Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата

Събитието е планирано за днес от 17:30 ч. пред Народното събрание
26 окт 2015 09:15,
135
Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата
Снимка: Булфото

Граждани се организират на протест пред парламента с искане за снемане на имунитета на Волен Сидеров.

Събитието във Facebook е събрало над 8 хиляди души, деклариращи, че ще присъстват на протеста. Поканени са над 39 хиляди души.

Още по темата

Повод за протеста са последните прояви на лидера на Атака. Вчера той за втори път нахлу в НАТФИЗ без да стане съвсем ясна причината за това.

Впоследствие полицейски сили изведоха Сидеров и неговите подръжници. Минути по-късно неизвестен мъж удари лидера на "Атака" в лицето.

В петък пък беше първото нахлуване на Сидеров в НАТФИЗ.

"Защото не сме съгласни с това не само депутати, а изобщо каквито и да е хора, да нахлуват с взлом в държавни институции. Защото когато някой се издъни 100 пъти, Народното събрание трябва да му вземе имунитета и той следва да престане да шества с агресията си по улиците като обижда обикновени български граждани". Така започват така исканията на протестиращите.

Недоволните от поведението на Сидеров го определят като жалък командир на щурмовак.

"И ние с бездействието увеличаваме силата му и го караме да се чувства безнаказан", допълват още те. "Защото ако ние, хората, не станем джедаи, никой няма да изгони Тъмната страна на Силата", категорични са протестиращите

Събитието е с начален час 17:30 ч. пред НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 8 години
Или си много наивен, или си платен ***.Ако Сидеров искаше да настъпи интереса на онези, които реализират огромни печалби от дрогата, щеше да действа по съвсем друг начин.Помниш ли култовия филм "Железния префект"? Помниш ли сериала "Октопод",който не случайно грабна вниманието и на хората, които не понасят блудкави сериали?Какви "интереси на наркоманчетата от НАТФИЗ"? Не ти ли е ясно, че ударът беше премерен - да се дискредитира българската интелигенция и да се внуши, че е негодна!Мисли, бе!
38
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не може да нахлува в НАТФИЗ, за не се пречи на обратните бездарни студентчета да се дрогират и напиват. Те ли са бъдещото на България, опази боже. Това е поколението на прехода бездарно, осакатено от системата с промити мозъци, без да признава род и родина, без морал. Когато една много малка група обратни същества се опитват да налагат на обществото някакви противоречащи с природните закони ценности и то на сила, това се нарича ф.ашизъ.м. В България никога не е имало демокрация.....
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случилото се снощи доведе до окончателната политическа смърт на Сидеров и Атака, макар той да не го осъзнава( лошото е, че когато трупа умира най-силно се размирисва и сега Сидеров ще размаха полицая който го удари и кръват по себе си като плашило за полицейско насилие. ще уволнят полицая, може дори сидеров да го осъди за травми. Въпреки това в дългосрочен план Атака приключи.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 53 Не говори така за атакистите!
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той не е ударил сидеров, а имунитета му. Нали каквото и да направи сидеров, имунитета му го пази.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВОИН АТАКИСТИзвиняваме ти се, че си хвърлен на тази глутница, наречена гражданско общество, затова ща та приберем на топло и тихо в Карлуково!
33
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът който удря Сидеров има поличейска шапка (Пише Police) и някакво лого на черного яке - не се вижда ясно логото, но май е България. има и знаме.Дали е платени от кого - не се знае, моля без инсинуации.Човекът е задържан.ПРИЛИЧА на полицай.разбира се може да е от параполицейска структура - СОД, СОТ, ЕГИДА,СОД II....При всичик положения той няма право да удря Сидеров - при все че той го провокира.
32
1
 
5
 
! Отговори
КойтоИма очи-даГледа преди 8 години
Който има уши - да слуша.КОЙТО ИМА МОЗЪК - ДА МИСЛИ: Какво всъщност се случи?Случи се това, че чрез палячовските изпълнения, вниманието на българите бе привлечено не към коя да е част от обществото, а към студентите - най-перспективната част от нацията. И не към кои да е студенти, а към онези, чиято професия е творческа и влияе върху мисленето и представите на обществото. ТОЧНО ОТНОСНО ТЯХ се правят внушения, че са калпави.Та тъпите да си направят извод и да се равняват НЕ по интелигенцията!
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НОВИНИТЕ!!!Имаше "Луд за връзване" - 368-ая серия!
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук пишат доста дрогирани софийски ***....сти.
29
0
 
5
 
! Отговори
НОВИНИТЕ!!! преди 8 години
СЕГА КАЖЕТЕ МИ ИЗБОРИ ЛИ ИМАШЕ ИЛИ...СИДЕРОВ ДЕН !!!БАТМАН, ДАРТ ВЕЙДЪР И СУПЕРМЕН 22 ЧАСТ !!!!!!
28
1
 
5
 
! Отговори
мистър X преди 8 години
Бъчварова съвсем неадекватан тези дни - сидеров удря полицай - мълчи си.Чуколов й оказав тором чрез звънене посред нощите - трае си.Става патаклама с народен депутат - търчи там, но пък НИЩО не предприема и се изсулва.още предид ни трябавше да поиска обяснения от Сидеров и Чуколов и имунитетите им, а тази вече можеше да задържи всички присъстващи и да нареди да ги разпитат.задължително трябваше даде кратко изявление, а не да се крие.
27
4
 
8
 
! Отговори
ПИАР преди 8 години
ИСКАМ ДА ВИДИТЕ КОЛКО ОТ НОВИНИТЕ В ТОЗИ САЙТ СА ЗА СИДЕРОВ!!!!!!!АКО НЕ Е В ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО ТОЯ, НЕ МОЖЕ ДА СПИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
3
 
18
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Първо не е полицай, но вие атакаджиите лъжите ги нямате за нищо.Второ е платен от самият сидеров понеже е видно, че изпада от политиката. Колко кмета има атака, някой от смешните тролчета да се осмели да каже?Атака получава над 3милиона годишно партиина субсидия, волен ще се запали сам по-скоро, отколкото да пусне кокала.
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 41е не може всички да са смелчаци като теб. Но от днес за теб продължават да важат старите правила на играта, мишко
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много голяма разлика имаше снощи между арогантната Гаджева, охранявана от десетима бодигарда,която виждаме обиконовено и разплаканата съпруга и майка която видяхме снощи. както и сидеров - бай беше шубелисан снощи. Ама така е като ти излязат 200 души, а няма кой да ти държи маси отгоре....не очакваха такава реакция, дано се осъзнаят........ Точно по избори да нагряват обстановката.
23
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да са ви честити Кунева, Боко, МЕстан, Омудсманката, Цацаров, ...и оня от вчера с певиците
22
4
 
9
 
! Отговори
историк преди 8 години
След много провокации Сидеров получи това което заслужаваше. Личеше че нито той, нито Гаджева са го очаквали. Дано им е за урок, макар да се съмнявам. лошото е, че полицая трябавше да си сдържа нервите, Сидеров ще го осъди и ще го размаха като плашило.
21
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров повдигна много важен въпрос за дрогата и как се продават свободно наркотици в центъра на София. Това засяга нечии интереси и затова са тези атаки срещу него, особенно интересите на наркоманчетата от НАТФИЗ.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров получи това което заслужаваше - след много провокации, получи пердах. Личеше че не го е очаквал и той изглеждаш сащисан и *** и гаджева изглеждаше съвсем по друг начин в сравнение с арогантното й държание. все пак - не им пожелавам подобни събития, дано си вземат урок. народа му писна. по-лошото е, че полицая трябавше да си сдържа нервите, сега ще го отнесе, а кордона трябавше да го удържи....