Блокаж на "синя зона" в центъра на София

От Центъра за градска мобилност не знаят и не искат да говорят
Обновена: 19 фев 2014 10:09 | 19 фев 2014 09:11,
25
Блокаж на "синя зона" в центъра на София
Снимка: архив, Булфото

Системата за таксуване на "синя зона" в столичния център не работи, съобщиха за Dnes.bg изнервени шофьори, опитващи се да паркират колите си.

Системата връща SMS, че поради техничеки проблеми плащане не може да се осъществи: "Моля попълненте талон", завършва то.

След многократни опити от наша страна да разберем какъв е проблемът, от Центъра за градска мобилност не успяха да ни обяснят защо системата не работи и кога ще бъде оправена.

"Не знаем за проблема, не можем да говорим сега, по-късно, като разберем и ще ви се обадим", бяха най-честите отговори на поставените от нас въпроси.

В крайна сметка шофьорите бяха посъветвани да търсят будките с талони за "синя зона" или пък да си ги купят от мобилните инспектори, които обикалят столичните улици.

"Защо всичко в дръжавата е така измислено, че проблемът е винаги у съвестния гражданин, който иска да си плати?", пита наш читател, който от 20 минути се опитва да паркира автомобила си, за да отиде до работното си място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
pepi преди 10 години
hm
17
0
 
0
 
! Отговори
Arcolos преди 10 години
Свържи Arcolos Финансова помощ за всички видове кредити Годишният личен контакт или бизнес кредити на достъпна лихвен процент от 3% за контакт електронна поща за повече информация на (arcolosfinancialhelp***hotmail . com)Г-жа Dorris Arcolos C.E.O
16
0
 
0
 
! Отговори
Arcolos преди 10 години
Свържи Arcolos Финансова помощ за всички видове кредити Годишният личен контакт или бизнес кредити на достъпна лихвен процент от 3% за контакт електронна поща за повече информация на (arcolosfinancialhelp***hotmail)Г-жа Dorris Arcolos C.E.O
15
2
 
8
 
! Отговори
ABTOP преди 10 години
МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗНУДВАЧИ!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименА ако нямаш, пестиш и от ток :)
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ако имаш електромобил - синята зона ти е безплатна :)
12
0
 
1
 
! Отговори
Манчо преди 10 години
Aло Петър #15 в новината която цитираш от dnes.bg се съобщава "До 15 февруари се извършва профилактика на системата", а днес сме 19.02.?!?
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тройната коалиция прави саботаж на софиянци!По времето на ГЕРБ нещата си бяха ОК !
10
1
 
1
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Ето тук dnes.bg/sofia/2014/02/10/vyzmojni-sa-smushteniia-s-sms-ite-za-sinia-i-zelena-zona.215396, хората предупреждават, че поради профилактика е възможно системата за плащане със смс да не работи и съветват хората, които активно ползват зоните за платено паркиране да се снабдят със талони.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KOLKOTO POVECHE SABIRAT I UNIJAVAT NARODA TOLKOVA TOVECHE NI IM STIGAT KINTITE NEZNAIAT VECHE KO GOVORIAT I PRAVIAT TOLKOVA SA SE OMAIALI
8
8
 
4
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Е за какво толкова сте писнали, всяко нещо може да се повреди, да блокира, да се развали. То атомни централи гърмят, та сега спряла системата за паркиране. Айде глупости. Много хора прекаляват с желанието си всичко да е ПЕРФЕКТНО, особено ако се предоставя от администрацията.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DOKOGA 6TE GI TARPIM TIA S DANACI ZONI VINETKI DA SE CHUVSTVA6 VINOVEN CHE KARA6 KOLA I NAKRAIA KINTITE GI VZIMAT NA ZAPLATI I BONUSI
6
0
 
5
 
! Отговори
ASI преди 10 години
imali neshto koeto dasie poreda v taia darjava ?
5
1
 
5
 
! Отговори
Лилия преди 10 години
Това е неприятно! А случайно някой да знае защо не работи сайта за проверка на фишовете?
4
2
 
19
 
! Отговори
БГ ДЕПУТАТ преди 10 години
"Боли ме фара" за тази "новина".... Аз и без това НЕ плащам! За мен НЕ съществуват понятия като "синя зона".... както за обикновените Българи! Аз моам да си паркирам джипа последен модел КЪДЕТО СИ ИСКАМ! Даже може някой път да си го вкарам направо вътре...... в пленарната зала! За по удобно!......... НЕ пращам някакви смс-и! Заплатката ми е "ниска".... само някакви си 7-8 бона за бъркане в носа по цял ден и ядене на евтини кюфтаци! И нямам излишни пари за *** смс-и!..........
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До DiscoveryЗащо да не им дадат!??И какво значение има дали са излизали от офиса или не!?Единственото,което има значение е съответната полезна информация да стигне до тези,на които е нужна!И ония мишоци в Градска мобилност да я дават,а не да траят!Защото в центъра баничарките със скобите и паяците са като хиени и на ден правят безумни обороти на гърба на хората!Ае стига простотии!
2
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поначало държавата е сбъркана, още като се родиш и веднага ти съставят Акт :)
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бежанците са виновни.