8 знака, че отношенията на партньора ви и неговата най-добра приятелка са съмнителни

Признаците, че половинката ви изпитва чувства отвъд платоничните към своята приятелка
30 юни 2024 18:30, Теодора Драгоева
12
8 знака, че отношенията на партньора ви и неговата най-добра приятелка са съмнителни
Снимка: iStock

Романтичните връзки, преплетени с близки приятелства с хора от другия пол, могат да бъдат невероятно предизвикателство, особено когато границите се размият. Ако вашият любим си има най-добра приятелка, с която е невероятно близък, възможно е чувства на дискомфорт, съмнение и предателство да поникнат в душата ви, което е и напълно естестено.

Първо, нека признаем, че платоничното приятелство между мъж и жена често е трудно за преглъщане от романтичните партньори на въпросните приятели, тъй като подклажда ревност. Разбира се, често няма причина за истинска тревога, когато приятелството е дългогодишно, но все пак има някои случаи, когато единият от въпросните приятели изпитва по-силна, но потисната емоция.

На много жени им е трудно да дешифрират дали половинката им изневерява или не, ако си има близка приятелка. Някои знаци могат да ви помогнат да разберете дали вашият партньор харесва приятелката си повече от допустимото и дали не се интересува от нея повече от приемливото.

А ето и 8 знака, че вашето гадже харесва приятелката си много повече, отколкото си признава

1. Интуиция
Понякога просто знаем някои неща, без някой конкретно да ни ги казва или показва. Ако шестото ви чувство ви подсказва, че гаджето ви харесва приятелката си повече от вас самата, вероятно е точно така и не си фантазирате.

Но преди да започнете да вземате каквито и да било решения и действия по въпроса, важно е да знаете как да разчитате интуицията си и да разбирате сигналите, които половинката ви изпраща. Уверете се, че не е просто импулс да развалите приятелството на своя романтичен партньор и съберете доказателства за евентуална изневяра (макар и емоционална), преди да му поставяте ултиматуми.

2. Флирт през цялото време
Ако половинката ви флиртува с приятелките си често това е сигурен знак, че тяхното приятелство не просто платонично или че поне един от двамата мечтае за нещо повече. Разбира се, флиртът е естествена част от човешкото общуване - това е начин да накараш някого да се чувства удобно и уверено. Това обаче може да се разглежда и като един от признаците, че вашето гадже харесва приятелката си твърде много, а най-лошото е, че не се притеснява, че подобни флиртове и закачки, на които ставате свидетели, може би всъщност ви нараняват.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: 8 знака
Още от София
Промени в движението в София заради избора на патриарх
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 1 ден
Ако ги хванете на калъп повече от 5-6 пъти отношенията им са доста съмнителни, не е просто еднократна забежка!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Прочетете коментарите 7 и 8. Става въпрос за аспект на традиционните мюсюлмански представи за света. Философ N7 да вземе който и да е сборник с български пословици и поговорки и сам да се увери дали въпросната сентенция е казана за мъжа или за жената.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Вижте плюсовете и минусите на коментарите под номер 1, 3, 6, 7 и си направете извода колко са мъжете и колко са жените, които са редовните четящи и пишещи тук.
9
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 1 ден
Най-добре е да сте приятели, с човека, с който се обичате!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Сетих се за песента на Орхан Мурад - Никога не вярвай на жена.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До 1: Всъщност, народът е казал "На жена вяра да нямаш!". А тези жени на които не им изнася, само те казват "На мъж вяра да нямаш!", а не народа.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
От векове е известен лафа, че жените са като маймунките. Те се държат здраво за един клон за да не паднат, докато с другата ръка търсят друг по-интересен клон за който да се хванат и да се преместят там. Това за мъжете не важи. Може да го има тук-таме, но много, много, много рядко.
5
2
 
8
 
! Отговори
Росица преди 1 ден
Един от 5-те ми гаджета го хванах да си говори с друго момиче! Никога няма да мога да погледна с доверие към мъж отново!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Мъж да е приятел на жена има само два варианта. 1. Мъжът я харесва, но тя го включва в "приятелска зона" като резерва 2. Жената го харесва, но той нея хич, даже и за единия секс. В първия случай е опасното, и, тъй като мъжът за сериозна връзка като цяло се отдава, т.е. би отрязал жената, то опасното е откъм жените и техните "приятели". Няма мъж жена да стои близка с него и да не е желания, но отхвърлящ я, или резервата. А жените като цяло винаги обичат да знаят, че имат резервен вариант.
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 2 Има предостатъчно сборници с фолклорни материали. Ако отделиш време да ги погледнеш, ще се учудиш колко много са интересните неща в тях. Относно понятието "немъж" - старите българи не са признавали такъв статус за легитимен, казано на днешен език. Дори нямаме специфично наше название за такъв, а се е употребявало турското.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 2. А на немъж безпрекословна вяра така ли ? Откъде я измъкна тая пословица ?
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Неслучайно народът е създал пословицата "На мъж вяра да нямаш!" Има се предвид поведението му в сферата на интимния живот.