Шефката на "Величие" живеела в барака, питала в НС за субсидиите

Тя продала апартамента си заради Ивелин Михайлов
2 юли 2024 14:45, Нели Христова
165
Шефката на "Величие" живеела в барака, питала в НС за субсидиите

Председателят по документи на "Величие", обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия, съобщават от "Труд"

Служителката й обяснила какъв е редът, от какво зависи и какви формуляри се попълват. Чисто по женски и емоционално, Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото преди три години била продала единствения си имот за 84000 евро, които инвестирала в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава тя била принудена да живее в полусрутена барака с външна тоалетна. Служителката на парламента й обяснила, че държавната партийна субсидия се изплаща на тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август, началото на септември, първият транш от около 200000 лева да бъде изплатен.

 До момента Албена Пекова не е коментирала темата. На последните избори партия "Величие" получи 99 862 гласа, за които й се полагат 798 896 лева годишно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Общество
Харизанов: На никого не му се иска да е създател на "Орешарски 2"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Какво стана бе лaйняни тpолчeта на Ивелин Михайлов, май Цанов се оказа прав като ви нарече cекта и че вашият гурy ще използва Николай Марков.. Айде марш в небитието където бяхте, там ви е мястото!
151
6
 
7
 
! Отговори
Папо преди 1 ден
Всички схеми ,пирамиди, групировки и тем подобни практики идват от Русия.Просто тези са най голямото бреме за света и за България.
150
2
 
4
 
! Отговори
Капитанът преди 1 ден
Представяте ли си какви стрини влизат в Парламента, такива които си продава имотит да инвестира в пирамида ,без да има къде да живее.
149
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Жалки хорица, измамени и събрани от кол и въже, за да може, остатъците от някогашното ДС, сред които е Марков, да използват "Величие", като ракета-носител към парламента. Твърде вероятно е и Ивелин Михайлов да е бил подведен, да направят партия "Величие" и да не им "пречи".
148
3
 
6
 
! Отговори
Много павиан преди 1 ден
в тази държавица на изборите бре! Българина не е поумнял, а по скоро отъпял! Даже Костадинов ви го каза, че тези са проект, да не говорим за хората с образование!
147
0
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 1 ден
Според Търговски регистър Исторически парк има 804 хиляди лева приходи за 2022г....Но и 1,7 милиона разходи, от които 817 хиляди за заплати.Надали приходите ще скочат четворно, че да има за амортизации, покриване на загубите, че и за балъ....инвеститорите...
146
0
 
2
 
! Отговори
Екстранина Днес преди 1 ден
Лъжааа ее ...не чуваш ли спри се лъжааа еее
145
4
 
3
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 ден
Пичове, дори аз не се хванах на тая фалшива новина. А си направих труда да прочета официалното опровержение на Величие преди малко. Не ви ли е срам да публикувате подобни глупости?
144
2
 
8
 
! Отговори
Шок преди 1 ден
Инвестирала в Ивелин Михайлов 84 хиляди евро - шеф на партияята. Иска пари за тоалетна. "Бързо, бързо", моли инвеститорката в историческия парк. Неформалният лидер и дава цитостоп рапид и да стиска.
143
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ВСИЧКИ запознати с пирамидата "исторически парк" знаят, че тя е схма за източване на инвестиралите в нея. ТЕПЪРВА ще пищят техните "избиратели", повечето от които са станали такива защото вече са вътре с двата крака в руската мафиотска схема. Ще има циркове покрай бъдещето на това бутафорно нещо. ПОИСКАЙТЕ си ДИВИДЕНТА като "инвеститори" и ще видите как "великия бизнесмен" Ивелинчо ще ви прати за ЗЕЛЕН ХАЙВЕР. Парите ви ГИ НЯМА.
142
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас. Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат).
141
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Пак ли фалшиви новини? Ако беше така как е шефка на партията на Михайлов? Ако пък е депутат защо й е да звъни в дловодството, като всеки ден минава край него? Това е жалък опит на Капитал за фалшиви новини. Ако е ощетена завела ли е дела и защо е в парламента?
140
4
 
2
 
! Отговори
8655 преди 1 ден
руски проект пък били сега.... този иевлинчо фирмичките му не са с руснаци а с кмет на ГРОБ. сега двуличието ще подкрепи и американското протеже порко и влизането на територията във войната.
139
1
 
2
 
! Отговори
Изобличавайте ги ... преди 1 ден
Приятелят му, световно известния Сциентолог Марк де Турк заедно със Съпругата си, ходят по училищата (например в Пловдив,Самоков) и изнасят лекции по Хъбард (Сциентология) на децата и на учителите. В търсачката (Марк де Турк гимназия, или Моник де Клер Самоков). Къде е църквата?
138
1
 
4
 
! Отговори
До 129 преди 1 ден
За съжаление такива като теб вкарват в парламента недоразумения като Ивелин, марков и копейки! Личи ти от изказа че сте на едно ниво! Абе смешни сте! Гласувате за едни тарикати които открито си искат държавните пари за лични нужди, а вие блъскате за едни 1500 лв! Продукт на образователната система и семейството от последните 30 години!
137
0
 
3
 
! Отговори
Внесено от САЩ преди 1 ден
Интересно е че не се говори че е Сциентолог, а това дава отговор на мн. Въпроси. Защо не го закачат (посолството го пази), защо почти никой официално не се жалва (страх от сектата), защо от 2-3 години се върти около Манастирите в Атон (маскиране, компроментиране)? Ноември2019 в Украински манастир, Декемри2019 в Сциентоложка централа Лондон, с други сектанти от ист. парк ( снимки на нег. фейсбук страницата.)
136
1
 
5
 
! Отговори
Внесено от САЩ66780 преди 1 ден
Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ, абсолютен безбожник-мошеник, уж пропуски, ама фирмата му със славянско название Тогедер (не е Заедно, нито Вместе), представител на New Era (Сциентология) за България( Снимките му във Фейсбук), ползват се с протекция от посолството и цру. Сега троловете псуват себе си че са пропуски, за да не се размирисват Сциентоложките ***.
135
0
 
2
 
! Отговори
дo 127 преди 1 ден
Има тука един дето много се дразни от информацията Че Ивелин Михаилов и др. от истор. Парк са Сциентолози, и пита на кой му пука дали е Сциентолог е Че няма нищо против да е Сциентолог щом ще спаси Държавата. Ами на всеки който има деца, и знае какво психо са Сциентолозите, и няма измъкване освен ако си мн. известен и това те пази, правят скъпи психо курсове като цената някой от тях за мн. високо ниво стига до милион, преследване и тормоз вкл. с помоща на ЦРУ, и промяна на съзнанието до неознаваемост тоест изпиране на мозъкът (според немскито разузнаване). Аз мисля, 4е само себеподобно може
134
2
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 1 ден
Ами да пита Копейкин.Той е специалист експерт в тази област.
133
0
 
9
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 ден
Най - различни сектанти и тьоти с два учителски костюма .