Обявиха "Велико народно въстание" 3 навръх 22 септември

Участниците в 67-та вечер на протести вече се събират
Обновена: 13 сеп 2020 18:47 | 13 сеп 2020 18:45, Веселина Йорданова
828
Обявиха "Велико народно въстание" 3 навръх 22 септември
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

22 септември - Денят на българската независимост, ще бъде ден за третото "Велико народно въстание" .

Това обявиха организаторите от т.нар. "отровно трио".

Досега се състояха два големи протеста, като първият - на 2 септември, беше белязан от сблъсъци с полицията.

В центъра на София вече се събират участници за 67-ата вечер на антиправителствените протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


828
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
567
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов няма ли да дойде на 22-и да води диалог или той не е мъж,а нещо подобно на ***
566
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от отровното трио заместват Комиците за лятото ли? Бездарници!
565
41
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка крадци ненаситни, нагли и вулгарни.
564
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да правят каквото искат само да не блокират хората по улиците. Не ме вълнува грам тоя протест.
563
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези измислени въстания приличат на селските събори. Може на третото въстание да разпънат шатри за захарен памук и виенско колело като примамка.Как не Ви е срам!!! Да опетнявате и опорочавате всеки национален празник! Знаем, че не Ви е страаааах! Страха е функция на мозъка. Програмирани сме да се тревожим и това е защитна функция. Ако не изпитвате страх-имате сериозно увреждане на амигдалата (това е област на мозъка-пряко свързана със страха)Знаем кой не се страхува да безчинства.
562
6
 
41
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Нъ 22.09.2020год.Велико народно въстание!!! То нивга не е късно дъ станеш за резил!
561
7
 
45
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Тия от триото май са новите клоуни на София. Хубав майтап го играят, ама репертоара им много скучен и откровено взе да писва!
560
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от малкото гербврски бастиони е този сайт.Ехх мъка герберска жалки сте
559
5
 
42
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА VII преди 3 години
Паднаха маските. Вижте площада!Протеста е флашмоб Лумпениада.Наивен ли си, продажен ли, ***, подобно на Мая с Череп за бос? За червените тикви отдавна е ясно. Но какво ли ще кажеш за тия от дясно? Рамо до рамо да стоиш с Бабикян? Не си демократ! Ренегат си презрян! Порочен заговор без свян се разкри.Нов *** роди се, ОФ на гении зли.Сменете системата! Викат те в хор. Довчера бе хубава. Какъв ви е зор?
558
6
 
44
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА VI преди 3 години
Мутри вън! Извика с вдигнат юмрук.Мутрите чуха паролата. Вече са тук.Платени от Белград, Дубай и Москвапрестъпници нагло се зъбят в нощта.Фиксирани кат' алчен античен циклоп:- Властта нека падне! Пък после потоп. Целта е хазната, медиите, съдът.Диктат едноличен е замислил кръгът...
557
3
 
35
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА V преди 3 години
С пари и заплахи се включи екрана.Обслужвайки тъпо издаде ги Канна. Арменеца сутрин, баба Мравка след 5, довършват през уикенда зрителя клет.Вирусен мор от Китай изгърмя.Уплаши света. Преврата се спря.Щаба оплюха. Пелтек ни измами.За стадо и съчки - нямало драми.И точно когато страната се справии много решиха, че вече са здрави,един прокурор следи пресни надушии ярост огромна метежа отпуши.
556
2
 
32
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА IV преди 3 години
Веднага изскачат до болка познатисоциолози от фейк прогнози богати.Шарлатани с игра на бездарен актьорсъс снимки ментета вършат фурор.Въртят се понятия, кат' карти факирмутри, корупция, ред мантри безспир. И тъжно видя се, че в тази лъжа подведоха с Фейса невинни деца. Знай, готвят капан и с вота машинен!Там чака ни хакер ехидно нахилен.Не беше отдавна пробива в НАП.Забрави ли вече? Или си глупав и сляп?
555
2
 
33
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА III преди 3 години
Скачайки нервно нареждат в Москва:- На пепел да стане! С хибридна война.- Если не хочиш наш комунизм,вот тебя кукиш - российский фашизм!Животът ни искат, парите, честта.Свободата ни свята за тях е беда.НАТО им пречи и Европа с редът.Долу! и Смърт! Факлоносци ревът.Медийни групи творят денонощно,промиват дебилни мозъци мощно.Започна подмяна - кое е причина,кое следствие е, в кое истина има.
554
2
 
31
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА II преди 3 години
Официалните празници в тази странаомърси и превърна в терен за война.Свъсен и зъл пред клакьори отновоизбива комплекси с помия в слово.Народна любов описва го с думи -лобиста на Грипен, разтягащ локуми,льотчик, ***, клепоух нищоправец, *** самовлюбен, кат' оня от Правец.Не боен летец, а презряна мишка,московска п0дл0га на къса каишка,под чехъл, род и родина предал.Това е позор, а не генерал!...
553
1
 
34
 
! Отговори
ЛУМПЕНИАДА I преди 3 години
Фигуранта на Черепа зове за метеж,разпалва омраза, насъсква палеж.Скандално бламира народния вот,властта цяла иска през задния вход.Издигнат от руски агент нам враги клел се е явно под чуждия флаг,държат го едни комунистки в страх,а друга разведе го и стана за смях.Решил, че е някакъв нов Пиночети може да търси на всички отчет,*** опасен, но с акъл на дете,избран с гласовете на он'ва ДПС.
552
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да дойде моята заплата все 800 лв си стои.И объркам ли нещо, все законът върху моята глава с най-голямата му строгост прилагам.Понеже нямам чадъри и протекции.Все ми е тая кои крадци ще ме бесят.
551
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя мафия избирате?1. Мафията на Пеевски и Ахмед Демир скрила се зад профила на Винету.или2. Мафията на червените черепно безмозъчни - бошкофци, цв.василевци и дългата ръка на Масква.Нямате избор, сееляни прости.
550
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре още от сета да насрочат за 03.03.2021 г. 33-то Велико народно вэзстание, ако черепа не им е.врътнал кранчето дотогава
549
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ СОЦИАЛНИТЕ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ КАТО САМОУСИГОРЯВАЩИ СЕ, ЗАЩОТО ЗНАЕМ ЧЕРЕПЪТ ПЛАЩА...
548
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепчо не свърши ли парите?