Борис Бонев: Няма да отидем да целуваме ръка на Бойко Борисов

Имало активен саботаж на работата на Столичния общински съвет
19 дек 2023 08:58, Елка Василева
198
Борис Бонев: Няма да отидем да целуваме ръка на Бойко Борисов
Снимка: архив, БГНЕС

Не сме свидетели на един нормален политически процес, а на едно изнасилване на институцията Столичен общински съвет и активен саботаж на работата на Столична община. Това каза пред БНТ столичният общински съветник Борис Бонев от ПП-ДБ ("Спаси София") по повод петия по ред провал на избора на председател на Столичния общински съвет.

Още по темата
"До този момент нашата група ПП-ДБ ("Спаси София") два пъти издигнаха моята кандидатура за председател на СОС. На третото заседание на Общинския съвет не издигнахме кандидат, за да дадем възможност на останалите 38 общински съветници те да си изберат председател. На четвъртото заседание стана ясно, че отново няма съгласие за председател и го отложихме. Вчера на петото заседание в името на компромиса предложихме най-възрастния общински съветник Грети Стефанова за временен председател до приемането на бюджета. На всичко това имаше нагли изказвания на мои колеги, които казваха – вие нищо не предлагате", коментира Бонев.

Според него случващото се в Столичния общински съвет е активен саботаж на хора, които са забравили клетвата, която са дали да търсят интереса на София. "В момента единственото нещо, което ги интересува, са партийните игрички и желанието да бъдем саботирани на всяка цена. Също така желанието на ГЕРБ да се покаже, че само те могат да управляват. Това е наративът, който се опитват да наложат".

Бонев каза още, че очаква да има намеса на лидерите на големите партии.

"Но няма да отидем да целунем ръката на Бойко Борисов", категорично заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как могат да са част от управлението на България ПП-ДБ успяха да разберат след четвъртите парламентарни избори. Смятайте какво ни чака по отношение на София. Избори, избори, гушкане с БСП, избори.
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Борис Бонев: Няма да отидем да целуваме ръка на Бойко Борисов"..............А трябва да го направите!
95
4
 
4
 
! Отговори
хаха преди 5 месеца
Не е до партии, племето е такова.............която и партия да е на власт е едно и също.........
94
3
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 5 месеца
Май ще има нови избори в София за общински съветници и мис Бони, СС, ПП, ДБ ще загубят тотално!Новият СОС тотално ще неглижира Терзиев и ще бъде принуден да подаде оставка, и пак на избори, само че за кмет.От неможачи за София толкова.Да ги питам шопите: А бе вие акъл имате ли, да гласувате за ПП/ДБ/СС ?!
93
3
 
4
 
! Отговори
Софиянец преди 5 месеца
Нито в Белград,нито в Скопие,нито в Солун имат към 50 км метро/до 2025г/. И в тия градове не се е изнесли цялата селяния от страната! София не е опазмерена за 2 милиона души! И затова не е виновен кмета!
92
2
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 5 месеца
Борис Бонев като не иска да целува ръка ще целува други части
91
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво Борко.Браво Бонев.Мъжкарче си ти.Никакви целувки и други подобни нежни работи.Навеждаш се, сваляш ципа и го почваш.
90
2
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Излезте навън работете действайте празните приказки от топлите офиси не вършат работа ДОКАЖЕТЕ СЕ нали това искате с 16 % сте избрани знаете ли ДОКАЖЕТЕ това новото къде е
89
3
 
15
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Стига говорете против държавата си против столицата що за българи сте София е развиваща се Като знаете много защо не станете кметове да покажете как се прави Бонев му беше лесно ходеше къртеше крикуваше заблуждаваше нищоправещи местни без грам трудов стаж без професия Сега като взеха властта пак същото нищоправене говорене за другите как били такива или какво ли още не А навън мръсотия кал шума паднали клони бъркотия И властта си стои на топло
88
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ГЕРБ и ДПС загубиха много с това че не са на власт в София. Губят много пари. А Ние само печелим, от това. Въпроса е на изборите ПП-ДБ да имат над 51% за съветници и тогава ще се оправи всичко и ГЕРБ-ДПС много ще отслабне и ще се кротне. Но при под 50% на съветници на ПП -ДБ, ГЕРБ-ДПС са все още фактор.
87
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На мен ми става много неприятно,когато итида в Скопие и виждам как навсякъде имат тротоари и нямат дупки по улицитв,как навсякъде имат райграс и цветя вместо храсти и тревуляци с кърлежи. Улиците са измити и няма кал. София не прилича на град ,а нещо което е като град.Тирана е също по-добре. Нез нам кой гласува за тези хира от ГЕРБ в София,но не смятам че са прави. Да не говорим за корупцията.Просто се разходете.
86
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При управлението на ГЕРБ в София получихме много, но и доста загубихме.Ако се разходите само до Скопие,Тирана и Белград ще разберете какво Ви пиша. Не е необходимо да ходите до Любляна или Загреб, защото ще се почувствате много зле. Ще видите колко много може да има София и България,обаче го няма.ГЕРБ работи само и единствено със схеми.България може да бъде добре само ако няма ГЕРБ,ДПС и тяхните патерици Възраждане и ИТН. С мафията обаче е трудно да се бориш,защото тя не играе по правилата.
85
1
 
22
 
! Отговори
Софиянец преди 5 месеца
Бонке, там сте червени, тъмночервени и розови комунисти, и защо не се разберете помежду си ? ГЕРБ са трета политическа сила! С тяхното име докопахте общината, ами оправяйте се! И откога работата на общината минава единствено през тебе?
84
2
 
16
 
! Отговори
Иво преди 5 месеца
Това наследниче на приближени до Живков родители е много напористо. Но и глупаво. Въобразило си е отрочето комунистическо че някой ще му поднесе неограничена власт за София, без то да има поне малко знания и опит. Глезено недорасълче, това е Бонев, любимият на мама аривист и кариерист, долу ръцете от Кметството.
83
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ГЕРБ(мафията) загубиха много(пари) с това че не са на власт в София. Ако преговарят с тях,те ще искат да крадат,нищо друго. Възраждане и ИТН са патерици на ГЕРБ и ДПС и там е същото.БСП явно не са(не съм убеден) патерици на ГЕРБ, обаче те са в другия край ,а именно про-Путин партия.Та единствения изход за Софиянци е нови избори и абсолютно мнозинство на ПП и ДБ.Разбира се ГЕРБ си има гласоподаватели,които харесват дупките по улиците,липсата на тротоари,презастрояването, корупцията и ............
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
He щe ga мy caлyвa pъka, caka kюлчeтo...
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бориса Бонева е толкова жадна за власт,че и насрано гъззз ще целува само и само да се уреди на някояй службица.
80
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бонев ти и да целуваш все тази. За нищо не ставаш. Толкова си некадърен, че чак не го и осъзнаваш. Политиката не е за теб
79
3
 
13
 
! Отговори
Веско преди 5 месеца
Когато на десните хора в София пробутват наследник на ДС без прикритие така ще да е.Хората нямаше за кого да гласуват.Бандити шумкарски.
78
2
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 5 месеца
И дупе ще целуваш и голямото мазно дупе на Дон Боко, също. Властта иска жертви, а на тебе ти е навик