Рубрика като на кино

Малко преди началото на София Филм Фест решихме да узаконим любовта си към най-големия фестивал у нас с тази нова рубрика. Всичко за нея, чети тук
21 фев 2008 14:03,
Рубрика като на кино
Лого: София Филм Фест

Отдавна сме се разбрали, че ние в Dnes.bg много обичаме киното. Поемаме го на малки дози и редовно и винаги се опитваме да ви информираме за най-важното, което се случва около него.

Има обаче едни периоди, в които тотално се скарваме със слънцето, затваряме се в кино-залата и се зомбираме до безсъние и пълно кино-помрачение.

Разбира се, става дума за няколкото седмици всяка година по време на любимия ни София Филм Фест.

Тогава в редакцията настъпват промени. Бюрата се опразват, а любимите ни заведения остават на заден план. Заедно с тях загърбваме приятели, любими и здрав сън и се отдаваме на кино-оргии, продължаващи до късна доба.

Гледаме много филми
, толкова много, че забравяме какво сме гледали. За да не се изтрият съвсем от паметта ни, пишем за тях с настървение и любов и отразяваме максимално фестивала, който става голяма част от живота ни.

И понеже любовта ни с организаторите на София Филм Фест расте с всяка изминала година, сега, няколко дни преди началото на 12-тото му издание, я узаконихме.

Подписваме се под нея с ей тази нова рубрика.

В нея ще четеш всичко най-важно около фестивала.

От архива ще можеш да се информираш за най-значимото, което се е случило в него от момента на създаването на Dnes.bg, защото той е едно от първите събития, които сме започнали да следим още от люлката, така да се каже – в рожденната ни 2005-та.

Между другото, трябва да знаеш, че тук ще можеш да гледаш и програмата на тазгодишното издание по дни, с акценти, допълнителни информации и всякакви хубави джвъчки от сорта.

Тук ще се запознаеш с номинираните 12 режисьори за наградата “Джеймисън” тази година.

Тук е и мястото, където ще си поговорим с някои от важните гости, както и с тези, които са ни симпатични.

Изобщо – тук е мястото за всичко, което те интересува.

Още днес чети какво трябва да знаеш за 12-тото издание на София Филм Фест. И се подготви за маратона, който предстои. Защото той съвсем скоро ще започне...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание