Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят

4-годишно момиченце сънувало, че умира в детската градина
Обновена: 23 окт 2015 10:49 | 23 окт 2015 09:14,
170
Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят
Детската градина на ужасите. Снимка: BTV

4-годишното момиченце, разказало за това как учителка лепи устите на деца с тиксо, сънувало, че умира в детската градина, разказа майката му, Веселина Йорданова, пред БНТ.

"На третото посещение във втора група детето започна да плаче неудържимо и да обяснява как г-жа Димитрова е залепила на две момченца устата с червено тиксо. Казала им, че ако си махнат тиксото, няма да ги даде на родителите им", посочи Йорданова.

Още по темата

Детенцето също така разказало, че учителката заплашвала децата, че ако не спят, ще им залепи и очите.

Веднага, след като разбрала за зловещия възпитателен метод на учителката, майката казала на директорката, която пък заявила, че малката Маги преувеличава.

Директорката на 80-о ОДЗ "Приказна Калина" Нина Иванова определи случая като прецедент, но не отрече, че е неприемлив.

"Изключено е да се сложи лепенка на устата на такова малко дете", коментира тя пред bTV.

Завишен контрол и добра комуникация с родителите би могло да гарантира това повече да не се повтори, коментира още тя.

Директорката заяви, че е започнало дисциплинарно производство срещу "възпитателката".

"В групата ще влязат психолози, които ще разговарят с децата, за да установят как им се е отразило случилото се. Към момента групата е спокойна, говорих с майката на детето, което е потърпевшо. То е приело нещата като игра и не показва да е стреснато", поясни Иванова.

Въпреки всичко обаче учителката, лепила тиксо на устите на децата, и днес е на работа.

След като разбрала за метода на учителката, Веселина веднага отписала Маги от детската градина, въпреки че 3 години чакала детето й да бъде прието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
19
 
! Отговори
деси преди 8 години
Много шум за нищо. Според мен майката има мания за показване пред камери и голяма част от говоренето й е с цел да получи своя звезден миг известност. А децата обичат да фантазират и украсяват действителността, защото имат богато въображение. Може и тези целеви игри да са спуснати от министерството, защото ми се струва, че този случай скоро ще бъде потулен.
22
12
 
6
 
! Отговори
невярващ преди 8 години
а тази възпитателка и директорката са за изхвърляне от системата на грижи за децата! това са деца, какво като говорило, то е на 4, само не може да носи отговорност за себе си, то някои и на 40 не могат. ей с такова възпитание - лепенка, му се отнемат и всички шансове и му остава само 1 - да стане престъпник. а какво имате пък против реакцията на другите деца, не знам. ами , че тази агресия - лепенка на устата, поражда страх в останалите 4 ГОДИШНИ деца, какво по-нормално?
21
9
 
28
 
! Отговори
ВалиDolce Vita преди 8 години
Някой направи ли си труда да гледа репортажа за случката по телевизията? И ако да, обърнахте ли внимание на налудния поглед на майката на момиченцето? Абсолютно съм съгласен с коментиралия по-долу, който казва че кифлата търси евтина слава. Не става дума за тиксо, драги ми коментатори. Става дума за стикерче, от тези, малките, които са с размери сантим на половин /примерно/. Видяхте ли едно от "пострадалите" деца, което приемаше случая за забавен? Осакатената в случая е малката Маги. От майка й.
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разберете, общество без ред и дисциплина не е общество а аморфна маса от безформени, псевдоинтелигентни, полуграмотни същества с големи претенции без необходимите качества. Огромна част от младите хора сега са такива. Резултат от плана Ричард Ран и Роналдо Ът.
19
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никак не е лошо да се преосмисли централно политиката по задължителното арестуване по леглата на деца на 5-6 годишна възраст, които нямат нужда от обеден сън и са без вина наказани да лежат по два часа на креват, само дишайки.Не знам кому е нужно подобно мъчение, освен на персонала, който се чувства свободен два часа от работа да люпи семки и да пие кафе.
18
15
 
12
 
! Отговори
невярващ преди 8 години
какво ви става, хора, не повярвах на очите си, като прочетох коментарите до тук. да не сте от сутринта на нещо ... вие явно имате деца, а правите ли разлике м/ у шамар и пошляпване по дупето, а на ЧЕТИРИ ГОДИШНО, дете удря ли се шамар, без значение как се държи? за мен, който удари шамар на 4 годишно дете, без значение от държанието му е за ПСИХОТО и не трябва да гледа деца! да залепиш с тиксо устата на 4 ГОД. ДЕТЕ е по-зле отколкото да го набиеш. Трябва да има ред, ама по кой начин?
17
2
 
18
 
! Отговори
Все пак... преди 8 години
Все пак не са свършили смислените хора в тази държава, като чета коментарите.Аман от журналистически сензации и излишна врява.
16
8
 
14
 
! Отговори
На Преглед преди 8 години
МАЙКАТА и ДЕТЕТО на ПСИХО ПРЕГЛЕД.ТЕ АКО СА ПСИХЯСАЛИ да не психясват и ОСТАНАЛИТЕ НОРМАЛНИ ДЕЦА.АМАН от ***
15
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази майка ще плаща скъпо един ден за театъра който разигра. Тя губи основно защото остава детето си в заблуда, че винаги е прави. Кога преди години е имало такива театрални постановки, ред и дисциплина, учителката имаше авторитет. Когато дъщеря и стане пубер и пощръклее от хормони, дрога и алкохол, ще се чуди как да наложи родителското си право на контрол но няма да може. Не, че харесвах фалша на комунизма но лекарите и учителите бяха авторитети.Чичко милиционер биеше и не си заключваме вратите
14
15
 
16
 
! Отговори
Men преди 8 години
Защо директорката и учителката не са уволнени? Къде е БХК, или те само *** защитават? А и семейството на детето да се консултира с адвокат и да им скъса шортите в съда.
13
13
 
15
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Аз от статияата разбирам, че истинския виновник е директорката, която е била наясно и одобрява подобни методи. Изхвърлете я и ако трябва да бъде осъдена заедно с онази "възпитателка"
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#7Не си прочел първата новина по случая. Там си го пише:"Въпреки съмненията си, директорката направила проверка на случая и тя потвърдила разказа на момиченцето. Ръководителката обяснила, че едно от децата било със специални образователни потребности и според майката оправдала методите."
11
12
 
36
 
! Отговори
Пъдаря преди 8 години
Леле мале!!! В детската градина едно време не се налагаше да ни лепят устата...направо си ядеш шамари. Имаше ред и дисциплина сега е пълно с *** и родителите са виновни за всичко...Масово се отглеждат и възпитават безмозъчни, безгръбначни мекотели!
10
16
 
30
 
! Отговори
Голямото чакане преди 8 години
Сега таз кифла майката на четиригодишното, дето чакала от три години да й го приемат, сигур почва да чака в първи клас да влезе диването й и да ги прави на луди там. Уточнение: четиригодишните нямат идея за смърт и по тази причина е могат да сънуват точно това.Това прилича на оная с циците в МОЛ-а; медийна слава, интервюта... Слави, сутрешни блокове, кастинг за детския "Златен орфей"...
9
17
 
30
 
! Отговори
без преди 8 години
Голем праз! Едно време наказваха децата и ги пошляпваха. В резултат на това те ставаха хора. Сега са *** нахалници. Но понеже няма интересни новини само глупости пишат. Аз пук искам на моето дете ако не слуша да го наказват. Иначе ще стане малоумно.
8
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сънувало и........а в къщи какво санува,къща от шоколад?!?!?!
7
11
 
35
 
! Отговори
да бе преди 8 години
Сънувала че умирала , дрън дрън...много знае едно 4 годишно какво значи да умреш , че и се страхувало,явно родителите за тези 4 години само за смъртта са му говорили и то се е наплашило,знам ли....но това с тиксото е прекалено...
6
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правите си децата на макарони. Този да не им каже нещо, учителите виновни, все неразбрани и недооценени, казарма няма за да станат поне малко самостоятелни и резултата е някакви млади и дебели хора, със самочувствие без качества, живеещи с алюзии за суперкачествени хора.
5
4
 
36
 
! Отговори
другите деца преди 8 години
Защо не давате Децата тормозени и бити в уч заведения, и как учителки и директорки са безсилни точно заради тази псевдодемокрация," позитивизъм","свобода на личноста",и др щуротии.Истината е ,че повечето деца искат да учат,играят ,спят, Но има едни ,които знаят ,че Безнаказано могат да бияти пречат .
4
5
 
39
 
! Отговори
. преди 8 години
Психичноболни в детски градини/ училища , навън шофьори убийци , корумпирани ченгета , "роми" , простаци , престъпници , "батки" , повлекани , от телевизионната кутия Славето , ББ , плеймейтки , чалгари , Съдебен спор ... алкохол , цигари , достъпни и за най-малките , а пред училищата се продават наркотици ... после защо децата били такива и онакива , идиотизирано общество на слаби и малодушни хора пък били някой и интелигентни.