "изборите" им. Понеже някак трябва да се натъкми настроението на американците и да приемат "резултатите", които ще им бъдат поднесени.
4
0
 
4
 
! Отговори
До 1,3 преди 2 часа
То пък все едно ти е много важно говорили ли са или не Тръмп и Путин. Може и да са, а може и да не са и пак няма да знаеш за какво.
3
6
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 часа
Кремъл отрече.......... Отрече и ще напада Украйна...... :))))) Тромпета е компрометиран.
2
8
 
6
 
! Отговори
История преди 2 часа
То се знае...Русия...държавата на отрицанието...
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
И в тая статия всичката пара е отишла в звукоподаващото устройство.